Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Numark M101USB Black

Termékkatalógus
Numark M101USB Black
Keverőpult - analóg USB kimenettel, csatornák száma: 2, kimenetek: 1× 6,3 mm-es Jack, 4× RCA, kimenetek: 1× RCA, 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, equalizer, potenciométer
Kód:  NUM013a Termékszám:  M101USB Black

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Numark M101USB Black

A Numark M101USB kétcsatornás DJ-keverőpult két lejátszó vagy lemezjátszó csatlakoztatását teszi lehetővé a phono/line kapcsolókkal. Minden csatorna tartalmaz egy kétsávos equalizert. A csatlakoztathatóság mikrofonbemenetet és fejhallgató-kimenetet is tartalmaz. Van egy RCA-kimenet is aktív stúdiómonitorok vagy számítógép csatlakoztatására. A keverő USB-csatlakozóval is rendelkezik a számítógépre történő rögzítéshez.

A Numark M101USB DJ keverőpult legfontosabb jellemzői, fekete színű

  • Kétcsatornás kompakt DJ mixer USB interfésszel
  • A Numark M101USB 2 kapcsolható line/phono bemenettel rendelkezik
  • A Numark M101USB keverőpult beépített kétsávos equalizerrel rendelkezik.
  • 6,3 mm-es mikrofonbemenet EQ-val
  • 6,3 mm-es fejhallgató kimenet
  • Felvétel PC-re USB porton keresztül

A Numark M101USB nagyszerű eszköz kezdő DJ-k számára

A Numark M101USB rendkívül mobil keverést tesz lehetővé, legyen szó analóg vagy digitális zenéről a számítógépről. ideális rendezvényekre, például esküvőkre, partikra, klubrendezvényekre és bárhová, ahol elegendő a kétcsatornás (2× sztereó) megoldás. Az M101USB a kezdők és az alkalmi DJ-k számára is remek megoldás, mivel lehetővé teszi számukra, hogy elfogadható áron minőségi keverőpultot kapjanak, minden szükséges funkcióval és USB-s audio interfésszel, így választhatnak, hogy a számítógépükkel dolgoznak-e vagy klasszikus analóg felszerelést használnak.

Szilárd csatlakoztathatóság

A Numark M101USB beépített equalizerrel rendelkezik minden bemenethez, így a keverést a környező térhez vagy magukhoz a felvételekhez igazíthatod. A keverő jellemzői közé tartozik két pár kapcsolható Phono/Line bemenet, egy 6,3 mm-es mikrofonbemenet és egy RCA sztereó kimenet egy erősítő, aktív dobozok vagy más keverő csatlakoztatásához. Az M101USB rackbe szerelhető és a Numark termékek legendás tartósságával rendelkezik. Az M101USB csatlakoztatása a számítógéphez egy pillanat és egyetlen USB-kábel kérdése. Miután a keverő csatlakoztatva van a számítógéphez, jelforrásként vagy fordítva, merevlemezre rögzítő eszközként használhatod. Ha mobil DJ vagy, számítógépet használsz a munkádhoz, és szükséged van egy stabil és megbízható kétcsatornás keverésre, ne keress tovább.


Paraméterek

Csatornák száma
2 × Kész!
Hangszínszabályzó
3 × Kész!

Csatorna tulajdonságai

Hangszínszabályzó
3 × Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Bemenetek

6,3 mm jack
1 × Kész!
RCA
4 × Kész!

Kimenetek

RCA
1 × Kész!
Fejhallgató csatlakozó
6,3mm Jack Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Numark M101USB Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Numark M101USB Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Numark M101USB Black.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ