Shop roku AlzaBoxy Q1

Olympus FL-700WR

Termékkatalógus
Olympus FL-700WR
Külső vaku - Olympus fényképezőgépekhez, kulcsszám 42, tápellátás módja 4 AA akkumulátor/elem, expozíció vezérlés TTL, system vezérlés, vakufej dőlése 90°, távirányító, több vaku szinkronizálása és zoom, rádiójelek, mérete 106,3 × 70,4 × 100,2 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 303 g
Kód:  OL323b2 Termékszám:  V326180BW000

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Olympus FL-700WR

Minden fényképész felszerelésének tartalmaznia kéne egy minőségi vakut. Rossz megvilágításban mintha neked teremtették volna a remek OM System / Olympus külső vakut. Ez a csodálatos társ Olympus fényképezőgépekhez alkalmas. Nem maradt ki a csodálatos TTL támogatása, amikor a rendszer az előzőleg mért értékek alapján automatikusan beállítja a vaku teljesítményét. Még az exponálás előtt a vaku kiad egy villanást, amelyet a fényképezőgép a fényviszonyok mérésére és a vaku teljesítményének beállítására használ.

A nagyszerű Olympus FL-700WR külső vaku döntő jellegzetességei

  • A remek OM System / Olympus külső vaku rossz fényviszonyok között is lehetővé teszi, hogy kitűnő eredményeket érj el
  • Egy system vakuról van szó
  • Ez a nagyszerű kiegészítő érdekes felvételek készítéséhez Olympus fényképezőgépeket használó fényképészeknek ajánlott
  • A maximális távolságot, ameddig a vaku még kellően megvilágítja a tárgyakat a megfelelő exponáláshoz f/1-es rekesszel, a kulcsszám határozza meg, amely ISO 100 mellett 42
  • Magától értetődik a hasznos TTL támogatása
  • Több vaku szinkronizálása nagyobb rugalmasságot és lehetőséget nyújt a professzionális világítás elérésére különböző helyzetekben
  • A vaku vezeték nélküli vezérlése nem kell a vezetékekkel dolgoznod az elsütésekor
  • A rugalmas forgatómechanizmusnak köszönhetően a vakufejet 90°-os szögben lehet elfordítani
  • Az összeköttetést a fényképezőgéppel rádiójelek teszi lehetővé
  • A nagyszerű OM System / Olympus külső vaku tápellátását 4 AA elem garantálja

A remek OM System / Olympus külső vaku egyszerűen irányítható

A kompakt ház miatt a remek külső vaku OM System / Olympus a felszerelésed tökéletes része lesz, amelyet a hordozását és a használatát megkönnyítő funkciókkal láttak el rossz fényviszonyú helyzetekbe és kreatív fényképezéshez. A tökéletesen felszerelt külső rendszervaku teljes mértékben kompatibilis a fényképezőgéppel, amikor kölcsönös információkkal érik el a megfelelő exponálást, rád pedig már csak a gyönyörű felvételek várnak. Az elsőrangú OM System / Olympus külső vaku nagysága 106,3 × 70,4 × 100,2 mm (ma × sz × mé).

Érj el profi szintű felvételeket a nagyszerű OM System / Olympus külső vakuval

A kiváló OM System / Olympus külső vaku bármilyen fényviszonyok között tökéletes exponálást biztosít. Annak köszönhetően, hogy a vakufejet 90°-os szögben be lehet állítani, lehetővé teszi a közvetett fény használatát és a harmonikus megvilágítás elérését a felvételeiden. Az f/1-es rekesszel történő megfelelő exponáláshoz szükséges maximális távolságot a tárgyak kellő megvilágításához a kulcsszám korlátozza, amely ebben az esetben 42. Ez az elem lehetővé teszi a világítás jobb vezérlését, és kiváló minőség és érdekes részletek hozzáadását a fotóidhoz. A minőségi OM System / Olympus külső vaku tápellátását 4 AA elem garantálja.

Praktikus funkciók és áttekinthető kezelőfelület

A minőségi OM System / Olympus külső vakuval nem fogsz feleslegesen időt tölteni a világítás beállításával. Több vaku szinkronizálásának köszönhetően teljes mértékben ellenőrizheted a lefedettséget, ami lehetővé teszi az egész jelent tökéletes megvilágítását. A távvezérlésnek köszönhetően egyszerű lesz a vaku elsütése kényelmes távolságból, és nem kell a túl hosszú vezetékekkel vesződnöd. A fotóid részleteinek magasabb színvonalát és pontosabb beállítását a zoom hatás hozza el, amely az alkalmazott fókusszal összhangban lehetővé teszi a vakufej automatikus elcsúsztatását, ez pedig biztosítja a tárgy megfelelő megvilágítását.

Paraméterek

Alkalmas
Olympus Kész!
Kulcsszám (ISO 100 mellett)
42 Kész!
Vezérlés
System Kész!
Vakufej dőlése
90 ° Kész!
Expozíció-vezérlési módok
TTL Kész!

Tulajdonságok

Alkalmas
Olympus Kész!
Kulcsszám (ISO 100 mellett)
42 Kész!
Vezérlés
System Kész!
Vakufej dőlése
90 ° Kész!
Expozíció-vezérlési módok
TTL Kész!
Vezeték nélküli technológiák
Rádiójelek Kész!

Tápellátás

Elem típusa
AA Kész!
Akkumulátorok száma
4 db Kész!

Méret & súly

Magasság
106,3 mm Kész!
Szélesség
70,4 mm Kész!
Mélység
100,2 mm Kész!
Tömeg
303 g Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Olympus FL-700WR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Olympus FL-700WR . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Olympus FL-700WR.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ