30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

OLED monitorok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Képátló
13 "
49,02 "
- 33,02 cm 124,5 cm
Felbontás
Quad HD
(13)
Full HD
(6)
Ultra Wide QHD
(14)
4K
(12)
Double QHD
(7)
Panel
OLED
(41)
QD-OLED
(11)
Grafikus interfész
HDMI
(48)
USB-C
(32)
DisplayPort
(43)
Mini DisplayPort
(2)
Mini HDMI
(4)
Micro HDMI
(1)
Szín
Fehér
(7)
Fekete
(40)
Piros
(2)
Ezüst
(5)
Szürke
(6)
Szűrés

Az OLED monitorok a kijelzőtechnológia élvonalába tartoznak, és nemcsak tökéletes fekete színt és végtelen kontrasztot, hanem kiváló színvisszaadást és gyors válaszidőt is kínálnak. Egyedülálló tulajdonságaiknak köszönhetően ideálisak a legjobb vizuális élményt kereső filmrajongók, grafikusok és játékosok számára. Érdekel, hogy az OLED monitorok hogyan kelthetik életre a vizuális élményt. Nem tudod, hogy milyen OLED monitor kell neked? Az alábbi sorokból kiderül.

Tovább

Az OLED monitor egyedülálló technológiával és csábító előnyökkel rendelkezik

Az OLED monitor kis szerves molekulákat használ, amelyek világítanak, amikor elektromos áramot vezetnek át rajtuk. Az OLED monitorok minden egyes képpontja szerves vegyületekből áll, amelyek az elektromos áram hatására maguktól világítanak, így nincs szükségük háttérvilágításra. Ez lehetővé teszi, hogy az OLED monitor tökéletes fekete színt jelenítsen meg, és nagy kontrasztarányt érjen el, mivel az egyes pixeleket teljesen ki tudja kapcsolni. Melyek az OLED monitorok (előnyei)?

  • Élénk színek és nagy kontraszt.
  • Képes a tökéletes fekete szín megjelenítésére.
  • Kisebb energiafogyasztás bizonyos körülmények között.
  • Drágábbak az LCD monitorokhoz képest.
  • A kép beégésének kockázata hosszú távú statikus tartalom esetén.
  • Kisebb maximális fényerő a LED/LCD panelekhez képest.

i

Kíváncsi vagy, mi lesz a következő lépés az OLED monitorok és egyéb OLED eszközök terén? Készítettünk egy részletes cikket a Mi az OLED kijelző és hogyan működik? címmel, ahol nem csak azt tudhatod meg, hogyan működnek ezek a kijelzők, hanem azt is, hogy milyen egyéb változataik vannak.

Válaszd ki az igényeidnek megfelelő méretű OLED monitort

Az OLED monitor képátlója kulcsfontosságú paraméter, amely meghatározza a méretét, és befolyásolja az általános vizuális élményt. Ezt hüvelykben mérik a kijelző egyik sarkától az átlósan szemközti sarokig. A méret megválasztása a preferenciáktól, a rendelkezésre álló helytől és a felhasználási céltól függ, ami lehet munka, gaming vagy egyszerű filmezés is. A nagyobb képátló magával ragadó élményt nyújt, de több helyet igényel az asztalon, és drágább is lehet. Mire alkalmasak az OLED monitorok az átlóméret alapján?

  • A 24″-os vagy annál kisebb méretű OLED monitor ideális irodai használatra vagy korlátozott hellyel rendelkező felhasználók, például diákok számára.
  • A 27″-os OLED monitor univerzális méret, mivel a legtöbb munka- és gaming setuphoz jó kompromisszumot kínál a méret és a kép részletessége között.
  • A 32″-os OLED monitor nagyszerű választás a professzionális grafikusok, videószerkesztők és a gamerek számára, akik magával ragadó élményt és magas szintű részletességet keresnek.
  • A 34″-os és nagyobb OLED monitor tökéletes választás lesz a power felhasználók, valamint a multimédia- és design szakemberek számára, akiknek extra széles monitorra van szükségük a multitaskinghoz vagy a játékhoz.

Az OLED monitor felbontása

Az OLED monitor felbontása - a vízszintes és függőleges képpontok számában kifejezve - befolyásolja a kép élességét és részletességét. A nagyobb felbontás jobb részletességet jelent, ami előnyös a grafikák, a játékok és a videók esetében, de a zökkenőmentes megjelenítéshez nagyobb teljesítményű hardverre van szükség. A felbontás kiválasztásakor figyelembe kell venned a képminőség és a rendszer teljesítménye közötti egyensúlyt. Nézzük meg együtt, hogy kinek milyen felbontású OLED monitor lesz az előnyös.

  • Full HD: Az ilyen OLED monitor elegendő a normál otthoni és irodai használathoz, megfelelő részletességet biztosít a filmnézéshez és az alapvető játékokhoz.
  • 2K monitor: nagyszerű választás lesz a gamerek és a nagyobb képi részletességre vágyó felhasználók számára anélkül, hogy rendkívül erős hardverre lenne szükségük.
  • 4K monitor: ideális a professzionális grafikusok, fotósok és videószerkesztők számára, akiknek a munkájukhoz extrém részletességre van szükségük.
  • 5K vagy annál nagyobb felbontású OLED monitor: a legjobb választás a nagyon nagy felbontású tartalmakkal dolgozó felhasználók, például a 3D modellezők és a digitális tartalmakkal foglalkozó szakemberek számára, akiknek a lehető legnagyobb részletességre és munkaterületre van szükségük.

Mi az OLED monitor reakciója?

Az OLED monitor reakciója azt méri, hogy egy képpont milyen gyorsan képes színt váltani a feketétől a fehérig vagy a szürke különböző árnyalatai között. Az OLED monitorok esetében ez az idő általában nagyon rövid, ami minimalizálja a kép elmosódását a gyors mozgások során, és javítja az általános finomságot. Az alacsony, akár 4 ms-os válaszidő különösen fontos az akciójátékok esetében, ahol minden ezredmásodperc számíthat. Az OLED monitorok gyors válaszideje így dinamikus helyzetekben is éles, tiszta képet biztosít.

Az OLED monitorok fényes körülmények között is láthatóak

Az OLED monitorok maximális fényereje kulcsfontosságú tényező a megjelenítés minősége szempontjából a nappali fényben vagy kültéren. Ez a tulajdonság kifejezi, hogy a monitor mennyi fényt képes kibocsátani, ami befolyásolja a kép láthatóságát különböző fényviszonyok mellett. Bár az OLED monitorok kiváló kontrasztot és színeket kínálnak, maximális fényerejük általában alacsonyabb, mint az egyes LED/LCD-monitoroké. Ezt a paramétert fontos figyelembe venni, amikor magas környezeti fényszinttel rendelkező környezetbe választunk monitort.

i

OLED monitor - mi értelme a színlefedettségnek?

Az OLED monitorok színlefedettsége arra utal, hogy a monitor egy adott színtéren belül a színek széles skáláját képes reprodukálni. Ez kulcsfontosságú mutató olyan grafikai munkáknál, ahol nagy színpontosságra van szükség.

  • sRGB: a normál használatra szolgáló szabványos színtér. A jó sRGB lefedettség a legtöbb felhasználó számára megfelelő lesz.
  • Adobe RGB: egy szélesebb színtér, több zöld és kék árnyalattal, ideális professzionális nyomtatáshoz és grafikához.

Az OLED monitorok különböző felületekkel rendelkezhetnek

Az OLED monitorok mindig háromféle felülettel rendelkeznek, amelyek több szempontot is befolyásolnak. Melyek ezek és miben különböznek?

  1. A Glass OLED monitor merész és élénk színeket kínál nagy kontraszt mellett, de hajlamos lehet a tükröződésre.
  2. A matt OLED monitor csökkenti a tükröződést és az ujjlenyomatok kialakulását, de csökkentheti a kép tisztaságát és kontrasztját.
  3. Az antireflex OLED monitor hatékonyan csökkenti a tükröződést és javítja a láthatóságot a világos területeken.

Az OLED monitor képaránya

Az OLED monitorok képaránya a megjelenített kép szélessége és magassága közötti arányt határozza meg. Az OLED monitorok leggyakoribb képaránya 16:9, amely ideális a legtöbb filmhez, játékhoz és munkaalkalmazáshoz. Az ultraszéles monitorok általában 21:9 arányt használnak, hogy még magával ragadóbb élményt nyújtsanak filmnézés vagy játék közben. A képarány megválasztása a személyes preferenciákat és a monitor tervezett felhasználási célját tükrözi.

Nem találtál olcsó OLED monitort? Az Outlet és az Akció kategóriában kedvező árú termékeket találhatsz.

Milyen kialakítású lehet egy OLED monitor?

Az OLED monitorok jellemzően háromféle kialakítással rendelkeznek, amelyek befolyásolják a betekintési szögeket, a hordozhatóságot és az egyéb jellemzőket.

  1. A síkképernyős OLED monitorok hagyományos kijelzőfelületet kínálnak, amely a legtöbb munkához és játékhoz alkalmas.
  2. Az ívelt OLED monitorok magával ragadó élményt nyújtanak a természetességet és a mélységérzékelést fokozó görbületükkel.
  3. A hordozható OLED monitorok rugalmasságot és mobilitást biztosítanak, ideálisak azoknak a felhasználóknak, akiknek útközben is minőségi kijelzőre van szükségük.

sík monitor oled
Síkképernyős OLED monitor

hajlított monitor oled
Ívelt OLED monitor

hordozható monitor oled
Hordozható OLED monitor

Az OLED monitorok véget vetnek a kép szaggatásának

A képszinkronizálás az OLED monitorok esetében egy olyan technológia, amely a monitor frissítési frekvenciájának a grafikus kártya kimeneti frekvenciájával való szinkronizálásával biztosítja a zökkenőmentes képet. Ez kiküszöböli a képszakadást és a szaggatást, ami a játékhoz elengedhetetlenül fontos. A képszinkronizálásnak különböző szabványai vannak:

  • G-Sync: az NVIDIA által az NVIDIA grafikus kártyákkal való szinkronizáláshoz az OLED monitorban speciális hardveres támogatást igényel.
  • FreeSync: az AMD nyílt szabványa, amelyet a legtöbb OLED monitor és AMD grafikus kártya támogat.
  • G-Sync kompatibilis OLED monitorok: nem rendelkeznek hardveres G-Sync egységgel, de az NVIDIA tanúsította a G-Sync kompatibilitást.
  • FreeSync Premium: egy magasabb szint, amely a nagy teljesítményű 120 Hz-es monitorokban található, és a minimális válaszidő alatt is zökkenőmentes képet biztosít.

i

Szeretnél még többet megtudni a G-Sync-ről és a FreeSync-ről? Olvasd el az alábbi cikkünket: A képminőség javítása új megközelítésben: Freesync vagy G-Sync.

Az OLED monitorok és a VESA tartó kompatibilitása

A VESA rögzítés az OLED monitorok falra vagy állványra történő rögzítésének szabványosított rendszere. A specifikációk meghatározzák a monitor hátoldalán lévő rögzítőfuratok távolságát, lehetővé téve a különböző típusú tartóval való kompatibilitást. Ezzel a rendszerrel a felhasználók egyszerűen és biztonságosan az optimális pozícióba szerelhetik OLED monitorjaikat. A rögzítési méretek milliméterben vannak megadva, és a leggyakoribbak a 100 × 100 vagy a 200 × 200 méretek.

Az OLED monitor csatlakozói

Az OLED monitor gyakran több különböző csatlakozót is támogat a számítógép és más eszközök csatlakoztatásához.

  • HDMI: egy univerzális digitális interfész a video- és hangátvitelhez, ideális számítógépek, játékkonzolok és más multimédiás eszközök csatlakoztatásához.
  • USB-C: egy modern csatlakozó, amely támogatja az adat-, videó- és még az energiaátvitelt is, ezért alkalmas laptopok és mobileszközök csatlakoztatására.
  • DisplayPort: egy nagy teljesítményű digitális interfész a videó- és a hangátvitelhez, amelyet előnyben részesítenek a PC-k és a professzionális grafikai alkalmazások.
  • Mini DisplayPort: a DisplayPort egy kompaktabb változata, gyakran megtalálható laptopokon és kisebb videóátviteli eszközökön.
  • 3,5 mm-es jack: egy hagyományos analóg audio interfész a fejhallgató vagy külső hangszóró monitorhoz való csatlakoztatására.

Nem találtad meg a keresett információt, vagy szeretnél többet megtudni a választékról? Olvasd el a Hogyan válasszunk monitort című cikket, ahol még részletesebben foglalkozunk az összes paraméterrel.

Egy OLED monitor gazdag funkciókkal lep meg

Az OLED monitor számos további funkcióval büszkélkedhet, amelyekkel még élvezetesebbé teheti a mindennapi használatot.

  • Az OLED monitorokba integrált hangszórók a külső hangszórók nélkül is kényelmes zenehallgatást biztosítanak.
  • Az állítható magasság lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az optimális ergonómia és kényelem érdekében állítsák az OLED monitor magasságát.
  • A nagy dinamikatartomány (HDR) javítja a képminőséget a fényerő- és a színtartomány bővítésével a valósághűbb megjelenítés érdekében.
  • A Pivot funkció lehetővé teszi, hogy az OLED monitor szélsőséges helyzetből portré módba forogjon, ami hasznos az olvasáshoz vagy a programozáshoz.
  • A Flicker-Free Display az OLED monitoron a képernyő villogásának kiküszöbölésével csökkenti a szemfáradtságot.
  • A kékfény szűrő csökkenti az OLED monitor által kibocsátott kék fényt, ami csökkenti a szemfáradtságot.
  • A KVM switch lehetővé teszi több számítógép vezérlését egyetlen billentyűzettel, egérrel és OLED monitorral.
  • A tápellátás lehetővé teszi, hogy az OLED monitor USB-C-n keresztül töltse a csatlakoztatott eszközöket, például laptopokat.
  • A kép a képben lehetővé teszi két különböző jelforrás egyidejű megjelenítését az OLED monitoron, ideális a multitaskinghoz.

i

A QD-OLED monitorok a kijelzőtechnológia legújabb áttörését jelentik, amely az OLED és a kvantumpont (QD) előnyeit egyesíti a még jobb megjelenítési teljesítmény érdekében. Ez a technológia szélesebb színspektrumot, jobb fényerőt és nagyobb energiahatékonyságot kínál, mint a hagyományos OLED monitorok.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
26,5" MSI MPG 271QRX QD-OLED Szállításra kész 3 db
LCD monitor - Quad HD 2560 × 1440, QD-OLED, 16:9 képarány ultrawide, 0,03 ms válaszidő, 360Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 10bit színmélység, 1000 cd/m2 fényerő, HDMI, USB-C és DisplayPort, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, tükröződésmentes kijelző, pivot, VESA, Power Delivery akár 90 W
458 990 Ft

2.
34" Dell Alienware AW3423DWF Szállításra kész > 5 db
OLED monitor - ívelt, Ultra Wide QHD 3440 × 1440, 21:9 képarány, szélesvásznú, 0,1ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 10bit színmélység, 1000cd/m2 fényerő, HDMI és DisplayPort, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság,
406 790 Ft

3.
41.5" ASUS ROG Swift OLED PG42UQ Kérés esetén megrendeljük 3 db
OLED monitor - 4K 3840 × 2160, 16:9 képarány, szélesvásznú, 0,1ms válaszidő, 138Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync-kompatibilis, 10bit színmélység, 450cd/m2 fényerő, HDMI és DisplayPort, USB, fül/fejhallgató kimenet, beépített hangszóró, VESA,
679 990 Ft

Még több
52 termék
34" Dell Alienware AW3423DWF - OLED monitor Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 46×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
34" Dell Alienware AW3423DWF
OLED monitor - ívelt, Ultra Wide QHD 3440 × 1440, 21:9 képarány, szélesvásznú, 0,1ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 10bit színmélység, 1000cd/m2 fényerő, HDMI és DisplayPort, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság,
406 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ADL34t51c2
49" Samsung Odyssey OLED G93SC - OLED monitor
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
49" Samsung Odyssey OLED G93SC
OLED monitor - ívelt, Double QHD 5120×1440, 32:9 képarány, szélesvásznú, 0,03ms válaszidő, 240Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync Premium, 250cd/m2 fényerő, HDMI és DisplayPort, állítható magasság, beépített hangszóró, VESA,
532 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WH605Q1b
26.5" ASUS ROG Swift OLED PG27AQDM - OLED monitor
Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,8 17×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
26.5" ASUS ROG Swift OLED PG27AQDM
OLED monitor - Quad HD 2560 × 1440, 16:9 képarány, szélesvásznú, 0,03ms válaszidő, 240Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync-kompatibilis, 10bit színmélység, 450cd/m2 fényerő, HDMI és DisplayPort, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, VESA,
+Ajándék Gamer fejhallgató ASUS melynek értéke 31 590 Ft
426 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WA041s7
27" LG 27GR95QE-B - OLED monitor
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" LG 27GR95QE-B
OLED monitor - Quad HD 2560 × 1440, 16:9 képarány, szélesvásznú, 0,03ms válaszidő, 240Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync-kompatibilis és FreeSync, 10bit színmélység, 200cd/m2 fényerő, HDMI és DisplayPort, USB, állítható magasság, Pivot,
Szuper ár
309 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK060a1h9i62c
34"-os Samsung Odyssey G85SB - OLED monitor Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,1 16×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
34"-os Samsung Odyssey G85SB
OLED monitor - ívelt, Ultra Wide QHD 3440 × 1440, 21:9 képarány, szélesvásznú, 175Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 250cd/m2 fényerő, HDMI, USB-C és mini DisplayPort, állítható magasság, VESA,
394 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WH605G5c
26,5" MSI MPG 271QRX QD-OLED - LCD monitor Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
26,5" MSI MPG 271QRX QD-OLED
LCD monitor - Quad HD 2560 × 1440, QD-OLED, 16:9 képarány ultrawide, 0,03 ms válaszidő, 360Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 10bit színmélység, 1000 cd/m2 fényerő, HDMI, USB-C és DisplayPort, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, tükröződésmentes kijelző, pivot, VESA, Power Delivery akár 90 W
458 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: WQ27o5o6g
49" Samsung Odyssey OLED G95SC Smart - OLED monitor Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
49" Samsung Odyssey OLED G95SC Smart
OLED monitor - ívelt, Double QHD 5120×1440, 32:9 képarány, szélesvásznú, 0,03ms válaszidő, 240Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 250cd/m2 fényerő, HDMI, USB-C, DisplayPort és micro HDMI, állítható magasság, beépített hangszóró,
646 300 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WH605Q1a
34" Philips 34M2C8600 - OLED monitor Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
34" Philips 34M2C8600
OLED monitor - ívelt, Ultra Wide QHD 3440 × 1440, 21:9 képarány, szélesvásznú, 0,1ms válaszidő, 175Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync-kompatibilis, 10bit színmélység, 1000cd/m2 fényerő, HDMI, USB-C és DisplayPort, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, VESA,
375 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WC130b8a64
34" MSI MAG 341CQP QD-OLED - LCD monitor Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
34" MSI MAG 341CQP QD-OLED
LCD monitor - ívelt, Ultra Wide QHD 3440 × 1440, QD-OLED, 21:9 képarány ultrawide, 0,03 ms válaszidő, 175Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 10bit színmélység, 1000 cd/m2 fényerő, HDMI, USB-C és DisplayPort, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, tükröződésmentes kijelző, VESA, Power Delivery akár 15 W
403 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WQ27o5o7h
4,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
16" ViewSonic VP16-OLED ColorPro
OLED monitor - Full HD 1920 × 1080, 16:9 képarány, szélesvásznú, 1ms válaszidő, 10bit színmélység, 400cd/m2 fényerő, HDMI és USB-C, fül/fejhallgató kimenet, beépített hangszóró, kontraszt: 1000:1
217 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WV316a9
34" Dell Alienware AW3423DW - OLED monitor Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 10×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
34" Dell Alienware AW3423DW
OLED monitor - ívelt, Ultra Wide QHD 3440 × 1440, 21:9 képarány, szélesvásznú, 1ms válaszidő, 175Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync, 250cd/m2 fényerő, HDMI és DisplayPort, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, VESA,
486 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: ADL34t51c
Corsair XENEON FLEX 45WQHD240 OLED - OLED monitor Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Corsair XENEON FLEX 45WQHD240 OLED
OLED monitor - Ultra Wide QHD 3440 × 1440, 21:9 képarány, szélesvásznú, 0,03ms válaszidő, 240Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync és FreeSync, 10bit színmélység, 1000cd/m2 fényerő, HDMI, USB-C és DisplayPort,
912 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: CORxf45wqh240o
Corsair XENEON 27QHD240 - OLED monitor Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5 11×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Corsair XENEON 27QHD240
OLED monitor - Quad HD 2560 × 1440, 16:9 képarány, szélesvásznú, 0,03ms válaszidő, 240Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync-kompatibilis, 10bit színmélység, 1000cd/m2 fényerő, HDMI, USB-C és DisplayPort, USB, állítható magasság, Pivot, VESA,
436 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CORx27h240
42" Philips 42M2N8900 - OLED monitor Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
42" Philips 42M2N8900
OLED monitor - 4K 3840 × 2160, 16:9 képarány, szélesvásznú, 1ms válaszidő, 138Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync-kompatibilis, 10bit színmélység, 450cd/m2 fényerő, HDMI, USB-C és DisplayPort, USB, fül/fejhallgató kimenet, VESA,
540 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: WC130c1e
47.5" ASUS ROG Swift OLED PG48UQ - OLED monitor Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5 10×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
47.5" ASUS ROG Swift OLED PG48UQ
OLED monitor - 4K 3840 × 2160, 16:9 képarány, szélesvásznú, 0,1ms válaszidő, 138Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync-kompatibilis, 10bit színmélység, 450cd/m2 fényerő, HDMI és DisplayPort, USB, fül/fejhallgató kimenet, beépített hangszóró, VESA,
728 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: WA049o90
49" ASUS ROG Swift OLED PG49WCD - OLED monitor Ingyenes
szállítás boltjainkba
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
49" ASUS ROG Swift OLED PG49WCD
OLED monitor - ívelt, Double QHD 5120×1440, 32:9 képarány, szélesvásznú, 0,03ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync-kompatibilis, 10bit színmélység, 250cd/m2 fényerő, HDMI, USB-C és DisplayPort, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, VESA,
559 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: WA054a3
34" MSI MEG 342C QD-OLED - OLED monitor Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
34" MSI MEG 342C QD-OLED
OLED monitor - ívelt, Ultra Wide QHD 3440 × 1440, 21:9 képarány, szélesvásznú, 0,03ms válaszidő, 175Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 1000cd/m2 fényerő, HDMI, USB-C és DisplayPort, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, VESA,
491 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: WQ27o5o5z1
26.5" Acer Predator Gaming OLED X27Ubmi - OLED monitor Ingyenes
szállítás boltjainkba
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
26.5" Acer Predator Gaming OLED X27Ubmi
OLED monitor - Quad HD 2560 × 1440, OLED, 16:9 képarány, 0,01 ms válaszidő, 240Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync Premium, 10bit színmélység, HDR, 1000 cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, USB-C, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, pivot, VESA, 6-axis color adjustment, kijelző típusa: matt
408 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: WO099j7n1
34" Dell Alienware AW3423DWF - OLED monitor Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 46×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
34" Dell Alienware AW3423DWF
OLED monitor - ívelt, Ultra Wide QHD 3440 × 1440, 21:9 képarány, szélesvásznú, 0,1ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 10bit színmélység, 1000cd/m2 fényerő, HDMI és DisplayPort, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság,
386 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ADL34t51c2
49" Samsung Odyssey OLED G93SC - OLED monitor
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
49" Samsung Odyssey OLED G93SC
OLED monitor - ívelt, Double QHD 5120×1440, 32:9 képarány, szélesvásznú, 0,03ms válaszidő, 240Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync Premium, 250cd/m2 fényerő, HDMI és DisplayPort, állítható magasság, beépített hangszóró, VESA,
426 290 Ft
Használt raktáron
Termékkód: WH605Q1b
49" Samsung Odyssey OLED G93SC - OLED monitor
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
49" Samsung Odyssey OLED G93SC
OLED monitor - ívelt, Double QHD 5120×1440, 32:9 képarány, szélesvásznú, 0,03ms válaszidő, 240Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync Premium, 250cd/m2 fényerő, HDMI és DisplayPort, állítható magasság, beépített hangszóró, VESA,
506 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: WH605Q1b
34" MSI MAG 341CQP QD-OLED - LCD monitor Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
34" MSI MAG 341CQP QD-OLED
LCD monitor - ívelt, Ultra Wide QHD 3440 × 1440, QD-OLED, 21:9 képarány ultrawide, 0,03 ms válaszidő, 175Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 10bit színmélység, 1000 cd/m2 fényerő, HDMI, USB-C és DisplayPort, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, tükröződésmentes kijelző, VESA, Power Delivery akár 15 W
323 190 Ft
Használt raktáron
Termékkód: WQ27o5o7h
34" MSI MAG 341CQP QD-OLED - LCD monitor Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
34" MSI MAG 341CQP QD-OLED
LCD monitor - ívelt, Ultra Wide QHD 3440 × 1440, QD-OLED, 21:9 képarány ultrawide, 0,03 ms válaszidő, 175Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 10bit színmélység, 1000 cd/m2 fényerő, HDMI, USB-C és DisplayPort, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, tükröződésmentes kijelző, VESA, Power Delivery akár 15 W
383 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: WQ27o5o7h
34" MSI MAG 341CQP QD-OLED - LCD monitor Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
34" MSI MAG 341CQP QD-OLED
LCD monitor - ívelt, Ultra Wide QHD 3440 × 1440, QD-OLED, 21:9 képarány ultrawide, 0,03 ms válaszidő, 175Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 10bit színmélység, 1000 cd/m2 fényerő, HDMI, USB-C és DisplayPort, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, tükröződésmentes kijelző, VESA, Power Delivery akár 15 W
343 390 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: WQ27o5o7h

OLED monitorok

OLED monitorok

A OLED monitorok kategóriában összesen 52 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó OLED monitorok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb OLED monitorok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: OLED monitorok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ