AP+ nový vizuál Slevy s AP+

Philips Sonicare For Kids

Termékkatalógus
Philips Sonicare For Kids
Elektromos fogkefe Elektromos szónikus fogkefe gyermekeknek, 2 tisztítási mód, alacsonyabb intenzitás 3 éves kortól és magasabb 7 éves kortól, KidTimer és KidPacer funkció, Bluetooth
Kód:  PHIDK001nad Gyártó honlapja:

Philips Sonicare For Kids

Philips Logo

Philips Sonicare for Kids

Szónikus fogkefe gyermekek számára Bluetooth-kapcsolattal

Tedd szórakoztatóvá gyermeked számára a fogmosást. A Philips Sonicare For Kids szónikus fogkefe Bluetooth technológián keresztül kapcsolódik a telefonhoz vagy táblagéphez és egy szórakoztató alkalmazás segítségével motiválja a gyerekeket, hogy jobban és hosszabb ideig mossák a fogaikat. A gyermekek eközben játékos módon sajátítanak el egészséges szokásokat, amelyeket aztán egy életen át megtartanak.


ikon

75%-kal hatékonyabb, mint a hagyományos fogkefék

ikon

2 gyermek tisztítási mód

ikon

Interaktív alkalmazás - több szórakozás, jobb fogmosás

Video Philips Sonicare gyerekeknek HX6322/04

Videó lejátszása

Szónikus technológia

Miközben a gyermek megtanulja a helyes fogmosást, a szónikus technológia gondoskodik minden másról - gyengéd és hatékony tisztítást biztosít mélyen a fogak között és az ínyvonal mentén. Ennek a technológiának köszönhetően a Philips Sonicare For Kids szónikus fogkefe akár 75%-kal hatékonyabb, mint a hagyományos fogkefék .

Philips Sonicare For Kids HX6322/04

2 gyermek tisztítási mód

A Sonicare for Kids szónikus fogkefe a megfelelő tisztítás érdekében kétféle tisztítási módot kínál a gyermek korától függően: alacsonyabb intenzitás 3 éves kortól és magasabb intenzitás a 7 éves vagy annál idősebb gyermekek számára.

Philips Sonicare For Kids HX6322/04

Kétféle kefefej

A Philips Sonicare szónikus fogkeféhez jár egy normál és egy kompakt (mini) méretű kefefej. A Philips Sonicare For Kids kefefejeit kifejezetten a gyermekek növésben lévő fogainak gyengéd megtisztítására és védelmére tervezték.

Philips Sonicare For Kids HX6322/04

A fiatal fogak védelme

Ennek az elektromos fogkefének a gumírozott fejét a növésben lévő fogak védelmének érdekében tervezték.

Philips Sonicare For Kids HX6322/04

Szórakoztató alkalmazás a fogmosáshoz

Az alkalmazás hőse az aranyos Sparkly, akit a gyerekek imádni fognak. Minden alkalommal, amikor megfelelően megmossák a fogaikat, jutalmat kapnak - feloldhatják a kiegészítőket, módosíthatják Sparkly-t, vagy megszerezhetik neki a kedvenc egészséges ételeit. Ezen túlmenően a szülőknek arra is lehetőségük nyílik, hogy hozzáadják saját jutalmaikat az alkalmazáshoz.

Philips Sonicare For Kids HX6322/04

Megtanítja a megfelelő fogmosási technikát

A Philips Sonicare For Kids alkalmazás szinkronizálódik gyermeked szónikus fogkeféjével és játékos formában tanítja meg a helyes fog- és fogínytisztítás technikáját. Figyelemmel követ minden egyes fogmosást és annak időtartamát, hogy a szülők tökéletes képet kaphassanak az eredményekről.

Philips Sonicare For Kids HX6322/04

Több szórakozás, jobb eredmények

A gyerekek láthatják az alkalmazásban, hogy mennyire jól tisztítják a fogaikat, és cserébe a jól elvégzett munkáért csábító jutalmakat kapnak Sparkly-tól. A megkérdezett szülők 98%-a megerősítette, hogy így egyszerűbb rávezetni a gyerekeket a hosszabb és alaposabb fogmosásra.

Philips Sonicare For Kids HX6322/04

KidTimer funkció

Az alkalmazás folyamatosan ösztönzi a gyerekeket a fogmosási idő fokozatos meghosszabbítására. A cél az, hogy elérjék a fogorvosok által ajánlott kétperces időtartamot.

Philips Sonicare For Kids HX6322/04

Csatlakozás Bluetooth-on keresztül

A fogkefe és az alkalmazás Bluetooth-on keresztül történő csatlakoztatása lehetővé teszi a fogmosás valós idejű megfigyelését. A technológia felismeri a fogmosás kezdetét, megszakítását és a befejeztét. A beépített memóriának és az időmérőnek köszönhetően akár 20 tisztítást is képes tárolni, ha éppen nincs használatban az alkalmazás.

Philips Sonicare For Kids HX6322/04

Többmarkolatú kialakítás a szülők és gyermek számára

Ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy egyedül és a szüleikkel együtt is megmoshatják a fogaikat. Minden Philips Sonicare For Kids fogkefe okosan megtervezett testtel rendelkezik, amely lehetővé teszi a szülőknek és a gyerekeknek, hogy együtt mossanak fogat. Szilárd markolata biztosítja, hogy a kisgyermekek kezei könnyen mozgathassák a kefét, míg tágas kialakítása lehetővé teszi a szülők számára, hogy szükség esetén segítsenek a fogmosásban.

Philips Sonicare For Kids HX6322/04
Philips Sonicare For Kids HX6322/04
Philips Sonicare For Kids HX6322/04
Philips Sonicare For Kids HX6322/04

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Funkciók

Funkciók
Bluetooth, Időzítő Kész!

Sorozat szerint

Sorozat
Philips Sonicare for Kids Kész!

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban
2 db, 4 db Kész!
Töltők száma
1 db, 2 db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips Sonicare For Kids Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Sonicare For Kids. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips Sonicare For Kids. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Sonicare für Kinder. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Sonicare für Kinder.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ