Shop roku 30 dnů na vrácení

Philips Series 7000 BHS752/00

Termékkatalógus
Philips Series 7000 BHS752/00
4,3 5 értékelés
Hajvasaló - kerámia simítólapok argánolajjal, simítólapok szélessége 25 mm, 12 hőfokozat, 120-230 °C hőmérséklet tartomány, 30 s bemelegedési idő, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, ionizálás, mozgó simítólapok, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, ondolálásra is alkalmas, LED kijelző, 2 m hosszú kábel, lila kivitel, flexibilis kábel, akasztó szíj és mozgó simítólapok, hálózati tápellátás, védőtok a csomag része
36 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PHIZV178 Termékszám:  BHS752/00 Gyártó honlapja:
Philips Series 7000 BHS752/00 36 290 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Philips Series 7000 BHS752/00

Szeretnél olyan hajat, mintha most jöttél volna ki a fodrásztól? Akkor itt az ideje, hogy beszerezz egy hajvasalót az ismert Philips gyártótól. A rendelkezésre álló hőfokok száma: 12 hőfokozat. A tökéletesen formázott hajat a a széles hőmérséklet-tartománnyal érheted el 120 és 230 °C között, amelynek köszönhetően egyéni igényeidre szabva ápolhatod a hajadat a hajvasaló segítségével. Rendkívül kíméletes a hajhoz, gondoskodik az ápolásáról, csillogást és erőt kölcsönöz neki. Felmelegedési ideje 30 s, amelynek hála rövid idő alatt felmelegszik. A vasaló kerámia felülete zavartalanul csúszik a hajszálakon, és így kevesebb mozdulat is elég ahhoz, hogy megformázd a hajad. Az eredményül kapott frizura pontosan olyan lesz, amilyet szeretnél. A vasalólapok felületére argánolaj került. Ezek aktivált mikro kondicionálók, amelyek lassan szabadulnak fel, és ivódnak bele a hajba a hajformázás során, ami nagyon puhává és tökéletesen simává teszi a hajat. Imádni fogod az egészséges és fényes hajkoronádat. A lapok szélessége: 25 mm.

Hajvasaló Philips Series 7000 BHS752/00 ...
Hajvasaló Philips Series 7000 BHS752/00 ...

A közismert Philips Series 7000 BHS752/00 hajvasaló legfontosabb jellemzői

  • A közismert Philips hajvasaló segít neked olyan frizurát készíteni, amilyenre éppen vágysz
  • A készülék által kínált hőfokok száma: 12
  • Az idő, amennyi alatt a készülék felmelegszik csak 30 s
  • A vasalólapok argánolajos felületűek
  • A lapszélesség 25 mm
  • Az ionos Philips hajvasaló sima és fényes frizurát eredményez
  • Gyorsan felmelegszik, hála a nagy teljesítményű fűtőegységnek
  • Göndör fürtöket is létrehozhatsz a készülékkel
  • Automatikus kikapcsolás funkcióval és a működést jelző fénnyel is felszerelték
  • Az egyszerűen leolvasható kijelzőn a szükséges információk láthatók
  • Kényelmes használat a rugalmas kábellel , amelynek hossza 2 m
  • A védőtok jól jön a tároláshoz
  • Praktikus hurok a felakasztáshoz

A jól ismert Philips hajvasaló és hasznos funkció

A hajegyenesítő negatív ion generátorral rendelkezik, amely a sztatikus elektromosság szabályozójaként működik. Az innovatív, lebegő vasalólapok hatékonyan korlátozzák a hajra gyakorolt nyomást, így hatékonyan védik a hajszálakat a károsodástól. Ugyanakkor védik a hajat a töredezéstől. A rövid felmelegedési idő a nagy teljesítményű fűtőegységnek hála lehetővé teszi a hajformázás gyors megkezdését. Ezt a hajvasalót könnyedén az igényeidhez igazíthatod, és pillanatok alatt hajsütővassá alakíthatod. Úgy készült, hogy kivasalhasd segítségével a hajadat, ugyanakkor loknikat is készíthess. Ha te is beletartozol abba a feledékeny csoportba, akik nem szokták tudni visszaidézni, hogy áramtalanították-e a készüléket, értékelni fogod a praktikus fényjelzést, és az automatikus kikapcsolást. A híres Philips hajvasaló ideális azok számára, akiknek rendkívül fontos, hogy hajuk tökéletes legyen, de a hajformázást kíméletes módon valósítsák meg.

Hajvasaló Philips Series 7000 BHS752/00 ...
Hajvasaló Philips Series 7000 BHS752/00 ...

Egyszerű kezeléssel büszkélkedhet

A neves Philips hajvasaló remek partner, és segítségével könnyedén formázhatod az összes hajtípust. Jól jön a rajta lévő hurok a tároláshoz. A hajvasaló klasszikus hálózati tápegységgel rendelkezik, így nagy előnye a folyamatos működés. A hajvasalóba beépített újratölthető akkumulátor került, ami sokkal kényelmesebbé teszi a hajformázást. A neves Philips hajsimító nem fog szégyent hozni rád. A csodálatos lila színébe mindenki beleszeret.

A jól ismert Philips hajegyenesítő meglepetést okoz szuper kiegészítőivel

A hajvasaló mellett még a következők is érkeznek a csomagban: védőtok. Amikor nincs szükséged a vasalóra, védőtok segítségével rögzítheted, ami nemcsak a tárolásra használható. Minden reggel számíthatsz arra, hogy a vasalót kényelmes lesz használni, ugyanis a kábel hosszúsága 2 m. Így temérdek helyed lesz a hajformázáshoz, és a kábel nem fog zavarni.

Hajvasaló Philips Series 7000 BHS752/00 ...

Paraméterek

Összehasonlít
Vasalófelület anyaga
Kerámia Kész!
Lapok felületi kezelése
Argánolajos Kész!
Lapok szélessége
25 mm Kész!
Max. hőmérséklet
230 °C Kész!

Tulajdonságok

Vasalófelület anyaga
Kerámia Kész!
Lapok felületi kezelése
Argánolajos Kész!
Lapok szélessége
25 mm Kész!
Max. hőmérséklet
230 °C Kész!
Min. hőmérséklet
120 °C Kész!
Hőmérséklet fokok száma
12 Kész!
Bemelegedési idő
30 s Kész!

Tápellátás

Tápegység típusa
Hálózati Kész!

Egyéb

Kábel hosszúsága
2 m Kész!
Kiegészítők
Védőtok Kész!
Szín
Lila Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajvasaló kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips Series 7000 BHS752/00 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Series 7000 BHS752/00. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips Series 7000 BHS752/00. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Serie 7000 BHS752/00. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Serie 7000 BHS752/00.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ