Több ezer termék HP Tavaszi nagakaritas

Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00

Termékkatalógus
103x
0
IPL szőrtelenítő - arc, láb, intim, hát és test területek szőrtelenítéséhez, bőrtónus érzékelő, 250000 villanás, 4 cserélhető fej, 5 üzemmód, hálózati és akkumulátor
Kiterjesztett garancia + 3 év 39 090 Ft
Áfával
199 990 Ft
162 870 Ft
ÁFA nélkül 128 240 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00 199 990 Ft 162 870 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás
4,9
103 vásárló értékelte
Értékelés írása
5 92 ×
4 7 ×
3 3 ×
2 0 ×
1 1 ×
96 % ügyfél ajánlja
98% Megbízhatóság - Megbízható termék nagyon alacsony reklamációs visszajelzéssel
Több információ

Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00

Philips Logo

Philips Lumea Prestige IPL
BRI956/00

Használd a testre, a hónalj és a bikinivonal területére és az arcra

Az első IPL készülék, amely egyedülállóan lekerekített és speciálisan kialakított tartozékokat kínál a test, arc, bikinivonal és hónalj szőrtelenítéséhez. A Philips Lumea Prestige készülék a lehető leghatékonyabb IPL megoldást nyújtja a SmartSkin érzékelővel, emellett a készüléket használhatod kábellel vagy anélkül is. Élvezd a selymesen sima és szőrtelen bőrt akár 6 hónapig.

Elismerések Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00
Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00

Élvezd a 6 hónapos, selymesen sima, szőrmentes bőrt *

Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00

Bőrgyógyászokkal kifejlesztett professzionális IPL technológia

Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00

Biztonságos használat és hatékony teljesítmény

Philips Lumea IPL BRI956/00 videó

Videó lejátszása

Philips Lumea IPL BRI956/00

IPL technológia

Az IPL rövidítés az Intense Pulsed Light kifejezést takarja (intenzív pulzáló fény). Ez a technológia szélesebb színspektrumot használ (narancssárga, vörös és infravörös fény), amely a melaninon (szőrpigmenten) keresztül behatol a szőrtüszőkbe, és a fényenergiával hőkezeli azt, így a szőrszálak alapállapotba kerülnek, majd kihullanak. Rendszeres használatával a bőr gyönyörűen selymes és kellemes érintésű lesz. A szőr növekedésének megelőzése tehát biztonságos és kíméletes még az érzékeny területeken is.

Philips Lumea IPL BRI956/00

SmartSkin érzékelő

A Lumea használata egyszerű és biztonságos. A Lumea Prestige 5 különböző intenzitási szintet biztosít, amellyel könnyűszerrel kiválaszthatod a számodra megfelelőt a Smart Skin érzékelő segítségével. Ez ugyanis a bőrtónusodhoz megfelelő beállítást ajánl. Válaszd ki a legkényelmesebb és legeredményesebb energiabeállítást a bőrtónusod szerint.

Philips Lumea IPL BRI956/00

Különböző testrészek kezelése

A test különböző területein másféle és más irányú szőrszálak nőnek, így tehát eltérő kezelésekre van szükség a nagyszerű végeredményekhez. A Philips Lumea Prestige az egyetlen olyan IPL készülék, amely egyedülállóan ívelt intelligens tartozékokkal érkezik a test (has, lábak és kar) és az arc (felső ajak, áll) számára. Az intelligens tartozékok egyedi formával, villanó lámpával és színszűrővelrendelkeznek,emellett amikor csatlakoztatod a tartozékokat az eszközhöz, az az adott testrésznek megfelelő személyre szabott kezelési programot használ majd. A kifinomultdizájnés a különleges kezelés kombinációja gondoskodik a hatékony és biztonságos kezelésről még az érzékeny területeken is. A Slide&Flash mód könnyű használatot biztosít anélkül, hogy folyamatosan a villanófény gombját kellene nyomkodnod.

Philips Lumea IPL BRI956/00

Tartozék a testhez

A testhez tervezett tartozék tökéletes az olyan nagy testfelületek gyors kezeléséhez, mint a lábak, karok és a has. Az ívelt forma követi a test formáját és gondoskodik az optimális érintkezésről a bőrrel. A tartozékok csatlakoztatásával a készülék automatikusan elindítja az adott testfelülethez megfelelő egyéni kezelést. A villanóablak mérete 4,1 cm2.

Philips Lumea IPL BRI956/00

Tartozék a hónaljra

A különleges formájú tartozékot a hónalj nehezen elérhető szőrszálainak hatékony kezelésére tervezték. A kimondottan a hónalj területére megfelelő kezelést a készülék automatikusan kiválasztja, amikor az intelligens tartozékot csatlakoztatod a készülékhez. A villanó ablak mérete 3 cm2.

Philips Lumea IPL BRI956/00

Bikinivonal tartozék 

A bikinivonalon általában sokkal vastagabbak és sűrűbbek a szőrszálak mint máshol, éppen ezért ez a terület speciális tartozékot igényel az igazán kiváló eredmények eléréséhez. Ez a tartozék ívelt és egy extra áttetsző szűrővel rendelkezik. Miután csatlakoztattad a tartozékot a készülékhez, az automatikusan kiválasztja a kezelést. A villanó ablak mérete 3 cm2.

Philips Lumea IPL BRI956/00

Tartozék az arcra

Az arcon található szőrszálak gyengéd mégis hatékony kezeléséhez ezt a tartozékot nagy gondossággal tervezték egy sík ablakkal, amely gondoskodik a precíz munkavégzésről a felső ajkak, áll és orca területén. A tartozék egy extra beépített szűrővel rendelkezik, amely a készülékhez történő csatlakoztatáskor automatikusan kiválasztja a fényerőt így az még inkább alkalmas a nemkívánatos arcszőr eltávolításához.  A villanó ablak mérete 2 cm2.

Philips Lumea IPL BRI956/00

Fájdalom és irritáció nélkül

A Philips Lumea készüléke gyengéd fény impulzusokat küld a szőrtüszőkbe. Ezek a fény impulzusok stimulálják a szőrtüszőket, hogy az úgynevezett alvó szakaszba lépjenek (a 3 szőrnövekedési fázis egyike). Ennek eredményeként a szőrszálak maguktól kihullanak illetve nem nőnek ki újra. A beépített fényszűrő biztonságos és hatékony használatot nyújt még a legvékonyabb bőrrétegen is beleértve az arcot. Élvezd a szőrmentes életet akár 6 hónapig.*

Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00

Mobilalkalmazás

A Lumea mobilalkalmazás ingyenesen letölthető és számos egyedi és testre szabható használati módot kínál az IPL készülékhez - mindezt kizárólag Neked. Ez az alkalmazás a saját személyi tanácsadód, hiszen gondoskodik arról, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a Lumea készülékből annak megfelelő használatával, hosszan tartó végeredménnyel. Az alkalmazás segítségével személyre szabott kezelési tervetkészíthetszminden testrészedhez, így tippekkel és tanácsokkal lát el a kezelésekhez. Neked csak annyi a dolgod, hogy rendszeresen ellenőrzöd az alkalmazást ésazemlékeztetőket.

Philips Lumea IPL BRI956/00

Vezetékes vagy vezeték nélküli használat

A Philips Lumea Prestige készüléket kényelmesen használhatod kábellel vagy akár anélkül is. Amennyiben teljes mozgásszabadságra vágysz, használd kábel nélkül. Hogy ha használat közben lemerül, egyszerűen bedughatod a készüléket egy konnektorba és zavartalanul használhatod tovább.

Philips Lumea IPL BRI956/00

Nincsenek kiegészítők vagy cserélhető alkatrészek

A Philips Lumea Prestige egy komplett megoldás, amelyet használatra készen szállítanak. Nincsen szükséged további tartozékokra, gélre vagy semmilyen cserélhető alkatrészre.

Bizonyított hosszú távú hatékonyság

Objektív tanulmányok kimutatták, hogy már 3 kezelés után legalább 92%-os mértékben csökkent a szőrnövekedés.** Végezd az első 4 kezelést kéthetente. Ezt követően elérheted a kívánt eredményt. Az eredmények megőrzéséhez ismételd a kezelést 4 hetente. 8 kezelés után a bőröd akár 6 hónapig megőrzi simaságát.*

Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00

Sokféle szőr- és bőrtípusra alkalmas

A Philips Lumea rendkívül hatékonyan, könnyen és számos szőrzet- illetve bőrtípuson működik. Eredményes a természetesen szőke, barna és fekete szőrzeten, és a nagyon világostól egészen a sötétbarna bőrtónusokon is. A többi IPL alapú technológiához hasonlóan a Philips Lumea készüléke nem alkalmas a világosszőke vagy vörös szőrzettel, illetve a nagyon sötétbőrtónussalrendelkező felhasználók számára, hiszen nagy kontraszt szükséges a szőrzet pigmentje és a bőrtónus között!

Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00
Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00
Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00
Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00
Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00

Műszaki adatok

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK

Testre

Karok, lábak, has

Arcra

Áll, felső ajak, orca

Érzékeny területekre

Hónalj, bikinivonal

HASZNÁLATI MÓD

"Shift& Flash"

A gyors és könnyű használat érdekében

"Stamp&Flash"

A biztonságos használatért

Használd vezetékesen vagy anélkül

Használd vezetékesen vagy anélkül

ALKALMAZÁSI IDŐ

Lábszár

8,5 perc

Hónalj

2,5 perc

Bikinivonal

2 perc

Arc

1,5 perc

BIZTONSÁG ÉS BEÁLLÍTÁSOK

Integrált UV szűrő

Véd az UV sugárzástól

5 fényenergia-beállítás

Bőrtípus szerint

Integrált biztonsági rendszer

Megakadályozza a nem kívánt villanásokat

Bőrtónus érzékelő

Érzékeli a bőr tónusát

ADATOK

Nagy teljesítményű lámpa

Több mint 250 000 villanással

Feszültség

100-240 V

Garancia

Világszerte 2 éves garancia

TARTOZÉKOK

Testre

Villanó ablak mérete: 4,1 cm2

Arcra

Villanó ablak mérete: 2 cm2, speciální filtr

Hónaljra

Villanó ablak mérete: 3 cm2

Kezelés céljából válogatott

Villanó ablak mérete: 3 cm2, speciální filtr

A CSOMAG TARTALMAZZA

Használati útmutató

Felhasználói kézikönyv

Tárolás

Luxus tok

Adapter

19,5 V / 4000 mA adapter

További előírások

* átlagosan 78%-os csökkenés tapasztalható a lábon található szőr esetében egy teljes kezelési ciklust követően (12 kezelés) egy Hollandiában és Ausztriában 48 nő részvételével indított objektív tanulmány alapján. A tanulmányt a Philips végezte.

 

** a lábon mért érték alapján az 55 főből álló nőből 27 ért el 92%-ot vagy többet. A tanulmányt a Philips végezte.


Paraméterek

Összehasonlít
Típus
IPL Kész!
Terület
Arc, Láb, Intim, Hát, Test Kész!
Funkciók
Bőrtónus érzékelő Kész!
Csiszolófejek száma
4 Kész!
Csomag tartalma
Feltét(ek), Tok/tartó Kész!

Típus

Típus
IPL Kész!

Terület

Terület
Arc, Láb, Intim, Hát, Test Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Bőrtónus érzékelő Kész!
Csiszolófejek száma
4 Kész!
Csomag tartalma
Feltét(ek), Tok/tartó Kész!
Cserélhető fejek száma
4 Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Hálózati, Akkumulátor Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Nagy-Britannia, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Funkciók és jellemzők

Cserélhető fejek száma
4 Kész!
Villanások száma
250 000 Kész!
Üzemmódok száma
5 Kész!
Egyéb jellemzők és funkciók
Bőrtónus érzékelő Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A termékhez elem vagy akkumulátor is tartozhat, amelynek élettartama 6 hónap, mivel fogyóeszköz.» Nem ezt az epilátort kerested? Válassz egy másikat teljes epilátor kínálatunkból.
» Tudj meg többet a villanófényes és a lézeres szőrtelenítés különbségéről az IPL epilátorokról szóló cikkünkból!

Online csevegés

Kedves Ügyfelünk, kérdését felteheti az alábbi űrlapon, vagy akár a chaten is. .

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztráció célokat szolgálnak. A kiskereskedelmi ár (MSRP) a gyártó/beszállító által ajánlott kiskereskedelmi ár. 

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
4,9
103 vásárló értékelte
Értékelés írása
5 92 ×
4 7 ×
3 3 ×
2 0 ×
1 1 ×
96 % ügyfél ajánlja
98% Megbízhatóság - Megbízható termék nagyon alacsony reklamációs visszajelzéssel
Több információ
Vélemények: Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00
Kiegészítők: Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00
Segítsen másoknak kiválasztani a legjobb termékeket...
Vélemény írása
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00. For shipping to other EU countries visit this page Philips World Prestige IPL BRI956/00, use on body, face, bikini area and armpit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00. For shipping to the United Kingdom visit this page Philips World Prestige IPL BRI956/00, use on body, face, bikini area and armpit.

A gyártó honlapja: Adjon meg egy linket a külső véleményekhez

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB15
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket