30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Philips Hue White és Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 csomag indulócsomag + Philips Hue dimmer kapcsoló

Termékkatalógus
Philips Hue White és Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 csomag indulócsomag + Philips Hue dimmer kapcsoló
Philips Hue White és Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 csomag indulócsomag + Philips Hue dimmer kapcsoló Megszűnt

Philips Hue White és Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 csomag indulócsomag + Philips Hue dimmer kapcsoló

A Phillips Smart Home Kitben 2 E24 izzó Hue Bridge-csal, egy Philips Hue vezeték nélküli dimmer kapcsoló V2 és egy Yale Sync intelligens otthoni riasztó készlet IA-312 található. Merüljön el az huzal nélküli vezérlésben otthonában, és élvezze a tökéletes hangulatot a kanapé kényelméből.

Az izzókészlet, a Hue Bridge, a távirányító és a riasztó legfontosabb jellemzői

  • A Philips Hue izzók mobiltelefonnal, órával és hanggal is vezérelhetők
  • 16 millió színt és a fehér 50 árnyalatát kapja.
  • A Philips Hue kommunikál a Hue barátaival
  • A Philips Hue 3.0 mobilalkalmazás is elérhető.
  • Philips Hue dimmer kapcsoló V2 távirányító a vezeték nélküli fényerőszabályozáshoz
  • A Hue alkalmazással 4 különböző jelenetet rendelhet a fénygombhoz.
  • A Yale Sync vezeték nélküli riasztó készlet IA-312 hatótávolsága akár 200 m is lehet.
  • Legfeljebb 40 egység csatlakoztatható
  • Kompatibilis az Amazon Alexa hangasszisztenssel

Philips Hue White és Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 csomag kezdőcsomag

Intelligens vezeték nélküli izzó készlet Philips Hue az egyik olyan intelligens lámpa, amely mobiltelefonnal, órával és hanggal vezérelhető. A készlet két E27 izzót és egy Hue Bridge-et tartalmaz. Mostantól fehér és színes világítást választhat, szinkronizálva a világítást a zenével, filmekkel és játékokkal. A színes világítás akár 16 millió színt és a fehér több mint 50 árnyalatát kínálja. A Philips Hue fényerősség-szabályozást, időzítőt, fényprofilokat, fényerőszabályozást és még sok mást kínál. Kompatibilis az Amazon Alexa, az Apple Homekit, a Google Assistant és a Microsoft Cortana rendszerekkel. A Philips Hue kommunikál számos Hue barátjával, például az IFTTT-vel, a Nesttel, a Samsung Smart Things-szel és a Razer Chroma-val. A Philips Hue 3.0 alkalmazás is elérhető a világítás távvezérléséhez és egyedi profilok beállításához.

Philips Hue dimmer kapcsoló V2

Gazdagítsa rendszerét Philips Hue dimmer kapcsoló V2 és élvezze a vezeték nélküli fényerőszabályozást. A Hue alkalmazáson keresztül 4 különböző jelenetet rendelhet a bekapcsológombhoz. A dimmer kapcsoló úgy működik és úgy néz ki, mint egy klasszikus kapcsoló, de segítségével akár 10 lámpát is vezérelhet.

Yale Sync riasztó készlet IA-312

Teljesen vezeték nélküli rendszer Yale szinkronizált riasztó IA-312 3 alapvető biztonsági eszközt tartalmaz, amelyek tökéletesen megvédik otthonát a tolvajoktól. A széles lefedettségnek köszönhetően a 200 méteres jeltartománynak köszönhetően könnyedén biztosíthatja a kertben vagy a szomszédos ingatlanon található tárgyakat. Ezenkívül az egyes eszközök távolról is vezérelhetők a Yale Home mobilalkalmazáson keresztül, amely képes biztonsági értesítéseket küldeni a mobileszközre. Ebben a készletben kap egy Sync HUB-ot, egy ajtó/ablak érzékelőt, egy AC-KP billentyűzetet és egy PET-PIR mozgásérzékelőt. A készülék további 40 eszközzel bővíthető. A geolokációs funkció emlékezteti Önt otthona biztosítására, amikor elhagyja a házat vagy a lakást. A maximális védelem érdekében a készülék titkosított adatátvitelt használ lebegő kóddal és fejlett jelzavar-érzékeléssel. A rendszer Philips HUE izzókhoz csatlakoztatható, hogy vizuális biztonsági intézkedéseket biztosítson.

Paraméterek

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!
Hangasszisztensek
Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!
Rendeltetés
Fény Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!

Kapcsolódás

Hangasszisztensek
Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

Használat

Használat
Biztonsági rendszer Kész!

Tulajdonságok

Rendeltetés
Fény Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips Hue White és Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 csomag indulócsomag + Philips Hue dimmer kapcsoló Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Hue White and Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 pack starter pack + Philips Hue dimmer switch V2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips Hue White and Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 pack starter pack + Philips Hue dimmer switch V2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Hue White und Color ambiance 9,5W E27 PMO 2er Pack Starter Pack + Philips Hue Dimmer Schalte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Hue White und Color ambiance 9,5W E27 PMO 2er Pack Starter Pack + Philips Hue Dimmer Schalte.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ