Shop roku Akvizice ApF HU

Panasonic ER-GY60

Termékkatalógus
Panasonic ER-GY60
5 4 értékelés
Trimmelő - bajuszra és testre, leöblíthető fejek, vízálló, gyorstöltés, led töltésjelző és hossz beállítása, 4 kiegészítő, acél pengék, 0,1 mm min. vágási hossz, 10 mm max. vágási hossz, 20 vágási beállítás, 50 perc üzemidő, 60 perc töltési idő, akkumulátor, vezérlés: nyomógombokkal
Kód:  PANZA174 Termékszám:  ER-GY60-H503 Gyártó honlapja:

Panasonic ER-GY60

Szakáll- és testszőrzetnyíró

Precíz a szakállnál, kíméletes a testszőrzetnél

A Panasonic i-SHAPER ER-GY60 vezeték nélküli szakállvágó nagyszerű segítség lesz a szakáll- és testszőrzet ápolásában. A lekerekített acélpenge gyors és egyszerű szakállformázást kínál. A cserélhető kiegészítők lehetővé teszik a vágási hosszúság 0,1 és 10 mm közötti beállítását. A készülék működéséért egy újratölthető akkumulátor felel, amely egyetlen töltéssel 50 perces szakállvágást biztosít.


Egyenes kialakítás

Egyenes kialakítás

A fejlesztőket a hagyományos borbélyborotva inspirálta, amely rendkívül egyszerű és aprólékos nyírást garantál. A Panasonic i-SHAPER könnyű fogással teszi lehetővé a készülék mozgatását, hogy a nehezen borotválható ó helyek, például hát és far is könnyen elérhetővé váljon.

Fésűadapter

Fésűadapter

A fésűadapter biztosítja a szakáll kívánt, egyenletes hosszúságú trimmelését. Használd a tárcsát a vágási hossz 0,5 és 10 mm közötti egyszerű beállítását 20 darab 0,5 mm-es lépésben.

Precíz formázás

Részletvágó adapter

A 10 mm szélességű részletvágó adapter hihetetlenül pontos alakítást tesz lehetővé. Ez megkönnyíti a bajusz vagy soul patch szakáll formázását, amely a hagyományos szakállvágók számára problémát okoz.

Lekerekített szélek

Bőrvédő penge

A Panasonic ER-GY60 pengéje lekerekített széllel és keskeny hézagokkal rendelkezik, így a bőr becsípődés miatti sérülése minimális. Az eredmény pedig kíméletes borotválkozás, irritáció nélkül. 

Ultravékony penge

Ultravékony vágóél

Az ultravékony penge segítségével 0,1 mm-es nyírásra van lehetőséged. A pengés borotvával szemben a testszőrzetet egyszerűen, borotvahab használata nélkül távolítja el.

Vízálló kialakítás

Vízálló kivitelezés

A Panasonic i-SHAPER probléma nélkül használható zuhanyzás közben vagy szárazon, borotvahab használata nélkül. Használat után egyszerűen folyó víz alatt tisztítsd meg a készüléket.



Paraméterek

Terület
Arc, Test Kész!
Típus
Férfi Kész!
Felhasználási terület
Bajuszra, Testre Kész!
Felhasználás módja
Általános használat Kész!
Kiegészítők száma
4 Kész!

Terület

Terület
Arc, Test Kész!

Típus

Típus
Férfi Kész!

Rendeltetés

Felhasználási terület
Bajuszra, Testre Kész!
Felhasználás módja
Általános használat Kész!

Tulajdonságok

Kiegészítők száma
4 Kész!
Pengék anyaga
Acél Kész!
Vágási beállítások száma
20 Kész!
Működtetés
Nyomógombokkal Kész!
Tartozék típusa
Bajuszra, Testre Kész!

Funkciók

Funkciók
Leöblíthető fejek, Vízálló, Gyorstöltés, LED töltésjelző, Hossz beállítása Kész!

Vágási hosszúság

Min. vágási hosszúság
0,1 mm Kész!
Max. vágási hosszúság
10 mm Kész!

Működés és tápellátás

Üzemidő
50 perc Kész!
Feltöltési idő
60 perc Kész!
Tápellátás
Akkumulátor Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic ER-GY60 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic ER-GY60. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic ER-GY60. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic ER-GY60.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ