OnePlus Nord (RECENZIÓ): Erőteljes, elegáns, az 5G-vel lekörözi a középkategóriát

Termékkatalógus

Teszt

Frissítve • Szerző: Matěj Toul

Kissé meglepőnek tűnhet, hogy a zászlóshajójáról ismert OnePlus most egy olyan modellel próbál áttörést elérni, amelynek az ára lényegesen alacsonyabb kategóriába esik. Sokak szerint az új OnePlus Nord játszva beárnyékolja a zászlóshajót, a OnePlus 8T-t is, így nem csoda, hogy örömmel elfogadtam a termékismertető megírását. Mit tud a Nord? Tényleg megéri?

OnePlus Nord, bemutatás

OnePlus Nord (RECENZIÓ) - TARTALOM

 1. A OnePlus Nord már akkor felhívja magára a figyelmet, mielőtt kicsomagolnád a dobozból
 2. A OnePlus Nord megjelenése és kijelzője - a specifikációk nincsenek összhangban a design-nal
 3. A OnePlus Nord nagy memóriával és 5G-s Snapdragon-nal rendelkezik
 4. A kínai északi szépen, szinte hibátlanul fényképez
 5. Nem fogja sokáig húzni a Nord egy töltéssel, de villámgyorsan feltöltheted
 6. Milyen érzés használni a OnePlus Nord-ot?
 7. Hogyan néz ki a Nord interfésze?
 8. OnePlus Nord - összegzés

A OnePlus Nord már akkor felhívja magára a figyelmet, mielőtt kicsomagolnád a dobozból

Amikor hazaviszed a telefont, az első dolog, amit látni fogsz, mielőtt kicsomagolnád, a lenyűgöző megjelenésű doboz. A mobiltelefon első ránézésre el szeretné nyerni a tetszésedet és arról szeretne meggyőzni, hogy valami exkluzív terméket vásároltál. De nem a borító alapján ítéljük meg a könyvet, úgyhogy menjünk is tovább. A doboztető levétele után a kis északival találod magad szemben, fóliába csomagolva. A telefon alátét kivétele után a doboz belsejébe érünk, ahol egy 30 W-os gyorstöltő található kábellel együtt, valamint egy csomag, amelybe a használati utasítást és a OnePlus matricákat helyezték. Sajnos a csomagolásban nem található tok vagy védőüveg.

OnePlus Nord, doboz OnePlus Nord, csomag
A szép és meglepően nagyvonalú csomagban a telefon mellett egy 30 W-os gyorstöltő is található.

A OnePlus Nord megjelenése és kijelzője - a specifikációk nincsenek összhangban a design-nal

Első pillantásra a OnePlus Nord kissé ellentmondásosnak tűnhet. Természetesen az üveg hátlap tökéletesen illeszkedik a kézbe, és a OnePlus Nord egyszerűen úgy néz ki, mint egy klasszikus modern okostelefon, ami nem is olyan rossz. De valószínűleg csalódni fogsz a műanyag konstrukció miatt, amely nem tűnik túl meggyőzőnek. Természetesen nem dobtam le a Nordot a földre, és nem is tettem vízbe, de a gyártó nem is mond semmit arról, hogy a telefon tartósabb lenne. Kár. Bár sok olcsóbb telefon esetében találkozhatunk fém konstrukcióval, mégsem jelent ez akkora problémát.

OnePlus Nord, kijelző OnePlus Nord, hátlap
A OnePlus Nord designja egyáltalán nem egyedi, de ezt nem vesszük annyira zokon. Röviden, íme a hagyományos okostelefon 2020-ból.

Aztán jön a kijelző. Félreértés ne essék, technikailag nagyon jó! De itt a OnePlus a kiváló paramétereket a kissé szerencsétlen designnal ötvözte. Még azelőtt, hogy bekapcsolnád a kijelzőt, az egyébként csodálatos látványt elrontja a kettős előlapi kamera punch-hole notch lyukasztása. Személyes véleményem szerint, de sok mobil rajongó véleménye szerint is, a lyukasztás az egyik legrosszabb megoldás a kamera vagy más apróságok elrejtésére, és azon csodálkozom, hogy a piac még nem szüntette ezt meg.

OnePlus Nord, notch
A notch az értesítési terület csaknem egynegyedét foglalja el. Ezenkívül közvetlenül a kamerák körül még nincs kijelző.

De elég a panaszkodásból, maga a kijelző lélegzetelállító. A csaknem 6,5"-os Fluid AMOLED panel egyszerűen bármikor és bárhol felhívja magára a figyelmet, függetlenül attól, hogy elsőként találkozol ezzel a technológiával, vagy többször volt már OLED telefonod. A Nord ezt azzal egészíti ki, hogy a panel frissítési frekvenciája 90Hz. Bevallom, most először volt a kezemben egy normálnál magasabb frekvenciájú mobiltelefon, de most már soha nem térnék vissza a 60Hz-re. Nagy előny játék közben, ezzel mindenki egyetért. A hatalmas különbség azonban elsősorban a telefon vezérlésében ismerhető fel. Minden szép simának tűnik, és a OnePlus nem fél bemutatni egy „félig élő” háttérképet, amely alapvetően a mobiltelefonra van beállítva.

A OnePlus Nord nagy memóriával és 5G-s Snapdragon-nal rendelkezik

A teljesítmény szempontjából a Nordnak van mivel dicsekednie. Egyáltalán nem volt problémám a memóriával. A nálam lévő változat 12 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel büszkélkedhetett, amire ennél az árkategóriánál eddig még nem volt példa. Személy szerint úgy gondolom, hogy még a 8/128 GB-os verzió is elegendő a legtöbb felhasználó számára. A telefont működtető Qualcomm Snapdragon 765G tökéletesen kezelte az összes alkalmazást a tesztelés során, még a nagyobb igénybevételt jelentőket is, például az EVE Echoes játékot. Ezenkívül ez az egyik legolcsóbb processzor, amely támogatja az 5G hálózatokat. Tehát, ha a szolgáltatód támogatja az 5G-t, és olyan helyen tartózkodsz, ahol van 5G, akkor ez igazán jó hír számodra.

OnePlus Nord, AnTuTu 1 OnePlus Nord, AnTuTu 2 OnePlus Nord, AnTuTu 3
A OnePlus Nord biztosan nem uralja az AnTuTu rangsort. Árkategóriájában azonban az egyik legmagasabban rangsorolt modell.

Más teszteket is elvégeztem az AnTuTu benchmark programjában. Grafikusan igényes animációk, összetett számítások stb. segítségével összegzi a telefon általános jellemzőit a CPU, a GPU, a memória és a felhasználói felület tekintetében. A telefon itt összesen +- 330 ezer pontot ért el, ami csak mintegy 30-40%-kal alacsonyabb, mint a legtöbb zászlóshajóé. És a Nord a középkategória képviselője.

A kínai északi szépen, szinte hibátlanul fényképez

Nagyon vártam a kameratesztet. Papíron a OnePlus Nord egy nagyon szép fotómodult rakott össze, és kíváncsi voltam, mit lehet elővarázsolni vele. Nagy örömömre a kamera remekül működik. A fő 48 Mpx-es objektív gyönyörű képeket készít éjjel-nappal, nagy dinamikatartománnyal, de vigyázz - alapvetően 12 Mpx-es módban. A 4 képpontot tehát szoftveresen 1 képponttá alakítja, ami sokkal jobb színvisszaadást eredményez. A maximális minőség érdekében azonban a 8K felbontásban a 48 Mpx-es mód egyetlen gombnyomással bekapcsolható. Jól jött a fő lencse optikai stabilizálása, amely pontosan úgy működik, ahogy szeretnéd.

i Ezeket és további fotókat találhatsz teljes minőségükben a Google Drive-on.
OnePlus Nord, 48Mpx-es tájkép OnePlus Nord, 2x zoom tájkép OnePlus Nord, széleslátószögű tájkép
Jó fényviszonyok között a kamera összes lencséje kiválóan működik. balról – 48 Mpx-es mód, 2× zoom, széleslátószögű
OnePlus Nord, 12Mpx szürkületben OnePlus Nord, 2x zoom szürkületben OnePlus Nord, széleslátószögű szürkületben
A széleslátószögű kamera teljesítménye kissé elmarad szürkületben. Balról - 12Mpx mód, 2× zoom, széleslátószögű

Ha bármilyen hibát említhetnénk a kamerán, akkor az az ultraszéles érzékelő éjszakai teljesítménye lenne. Míg nappal meglepően éles, nagy színvisszaadást kínál az ultraszéles lencsék tekintetében, a szürkületben ez a minőség elég látványosan romlik, és csak egy sötét foltot fogsz látni a fénykép közepén. A Nordnak nincs teleobjektívje, de akár tízszeres digitális zoomot kínál. Tegyél azonban magadnak egy szívességet, és hagyd ki ennek a módnak a használatát. Ez nem a Nord hibája - a digitális zoom egyszerűen digitális zoom.

OnePlus Nord, fő szelfikamera OnePlus Nord, szelfi portré mód OnePlus Nord, szelfi széleslátószögű
Ha például a szörnyű karantén-frizurádat szeretnéd megmutatni a barátaidnak, akkor a Nord a rendelkezésedre áll. Balról - fő szelfikamera, portré mód, széleslátószögű szelfikamera

Az északi előlapi kamerája kettős. A fő 32 Mpx-es szenzor az éles és jó minőségű szelfik készítéséhez járul hozzá, de az ide tartozó ultraszéles objektív egy kis pluszt jelent. Egyetlen eset jut eszembe, amikor ez hasznos lehet, ha a barátokkal együtt készítesz fényképet, és még így is jó nagy társaságnak kell lennie ahhoz, hogy ne férjetek bele a fő előlapi kamera képébe. A kamera alkalmazás portré módot is kínál, de ez kizárólag szoftveres megoldás, ezért ne várj tőle olyan lélegzetelállító felvételeket, mint amilyeneket a ToF telefonok készítenek.

Az optikai stabilizáció főként a videókban nyilvánul meg. Nagyon szépen néz ki vele, még akkor is, ha sétálok és remeg a kezem. (lásd a fenti videót) Ha ez még mindig nem lenne elég, bekapcsolhatod a kombinált SuperSteady stabilizációt is, ami még jobban megnyugtatja a képet (lásd a lenti videót). Így már szinte filmeket is készíthetsz. (PS: Ne felejtsd el beállítani a legmagasabb minőséget a videóidhoz)

Nem fogja sokáig húzni a Nord egy töltéssel, de villámgyorsan feltöltheted

A OnePlus Nord akkumulátora kicsit vérszegény. Másrészt a specifikációk szerint 4 115 mAh kapacitású, ami nyilvánvalóan nem elegendő, az akkumulátor normál használat mellett egy napnál tovább nem bírja. Egy átlagos nap ezt jelenti számomra: 1-2 óra zenehallgatás a Spotify-on Bluetooth fülhallgatóval, 1-2 óra a közösségi hálón és az interneten, és egy órácska videózás. Egy ilyen nap után este 20-30% maradt az akkumulátorból, erről mindenki maga fog megbizonyosodni. Másrészt nagy előnye a gyorstöltés. A Nord akár 30 W-os töltést is támogat, amelyhez a töltő már a csomagolásban is megtalálható, amellyel körülbelül 20 perc alatt 50%-ra töltheted. Az akkumulátor körülbelül egy óra alatt töltődik fel teljesen.

Milyen érzés használni a OnePlus Nord-ot?

A Nord interfésze szilárd Android 10 alapon fut, és egyelőre nem volt arról szó, hogy frissítenék a 11-es verzióra. Ez azonban az egyik legnépszerűbb darab a OnePlus kínálatában, úgyhogy feltételezem, hogy a bejelentés nem fog sokáig váratni magára. Az Android ezt követően kibővíti az Oxygen OS 10 felépítményt, amelyet a legelegánsabbak között kell említeni, amellyel eddig volt szerencsém találkozni. Sok van benne a tiszta Androidból, nincs rengeteg felesleges bloatware, és még klasszikus listával is rendelkezik az összes alkalmazásról, amelyet a kiterjesztések gyakran eltávolítanak. Összességében minden nagyon gördülékenyen és tisztán működik, ahogy azt egy jó okostelefontól elvárhatjuk. A hab a tortán a fizikai Quality of Life kiegészítés egy csúszka formájában a bekapcsológomb fölött, amely a mobiltelefont azonnal csendes vagy rezgő üzemmódba kapcsolja.

Hogy néz ki a Nord interfésze?

OnePlus Nord, lockscreen OnePlus Nord, homescreen
Bal oldalon: Lockscreen OnePlus Nord; jobb oldalon: Homescreen OnePlus Nord
OnePlus Nord, OnePlus alkalmazás OnePlus Nord, alkalmazások listája
Bal oldalon: OnePlus alkalmazás; jobb oldalon: Alkalmazások listája, mint a tiszta Androidban
OnePlus Nord, Beállítások OnePlus Nord, Beállítások - informaciók
Bal oldalon: OnePlus Nord beállítások; jobb oldalon: Információk a telefonról
OnePlus Nord, kamera alkalmazás OnePlus Nord, Kezelőpanel
Bal oldalon: Kamera alkalmazás; jobb oldalon: Kezelőpanel

OnePlus Nord - összegzés

OnePlus Nord

OnePlus Nord

Okostelefonok

A OnePlus Nord sokat kínál nagyon barátságos áron. Kiváló teljesítmény, gyönyörű és sima AMOLED kijelző, valamint olyan kamera jellemzi, amely a minőség és színvisszaadás tekintetében egyaránt kiváló, ideális körülmények között. A Nord ugyan nem hibátlan telefon, de nem esne nehezemre előnyben részesíteni a OnePlus 8 sorozat csúcsmodelljeivel szemben.

Előnyök

 • Csodálatos 90Hz-es AMOLED kijelző
 • Több mint elegendő teljesítmény és 5G a középkategóriában
 • 100%-os töltés egy órán belül; 30W-os töltőt tartalmaz
 • A kamera sokoldalú fő lencséje csodákra képes
 • Optikai stabilizálás
 • Sima és tiszta interfész
 • Remek ár

Hátrányok

 • Műanyag konstrukció
 • Az ultraszéles kamerán van még csiszolnivaló
 • Nem túl eredeti design
i Ez is érdekelhet

Egy nagyon ígéretes telefonnal állunk szemben, ami mindenképpen érdekes választás a középkategóriában. Az 5G jelenlétével készen áll a jövőre, és készen áll nagyszerű fotók és 4K videók készítésére. De ez még nem minden. Az alacsony ár, a tisztességes teljesítmény és a stílusos design is mellette szól.

OnePlus Nord (PREVIEW): ambiciózus belépő a középkategóriába

Frissítve • Szerző: Ondřej Chabr

OnePlus Nord (PREVIEW) - TARTALOM

 1. A OnePlus Nord bemutatóján mindenki az első sorban ülhetett
 2. Konzervatív design, stílusos színváltozatok
 3. A OnePlus Nord teljesítménye lenyűgöző a középkategóriában
 4. Az összesen 6 érzékelővel felvértezett OnePlus Nord készen áll a bevetésre
 5. Ígéretes üzemidő és gyorstöltés támogatás
 6. A OnePlus Buds fülhallgató tökéletesen illik a telefon színéhez
 7. Ki veheti fel a versenyt a OnePlus Nord-dal?

Kicsit meglepőnek tűnik, hogy a zászlóshajójáról ismert OnePlus most egy olyan modellel kíván áttörést elérni, amelynek az ára az alacsonyabb kategóriába esik. Ez azonban nem mondható el a felszereltségéről, mivel a OnePlus Nord semmit sem veszít kiváló tulajdonságaiból. Nagyon nehéz lesz felvenni vele a versenyt.

A OnePlus Nord bemutatóján mindenki az első sorban ülhetett

A jelenlegi biztonsági intézkedések miatt a technológiai vállalatok gyakran úgy döntenek, hogy az új termékeket online mutatják be. A OnePlus ezt a módszert egy kicsit másképp alkalmazta, és az új OnePlus Nord okostelefon esetében úgy döntött, hogy a telefonjainkon található alkalmazás segítségével mutatják be a világnak. Akinek olyan okostelefonja volt, amely támogatja a kiterjesztett valóság technológiáját, az úgynevezett AR-t, az közvetlenül az íróasztalára vetíthette a bemutatott darabot. Az új OnePlus okostelefont már a leleplezésekor a tenyeredbe vehetted.

OnePlus Nord, bemutató a kiterjesztett valóságban
Így nézett ki a bemutatója az Unbox Therapy YouTube csatornán. Forrás: usnewslatest.com

A telefon különféle módon forgott és mutatta meg magát, hogy a belsejét is felfedje és látványosan alátámassza a száraz műszaki adatokat. Láthattuk például a telefon kamera-készletét szétszedett állapotban. Az ár kihirdetése előtt a társaság úgy döntött, hogy megkérdezi a közönséget, és megkérte őket, hogy ki-ki a maga pénznemében tippelje meg a telefon árát. A válaszul érkezett tippek azonnal megjelentek a képernyőn. Több hasonló mobiltelefon bemutatónak is részesei lehettünk, bár nem mindenkinek volt kompatibilis okostelefonja vagy annyi szabad helye.

Konzervatív design, stílusos színváltozatok

Ne várjunk túl nagy újdonságot a design területén a Nord-modelltől. A kijelző síkban maradt, bal felső részén a szelfikamera dupla érzékelője helyezkedik el. A lencséket hátul egy hosszúkás modulban helyezték el, amely a peremen található. Tehát nem középen, mint a testvére, a OnePlus 8 esetében. Két színváltozatban kínálják, nevezetesen a kék és a szürke színátmenetben.

OnePlus Nord, design OnePlus Nord, színváltozatok
Az előlapot a szelfikamera kettős érzékelője dominálja. Mindkét színváltozat igazán tetszetős. Forrás: oneplus.com.

A telefon tartalma a 6,44"-os kijelzőn jelenik meg, amely 2400 × 1 080 pixel felbontást kínál. A képarányt 20:9-re állították be, és természetesen AMOLED típusú panelről van szó. A 90 Hz-es frissítési gyakoriság eredményezi, hogy ez a kijelző kitűnik az ugyanabba az árkategóriába tartozó telefonok közül. A megjelenítés ilyen folyamatosságával telefonok esetében még mindig viszonylag ritkán találkozhatunk.

i A cég zászlóshajói jelenleg a OnePlus 8 és a OnePlus 8 Pro.

A OnePlus Nord teljesítménye lenyűgöző a középkategóriában

Az igazán káprázatos, amivel a OnePlus Nord kiemelkedik a piacon, az a rendkívül jó ár-teljesítmény arány. A gyártó valóban odatette magát és megpróbálta a felszereltséget az adott ártartomány határáig maximálisan kiaknázni. Nem várhatjuk el a Qualcomm Snapdragon legjobb sorozatába tartozó chipet, de a benne lévő Snapdragon 765G is megállja a helyét. Ez található az LG Velvet-ben is. Ennek a chipnek az egyik sajátossága, hogy magában foglalja a már integrált modemet az 5G hálózatok vételéhez.

OnePlus Nord, teljesítmény
A középkategóriában a Snapdragon 765G beépítése ésszerű választás. Forrás: oneplus.com.

A processzort azonban az operációs memória támogatja, amihez valóban elegendő ez a választás. A OnePlus Nord két változatban kerül forgalomba. Az alap 8 GB RAM-mal és 128 GB belső memóriával rendelkezik. A másik változatban 12 GB RAM és 256 GB kapacitás található. A megfelelő memória verzió kiválasztása fontos, mivel nem támogatja a memóriakártya használatát.

Az összesen 6 érzékelővel felvértezett OnePlus Nord készen áll a bevetésre

A OnePlus úgy döntött, hogy az összes lehetséges forgatókönyvre felkészül az érzékelőivel, így összesen 6-ot találunk a telefonon. Ez még a legjobb fotómobilokhoz viszonyítva is elegendőnek mondható. Nagy örömünkre a OnePlus a Nord modell fő hátsó kameráját a nagyobb teljesítményű OnePlus 8-tól kölcsönözte. Az objektív tehát ugyanaz a 48 Mpx-es IMX 586 érzékelő, optikai képstabilizátorral.

Nem sokra menne magában, ezért az akár 119 fok széles látószögű felvételek készítéséhez egy 8 Mpx-es érzékelővel, a bokeh-effektus létrehozásához egy 5 Mpx-es kamerával, valamint a 2 Mpx-es felbontású felvételek készítéséhez egy makrokamerával egészítették ki. Jó fényviszonyok között a telefon gyönyörű képeket ígér. A OnePlus már el is büszkélkedett velük a közösségi médiában.

OnePlus Nord, példaként bemutatott fényképek OnePlus Nord, példaként bemutatott fényképek
A példaként bemutatott felvételek szép színválasztékot kínálnak, kíváncsiak vagyunk, milyen lesz valós helyzetekben. Forrás: oneplus.com.


A fényképezéshez azonban nem mindig van elegendő természetes fény, amelyet a OnePlus Nord sem hagy figyelmen kívül, ezért Nightscape éjszakai üzemmóddal is felvértezték. A bemutatott fotók jól néznek ki, alig várjuk, hogy a valóságban is kipróbálhassuk. Ahol világításra van szükség, a kettős vaku segít.

A kettős szelfikamera arra vár, hogy meggyőzhessen bennünket, mindenképpen érdemes rá odafigyelni. Az első 105 fokos látószögű érzékelő 8 Mpx-es képek készítésére használható. Még nagyobb csoportok fényképezésekor sem lesz szükség a szelfi-botra. A második lencse a 32 Mpx-es felbontásával igazán meggyőző, és az arcokat is érzékeli az élesebb felvételek készítéséhez.

OnePlus Nord, selfie kamera
A szelfimakera kettős érzékelője szemből. Forrás: oneplus.com.

Ha szeretnél videófelvételeket is készíteni, akkor a OnePlus Nord ideális választás. Az első szelfikamera 4K felbontású felvételeket tud készíteni, ami önmagában igazán nagy szám. És ez még nem minden. A OnePlus másodpercenként 60 képkocka sebességre növelte a képkocka sebességét. Tehát szép folyamatos videókat készít. Ez jobb érték, mint amit a hátsó érzékelő kínál. Ennek az esetében a felbontás szintén 4K, de a felvétel a szokásos 30 kép/mp sebességre korlátozódik. A hátsó érzékelő nagyobb sebességet csak Full HD felbontással képes kezelni.

OnePlus Nord, noční režim
Az alkonyatkor készített bemutató fényképek nagyon jól néznek ki. Forrás: oneplus.com.

Ígéretes állóképesség és támogatás a gyors töltéshez

Az Android rendszer grafikus felhasználói felülete a OnePlus Nord esetében az Oxygen OS 10.5 verziója. Azt ígérik, hogy a szoftverfrissítések támogatását legalább 2 évig, a biztonsági javítások támogatását pedig 3 évig biztosítják. Az 5G hálózattal való kompatibilitás igazán örömteli egy ilyen olcsó telefon esetében. Ez a szolgáltatás minden bizonnyal hasznos lesz a jövőben, amikor a gyorsabb mobilinternet szélesebb körben el fog terjedni.

A telefon kiváló üzemideje is biztosított. A OnePlus telefonok a Warp Charge 30T nevű gyorstöltési szabványra támaszkodnak. A OnePlus Nord sem kivétel, támogatja ezt a szabványt. Mindössze fél óra alatt feltöltheted a telefont nulláról 70%-ra az USB-C csatlakozón keresztül. Ezen túlmenően az akkumulátor kapacitása is tekintélyes, 4 115 mAh.

Az Androidra épülő Oxygen OS
A rendszer grafikus bővítménye az Oxygen OS. Forrás: oneplus.com.

Természetesen támogatja a mobilfizetéshez szükséges NFC-t, a Bluetooth 5.1-et vagy az aptX HD kodeket is. A telefon két SIM-kártya számára biztosít helyet. A feloldásához a kijelzőn lévő ujjlenyomat-olvasó, vagy akár az arcfelismerés funkció is használható. Nem fogsz rajta 3,5 mm-es fejhallgató csatlakozót találni, de támogatja a vezeték nélküli töltést. Fokozott por- és vízállóság sem jellemzi. Miután kivetted a dobozból, meg is csodálhatod a védőüveggel ellátott telefont, ezen kívül a csomag egy 30 W-os gyorstöltő adaptert és kábelt is tartalmaz.

A OnePlus Buds fülhallgató tökéletesen illik a telefon színéhez

A OnePlus Nord okostelefonon kívül a cég az új True vezeték nélküli fülhallgatóval, a OnePlus Buds fülhallgatóval is büszkélkedhet. A praktikus tokban gyorsan feltölthető a Warp Charge technológia segítségével. Mindössze 10 perc alatt feltöltheted annyira a fejhallgatót a tokjában, hogy 10 óra zenehallgatáshoz elegendő energiát nyerj. Ha a készülék teljesen fel van töltve, akár 30 órán keresztül is élvezheted a zenét.

OnePlus Buds
A fülhallgató az elegáns tokban, vezeték nélkül tölthető. Forrás: oneplus.com.

A környezeti zajszűrést a 3 mikrofon biztosítja, amely csökkenti a környezeti zajokat. Az IPX4 védettség garantálja, hogy biztosan nem fogja zavarni az izzadság. A színek összhangban vannak a OnePlus Nord színeivel. A kék és a szürke változatot semleges fehér egészíti ki. Az ára 89 €.

Ki veheti fel a versenyt a OnePlus Nord-dal?

A OnePlus Nord okostelefon értékesítése augusztus 4-én kezdődik, a 8/128 GB-os modell 140 000 forintos és a 12/256 GB specifikációjú modell 175 000 forintos áron várható, de akár elő is rendelhető. Az árat tehát nagyon alacsonyan tartották, és ha hasonló paramétereket szeretnének elérni a versenytársak, akkor nem lesz könnyű a dolguk.

Az egyik legnagyobb versenytárs a Xiaomi Mi Note 10 Lite, amely ugyanazon az áron hasonló paramétereket kínál, bár papíron talán nem olyan jó. Egy kissé gyengébb processzor táplálja a Snapdragon 730 5G támogatása nélkül, és kisebb, 6 GB-os memória működteti. Másrészt nagyobb akkumulátorral rendelkezik, és biztosan van olyan, akinek elnyeri a tetszését a kijelző ívelt széle.

A OnePlus Nord-ot minden bizonnyal össze fogják hasonlítani az iPhone SE-vel. Kicsit többe kerül, a felszereltsége valamivel korlátozottabb, de víz alatt is kibírja, és a rajongóit egy hangolt iOS rendszerrel örvendezteti meg.

Nyomtatás
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ