Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Philips Hue White és Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 csomag indulócsomag + Philips Hue Dimmer Switch v

Termékkatalógus
Philips Hue White és Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 csomag indulócsomag + Philips Hue Dimmer Switch v
Philips Hue White és Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 csomag indulócsomag + Philips Hue Dimmer Switch v Megszűnt

Philips Hue White és Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 csomag indulócsomag + Philips Hue Dimmer Switch v

A Phillips Smart Home Kitben 2 E24 izzót, valamint egy Hue Bridge-et, egy Philips Hue dimmer kapcsoló V2 vezeték nélküli vezérlőt, egy Yale Linus okos zárat és egy hidat kap, amellyel a Yale Linus Connect Wifi híd okos zárat vezérelheti. Merüljön el az huzal nélküli vezérlésben otthonában, és élvezze a tökéletes hangulatot a kanapé kényelméből.

Az izzókészlet, a Hue Bridge és a távirányító főbb jellemzői

  • A Philips Hue izzók mobiltelefonnal, órával és hanggal is vezérelhetők
  • 16 millió színt és a fehér 50 árnyalatát kapja.
  • A Philips Hue kommunikál a Hue barátaival
  • A Philips Hue 3.0 mobilalkalmazás is elérhető.
  • Philips Hue dimmer kapcsoló V2 távirányító a vezeték nélküli fényerőszabályozáshoz
  • A Hue alkalmazással 4 különböző jelenetet rendelhet a fénygombhoz.
  • A Yale Linus intelligens zárat mobiltelefonjával és órájával is vezérelheti.
  • Automatikus ajtózárás és -feloldás a Yale Access segítségével
  • Hangalapú asszisztensekkel is működik
  • A Yale Linus zár kétszintű ellenőrzéssel van felszerelve.
  • A Yale Linus Connect Wifi híd a Yale Linus intelligens zár távvezérlésére szolgál.

Philips Hue White és Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 csomag kezdőcsomag

Intelligens vezeték nélküli izzó készlet Philips Hue az egyik olyan intelligens lámpa, amely mobiltelefonnal, órával és hanggal vezérelhető. A készlet két E27 izzót és egy Hue Bridge-et tartalmaz. Mostantól fehér és színes világítást választhat, szinkronizálva a világítást a zenével, filmekkel és játékokkal. A színes világítás akár 16 millió színt és a fehér több mint 50 árnyalatát kínálja. A Philips Hue fényerősség-szabályozást, időzítőt, fényprofilokat, fényerőszabályozást és még sok mást kínál. Kompatibilis az Amazon Alexa, az Apple Homekit, a Google Assistant és a Microsoft Cortana rendszerekkel. A Philips Hue kommunikál számos Hue barátjával, például az IFTTT-vel, a Nesttel, a Samsung Smart Things-szel és a Razer Chroma-val. A Philips Hue 3.0 alkalmazás is elérhető a világítás távvezérléséhez és egyedi profilok beállításához.

Philips Hue dimmer kapcsoló V2

Gazdagítsa rendszerét Philips Hue dimmer kapcsoló V2 és élvezze a vezeték nélküli fényerőszabályozást. A Hue alkalmazáson keresztül 4 különböző jelenet rendelhető a bekapcsológombhoz. A dimmer kapcsoló úgy működik és úgy néz ki, mint egy klasszikus kapcsoló, de segítségével akár 10 lámpát is vezérelhet.

Yale Linus zár Ezüst

Intelligens zár Yale Linus biztosítja a bejárati ajtót, és bárhonnan tökéletes rálátást biztosít. A zárat okostelefonjáról vagy okosórájáról vezérelheti. Tökéletes áttekintést nyújt az összes érkező és induló járatról. A Yale Linus zár elegáns kialakítása minden modern otthonba illik. Ráadásul a tolvajok ellen játszik a feltűnésmentes megjelenés, amely nem mutatja a modern technológia jeleit. A zár kétszintű hitelesítéssel van felszerelve, amelyet például a bankok használnak.

Yale Linus Connect Wifi híd (EU)

Yale Linus Connect Wifi híd a Yale Linus intelligens zár távvezérlésére szolgál. Kap egy virtuális kulcsot, amellyel távolról kinyithatja és bezárhatja az ajtót. Ez azt is lehetővé teszi, hogy ideiglenes kulcsot adjon látogatójának vagy szomszédainak. Ha az intelligens zárat összekapcsolja a Yale Access mobilalkalmazással, beállíthatja, hogy automatikusan zárjon, amikor elhagyja a házat, vagy egy adott időpontban. Másrészt a zár automatikusan kinyílhat, amikor Ön megközelíti a házat. A hangutasításokhoz a Yale Linus Smart Lock párosítható olyan intelligens otthoni asszisztensekkel, mint az Apple HomeKit, a Google Assistant és az Amazon Alexa.

Paraméterek

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!
Hangasszisztensek
Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!
Rendeltetés
Fény Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!

Kapcsolódás

Hangasszisztensek
Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

Használat

Használat
Biztonsági rendszer Kész!

Tulajdonságok

Rendeltetés
Fény Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips Hue White és Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 csomag indulócsomag + Philips Hue Dimmer Switch v Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Hue White and Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 pack starter pack + Philips Hue Dimmer Switch v2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips Hue White and Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 pack starter pack + Philips Hue Dimmer Switch v2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Hue White und Color ambiance 9,5W E27 PMO 2er Pack Starterpaket + Philips Hue Dimmer Switch . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Hue White und Color ambiance 9,5W E27 PMO 2er Pack Starterpaket + Philips Hue Dimmer Switch .
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ