Shop roku Slevy s AP+

Philips Hue Bridge EMEA

Termékkatalógus
Philips Hue Bridge EMEA
5 2 értékelés
Távirányító A fő vezérlő kommunikációt ZigBee protokoll támogatja akár 50 intelligens készülékek, 10 telefon kompatibilis HomeKit (iOS 9 vagy újabb)
Kód:  ESO2556t Termékszám:  929001180602 Gyártó honlapja:

Philips Hue Bridge EMEA

Ez a vezérlő alapvető eleme az egyszerű világítás vezérlés. Ha szinkronizálja őket egy meglévő híd világítás, a Philips Hue én okos iOS-készülék 9 és magasabb, akkor vezeték nélkül, a világítás bárhonnan otthonában. Kompatibilis HomeKit.

Csatlakozni akár 50 izzók és lámpatestek a meglévő híd, a Philips és a tökéletesen megvilágítja az egész lakás. Kezdje egyszerűen minden rendelkezésre álló bővítő készlet. Az előnye, hogy ez a készülék időszerűségét.Lighting Philips Hue alapul energiatakarékos, biztonságos és megbízható ZigBee technológia, amely képes irányítani világítás. A rendszer folyamatosan gazdagítják az új funkciók és fejlesztések. A szoftver frissítése és firmware frissítéseket sor vezeték nélkül és zökkenőmentesen, közvetlenül a terméken Hue.

Hozzon létre egy jelenetet a színskála a tökéletes színt egy különleges alkalomra. Azt is beállíthatja a fény bekapcsolása és kikapcsolása egy időzítőt, amely lehetővé teszi, hogy a világítás a kívánt ideig, ha pl. este jön haza, vagy beállíthatja a riasztásokat és a tervek szerint a fény be és ki rögzített vagy véletlenszerű időpontokban. Emellett reggel ébredhet lassan világít. Az a lehetőség, hogy a modern vezetők Philips Hue Bridge EMEA sok, és minden bizonnyal vele, akkor hozza létre a legjobb hangulatot otthonában.

A fő előnyök

  • Szinkronizálás okos iOS eszköz a 9. és a magasabb
  • Támogatja akár 10 telefonok
  • a képesség, hogy csatlakozni akár 50 izzók
  • ZigBee protokoll
  • időzítő

Paraméterek

Jelzőrendszer típusa
Mozgás Kész!

Detektor típua

Jelzőrendszer típusa
Mozgás Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips Hue Bridge EMEA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Hue Bridge EMEA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips Hue Bridge EMEA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Hue Brücke EMEA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Hue Brücke EMEA.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ