AP+ nový vizuál Shop roku

NOVATION Launchpad MK2

Termékkatalógus
NOVATION Launchpad MK2
3,8 4 értékelés
MIDI kontroller -64 négyszög alakú többszínű háttérvilágítású gomb, szoftver kompatibilitás: Ableton Live Lite, Loopmasters mintacsomag (1 GB hurok, dob és FX-el), Novation Bass Station, V-Station
Kód:  NVN003f Termékszám:  HN158100 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NOVATION Launchpad MK2

A NOVATION Launchpad MK2 MIDI vezérlő ideális eszköz, hogy professzionális zenéket hozhasson létre, különösen az Ableton Live szoftverrel. A Launchpad 64 RGB többszintű háttérvilágítású gombot tartalmaz, amelyek többfunkciósak és a színük váltakozik, az alapján ahogyan az Ableton Live szoftverben be van beállítva. A Launchpad vezérlő számos effektbeállítással is rendelkezik, amelyek megkönnyítik a zenék keverését és léptetését. A skálázási mód például beállítja az összes hangsávot ugyanabba a skálaba, hogy a zene mindig a megfelelő hangmagasságban lehessen. A könnyű, egyszerűen használható és rendkívül fejlett dizájn révén a NOVATION Launchpad MK2 a Launchpad Pro programmal együtt a kategóriájában a legjobb és leghasznosabb eszköz a piacon.

A NOVATION MK2 MOVI vezérlőegység főbb jellemzői

  • 64 nyomásérzékeny, rácsos elrendezésű RGB pad ?
  • A Launchpad az ideális eszköz klippek triggereléséhez, drum rack-ek lejátszásához
  • 64 háttérvilágítású gombok
  • 2 MIDI foglalat
  • USB porton keresztül tölthető
  • Támogatja az Ableton Live-ot, a Loopmasters mintacsomagot, a Novation Bass Station-t és a V-Station-t is

Sokoldalú MOVIC Controller NOVATION MK2 Launchpad

MOVI Controller NOVATION Launchpad MK2 egy sokoldalú zenei eszköz, amely számos különböző funkciót tartalmaz.  A Stanalone Mode segítségével a Launchpad MK2 szinte bármilyen zenei szoftverhez vagy hardverhez csatlakoztatható. Például csatlakoztathatja a Logic Pro-hez, és használhatja billentyűzetként, vagy csatlakoztathatja a Launchpad MK2-t más Launchpadokhoz vagy Launch Devices eszközökhöz. Ez a széles körű kompatibilitás növeli a NOVATION eszközök előnyösségét, és kedvező ára révén könnyedén felveszi a versenyt a hasonló termékekkel a piacon.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NOVATION Launchpad MK2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NOVATION Launchpad MK2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NOVATION Launchpad MK2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NOVATION Launchpad MK2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NOVATION Launchpad MK2.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ