30 dnů na vrácení Shop roku

Philips HD8844 / 09

Termékkatalógus
Philips HD8844 / 09
5 4 értékelés
Automata kávéfőző 15bar, 5 beállítás őrölni kávé nádržkana 1,8 liter vizet, kávébab tartály 250g kerámia darálók, automata tejhabosító
Kód:  EAN3530g Termékszám:  HD8844/09 Gyártó honlapja:

Philips HD8844 / 09

Élvezze frissen őrölt kávét vagy klasszikus kávé, amikor csak akarja.Philips   HD8844 / 09 Egy pillanat teszi szakértő, hogy előkészítse a tökéletes kávé. Még van egy mozgalom, amely egyaránt készít kiváló eszpresszó és a hagyományos kávé, és a váltás egy gombot. Nagyon praktikus az a lehetőség, helyzetének beállításával szerinti fúvóka a magassága a csésze és legfeljebb 15 cm.

Meglepően erős espresso 100% -os kerámia daráló, ami működik gyorsan és csendben. Soha túlmelegedés és a kávészemek az őrölt pontosan az Ön ízlése és ízlése szerint. Elkészítése nagyon egyszerű, és nem kell sok idő. Hála a nagy kapacitású tálca csak kapcsolja be az eszpresszó és néhány másodperc belemerül a gazdag aromája jó kávé. Van is egy egyedülálló "kapučinátor" könnyű tejszín a tejhab. Élvezze nem csak önmagukban, hanem szeretteiknek egy finom eszpresszó.Gyors melegítő további segítségével elkészíti sok csésze egy sorban készülék nélkül túlmelegedést.Intelligens Espresso kínál Memo funkció, amely egy gomb megnyomásával ösztönösen készítsen egy csésze mérete és ereje, ahogy jobban tetszik. Ott van még a lehetőségét készül teához való forró víz.

Ugyanilyen könnyű a karbantartás eszpresszó. A csepegtető tálca és a beépített kancsó könnyen eltávolítható és mosható automata mosogatógépben. Főzőegységet is egyetlen gombnyomással eltávolítására és tiszta. Az egész rendszer Espresso Philips is ügyesen úgy tervezték, hogy minden alkalommal, amikor automatikusan kipirult teljes körű kávét. V přístroji se aktivuje režim odstraňovaní vodního kamene a na displeji se zobrazí jednoduchý návod, jak dále postupovat.

Az eredeti Espresso célja egy stílusos design kombinációja rozsdamentes acél és fekete test és a modern megjelenés, hogy egy csillag minden belső. Így tökéletes kényelmet és egy új élmény előkészítésében és ízű kávé.

Műszaki adatok:

típus:
Espresso tejjel habverővel

Tisztítás és karbantartás:
Automatikus kávéfőző áramkör öblítés
ciklus vízkőoldó

anyaga:
műanyag

Jellemzők:
Cappuccinatore - még több túllépés hab
melegvíz

Egyéb jellemzők:
Állítható kávékifolyó
Terület tartó csészék
Cserélhető főzőegységet
Az a lehetőség, előkészítése a normál és nagy eszpresszó kávé és a klasszikus
könnyen kezelhető
víztartály

Kapacitás bab:
250 g

Hulladék tartály kapacitás:
15 adag

Víztartály kapacitás:
1,8 l

jelentése:
50 Hz

fogyasztás:
1850 W

feszültség:
230

Nyomású szivattyú:
15 bar

méretek:
215 x 429 x 330 mm

súly:
7,2 kg

Szín:
Fekete / rozsdamentes acél

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips HD8844 / 09 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips HD8844/09. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips HD8844/09. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips HD8844/09. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips HD8844/09.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ