30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Olympus TOUGH TG-870

Termékkatalógus
Olympus TOUGH TG-870
4,7 7 értékelés
Digitális fényképezőgép BSI-CMOS 17Mpx, 5x optikai zoom, Li-Ion, 3,0 "-os csuklós és forgó LCD, SD / SDHC / SDXC, FullHD videó, HDMI, USB, beépített vaku, lencse f / 3,5-5,7
Kód:  OL109inp

Olympus TOUGH TG-870

Ön állandóan mozog? Az epikus kültéri események elfoglalására? Tartson egy tartós és vízálló kamerát azonnali hozzáférést biztosít a napi és éjszakai rögzítési funkciókhoz és a későbbi megosztáshoz. A rendkívül széles látószögű optikák nagy objektumot képesek rögzíteni a lencse előtt, de távolról is optikailag nagyíthatók. Az öngyulladás vagy a nehéz szögben történő fényképezés teszi a kijelzőt a másik oldalra.

Főbb jellemzők

  • Tartós ütés, nyomás, fagy és por
  • Nagylátószögű optikai zoom objektív
  • Enyhén éles felvételek finom színváltozatokkal
  • Ultra lassított videó felvétele
  • Beépített WiFi az átvett képek átvitelére okostelefonjára és megosztására

Ellenálló kamera minden alkalommal

Olympus TOUGH TG-870 az Ön oldalán minden utolsó csali. Vegyük a sípályát, elfog a hétvégi kemping és a tengerparti üdülés. A fényképezőgép minden kalandhoz készült. Semmi sem tudta megállítani, mielőtt átélné tapasztalatát.

ergonómiai irányítás

Nézze meg, mit készít, függetlenül attól, milyen szögben.A kijelzőn világos kép látható a környezetben, beleértve a vizet is. Az elülső gomb adott esetben hozzárendelhet egy funkciót, amely erre a pontra van szüksége.

Megjegyzés:
» További fényképezőgépek"

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Olympus TOUGH TG-870 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Olympus TOUGH TG-870. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Olympus TOUGH TG-870. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Olympus TOUGH TG-870. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Olympus TOUGH TG-870.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ