A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

NUKI BRIDGE fehér

Termékkatalógus
NUKI BRIDGE fehér
4,8 5 értékelés
Bridge - WiFi interfész NUKI Smart Lock 3.0-hoz, a Nuki Bridge online csatlakozást nyújt a Nuki Smart Lock számára és a Nuki Smartphone App alkalmazással bármikor távolról vezérelhető és kezelhető
46 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Nuki22_02 Termékszám:  220808
NUKI BRIDGE fehér 46 890 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

NUKI BRIDGE fehér

Ha Smart Lock tulajdonos vagy, hasznosnak fogod találni, ha a NUKI BRIDGE-hez csatlakozol, hiszen mostantól távolról vezérelheted az ajtó zárját. A Nuki App segítségével feloldhatod és lezárhatod a zárat, vagy hozzáférési jogokat rendelhetsz hozzá akár távolról is. A Smart Lockot kényelmesen vezérelheted a Nuki Webről, vagy olyan hangalapú asszisztenseken keresztül is, mint az Amazon Alexa és a Google Assistant. A NUKI BRIDGE lehetővé teszi, hogy akár 200 virtuális kulcsot hozz létre családod és barátaid számára. A virtuális kulcsok időbeli korlátozással vagy ismétlésre is beállíthatók. A NUKI BRIDGE kompatibilis mind az iOS, mind az Android rendszerrel. A kulcs és a NUKI BRIDGE közötti távolság nem lehet több 5 méternél. A Bridge 2,4 GHz-es Wi-Fi vagy Bluetooth 5 segítségével kommunikál.

A fehér színű NUKI BRIDGE legfontosabb jellemzői

  • A NUKI BRIDGE lehetővé teszi az intelligens zár távoli vezérlését
  • Mobilalkalmazással, webes felületen és hangalapú asszisztens segítségével vezérelheted
  • A NUKI BRIDGE 200 virtuális kulcs számára biztosít helyet
  • A kulcsok ismételten vagy időben korlátozottan állíthatóak be
  • A NUKI BRIDGE iOS és Android rendszerekkel kommunikál

A NUKI BRIDGE távvezérlése

Old fel a NUKI BRIDGE-t még akkor is, ha épp úton vagy. Ki szeretnéd nyitni az ajtót a virágot öntöző szomszédnak vagy a futárszolgálatnak? A NUKI BRIDGE lehetővé teszi a Smart Lock távoli vezérlését.

Érkezések és indulások ellenőrzése

A NUKI BRIDGE-nél a nap 24 órájában ellenőrizheted a jelenlétet. Nézd meg, ki mikor érkezett vagy épp távozott. 

A NUKI BRIDGE összekapcsolása más intelligens otthoni szolgáltatásokkal

Csatlakoztasd a NUKI BRIDGE-t egyéb intelligens otthoni szolgáltatásokkal, amelyek megkönnyítik az életed. 

Az intelligens NUKI BRIDGE jellemzői

Egyszerűen csatlakoztasd a NUKI BRIDGE-t az otthoni Wi-Fi hálózaton keresztül. Mindent lépésről lépésre elvégezhetsz az intelligens Nuki alkalmazás segítségével. Kevesebb, mint 3 perc alatt mindennel végezhetsz! A NUKI BRIDGE-en gomb és egy LED lámpa található a kezdeti beállításokhoz. A Bridge szükséges az intelligens otthonok, például az Amazon Alexa vagy a Google Home integrációjához.A Bridge segítségével nagyon egyszerűen távolról vezérelheted a Smart Lockot. Csak telepítsd a Nuki alkalmazást vagy a Nuki Webet a számítógépedre. 

Bárki számára nyitható ajtó, aki használja az alkalmazást

Ha nem tartózkodsz otthon, és ki kell nyitnod az ajtót egy szomszédnak vagy barátnak, egyszerűen használd az alkalmazást a zár kinyitásához. A klasszikus zárak ideje lejárt. Próbáld ki a NUKI BRIDGE-et, és győződj meg róla, mennyire kényelmes és egyszerű a használata! 

Kezeld távolról a Nuki Smart Lock-ot

A NUKI BRIDGE-t a Smart Lock közelében kell csatlakoztatni. A Bridge-hez szabványos Wi-Fi (2,4 GHz-es hálózat) és szabványos hálózati csatlakozó (100-240 V) szükséges.


További információk:

Kódolás:
End-to-end

Kompatibilitás:
C típusú csatlakozó (CEE 7/16)
G típusú csatlakozó (BS 1363)


Paraméterek

Összehasonlít
Tápellátás
Hálózati Kész!
Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!
Speciális funkciók
Felhasználókezelés (közvetlen felhasználói megosztás/letöltés), hozzáférési sémák és linkek létrehozása a felhasználókhoz (állandó, heti vagy ideiglenes hozzáférés) Kész!

Kapcsolódás

Tápellátás
Hálózati Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!

Tulajdonságok

Speciális funkciók
Felhasználókezelés (közvetlen felhasználói megosztás/letöltés), hozzáférési sémák és linkek létrehozása a felhasználókhoz (állandó, heti vagy ideiglenes hozzáférés) Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NUKI BRIDGE fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NUKI BRIDGE bílý . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NUKI BRIDGE biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NUKI BRIDGE - weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NUKI BRIDGE - weiß.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ