30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige HX9992/11

Termékkatalógus
Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige HX9992/11
4,7 72 értékelés
Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 mozgások/perc, 5 tisztítási mód, bluetooth, időzítő, nyomásérzékelő, akkumulátor kijelző és 3D tisztítás, 1 fej a csomagban, mobilalkalmazással
Változat
127 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PHIZK885 Termékszám:  HX9992/11 Gyártó honlapja:
Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige HX9992/11 127 790 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

136 630 Ft
Szett megvásárlása

Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige HX9992/11

Philips Logo

Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige
Szónikus elektromos fogkefe SenseIQ technológiával HX9992/11

Személyre szabott, kivételes gondozás

A SenseIQ technológiát alkalmazó Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige modell a legkorszerűbb szónikus elektromos fogkefe. Innovatív és egyedülálló technológiája megfigyeli az általad alkalmazott fogmosási stílust és igazodik ehhez, a szónikus technológia és a több érzékelő együttesével pedig ápolja a fogakat és a fogínyt.A mesterséges intelligencia és a csatlakozás a mobilalkalmazáshoz személyre szabott tanácsokat nyújtanak, hogy hogyan tökéletesíthetnéd a fogápolási szokásaidat, illetve az összegyűjtött adatok alapján a készülék automatikusan kiválasztja azt a tisztítási módot, amely a legjobban megfelel számodra. Az intelligens érzékelők felismerik ésazonnal figyelmeztetnek, amikor túl erősen nyomod a fogkefét vagy súrolod a fogaidat. A Prestige fogkefefej kompromisszumok nélkültisztítja meg a fogakat - segítségével 20-szor több lepedéket távolíthatsz el a fogakról*, emellett 100%-os mértékben megszabadít az elszíneződéstől és akár 15-ször egészségesebb fogínyt eredményez. Tapasztald meg a professzionális fogmosás élményét a 9900 DiamondClean Prestige fogkefével. Azonban ez több, mint egy fogkefe – a legstílusosabb eleganciájával a Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige teljeskörű ápolást biztosít a fogaknak és a fogínynek.

Philips Sonicare Prestige HX9992/11

Fehérebb fogak. Akár 20x több lepedéket távolít el*. Akár 15x egészségesebb fogíny.

Philips Sonicare Prestige HX9992/11

Érzékeli és hozzád igazítja a tisztítást - SenseIQ

Philips Sonicare Prestige HX9992/11

A jobb tisztítás és fogápolás egyéni módja

Philips Sonicare Prestige HX9992/11

Videó lejátszása

Philips Sonicare Prestige HX9992/11

SenseIQ technológia

Ismerd meg az első SenseIQ technológiát alkalmazó Philips Sonicare fogkefét. Fogmosás közben a SenseIQ technológiát alkalmazó Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige fogkefe érzékeli a nyomást, a fogmosás terjedelmét és más paramétereket. A fogkefe egy másodperc alatt akár 100x gyűjt adatot és erre vonatkozóan ajánlásokat tesz, hogyan válhatna méghatékonyabbá a fogmosás. Az összegyűjtött adatokat azonnal kiértékeli és ehhez mérten szabályozza a tisztítás intenzitását. Hogyha túl erősen nyomod a fogkefét a fogaidra, azonnal figyelmeztet. Élvezd a könnyű és professzionális fogápolást, amely idővel egyre jobb és jobb fogmosást eredményez. A SenseIQ technológiával számíthatsz a mindig az igényeidnek megfelelő fogmosási technikára, hiszen a Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige fogkefével megtapasztalhatod az egyedülálló ésszemélyre szabott fogmosás élményét.

Philips Sonicare Prestige HX9992/11 elektromos fogkefe

Philips Sonicare technológia

Szabadulj meg a nemkívánatos lepedéktől a fogakon a szónikus technológia segítségével. A szónikus mozgás olyan dinamikus rezgéseket generál, amely megtámadja a lepedéket és eltávolítja azt a fogközi területekről és a fogíny mentéről is. Ugyanakkor a szónkus technológia lehetővé teszi a fogkefefej sörtéinek akár 62 000 finom, mindeközben pedighatékony és dinamikus mozgását. A gyengéd szónikus technológia alkalmas a fogszabályozóval, fogtöméssel, koronával és fogpótlással rendelkező felhasználók számára is. Segítségével megelőzhető a fogszuvasodás kialakulása és javulhat a fogíny egészsége. A fogkefe odafér még a nehezen elérhető területekre is. Ismerd meg a kivételesen friss és tiszta száj érzését.

Philips Sonicare Prestige HX9992/11 szónikus fogkefe

Érzékel és alkalmazkodik

A mesterséges intelligenciát alkalmazó SenseIQ technológia szenzorai érzékelik és szabályozzák a fogmosást, szinkronizálnak a 9900 DiamondClean Prestige fogkefével és beállítják a fogmosás technikáját. A készülék kiértékeli a fogmosást és ajánlásokat tesz a fogak és a fogíny számára legjobb ápolásra vonatkozóan. A nyomásérzékelő figyelmeztet, ha túl nagy nyomást gyakorolsz afogakra a fogkefefejjel, illetve hogyha "súrolod" a fogak felszínét fogmosás közben, ennek megfelelően pedig hozzád igazítja a tisztítás intenzitását. Egy másik pozíció-érzékelő megfigyeli és ellenőrzi, hogy nem hagytál ki bizonyos területeket a fogmosás során. A szenzorok másodpercenként 100 alkalommal végzik el ezt az ellenőrzést illetve mindeközben figyelik a fogmosással töltött időt is.

Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992/11 szónikus fogkefe

A legkorszerűbb Prestige fogkefefej

Tiszta fogak kompromisszumok nélkül. A Philips Sonicare A3 Prestige fogkefe innovatív és egyedülálló fogkefefeje forradalmi újításnak számít a fog- és fogínyápolásban. Legyen szó akár a lepedék vagy a fogak elszíneződésének eltávolításáról esetleg a fogíny gyengéd ápolásáról, ez a fogkefefej különleges formatervezésének és funkciójánakköszönhetően megoldást jelenthet mindenre.

Philips Sonicare Prestige HX9992/11 szónikus fogkefe

20x több lepedéket távolít el*. 15x egészségesebb fogíny.

A Philips Sonicare A3 Prestige legkorszerűbb fogkefefej olyan ferde sörtékkel készült, amely akár 20-szor több lepedék eltávolítására képes a nehezen elérhető területeken.* A fogkefe sörték háromszög alakban végződnek, amely 2 nap alatt** akár 100%-kal több pigmentfoltot távolít el, és még fehérebb árnyalatú fogakat eredményez a ragyogó mosolyérdekében. A fogkefe fejének szélén található hosszabb sörték alaposan tisztítják meg a fogínyt, amely 2 hét alatt*** 15-ször egészségesebb lehet. Tapasztald meg a tiszta fogak és egészséges fogíny egy teljesen új érzését.

Philips Sonicare Prestige HX9992/11 szónikus fogkefe

Nyomásérzékelő

Lehetséges, hogy észre sem veszed, hogyha túl nagy nyomást gyakorolsz a fogaidra fogmosás közben, vagy ha már egy ideje nem megfelelően mosod a fogaidat, azonban a 9900 DiamondClean Prestige fogkefe mindent azonnal észlel. Túl nagy nyomás esetén a fogkefe markolatának végén található fényjelző gyűrű lila színűre vált, a markolat pedig rezegni kezd. Így figyelmeztet akíméletesebb fogmosásra.

Philips Sonicare Prestige HX9992/11 szónikus fogkefe

Ne súrold a fogaidat

Hogyha a készülék azt érzékeli, hogy nem megfelelő technikát alkalmazol fogmosás közben, és "súrolod" a fogaidat, a fényjelző gyűrű narancssárga színűre vált, a fogkefe markolata pedig rezgéssel figyelmeztet (azonban ez a funkció az alkalmazásban kikapcsolható). A fogkefe azonnali visszajelzést nyújt fogmosás közben, hogy hogyan fejleszthetnél a technikádon.

Philips Sonicare Prestige HX9992/11 szónikus fogkefe

Intelligens mobilalkalmazás

A Philips Sonicare mobilalkalmazás mesterséges intelligenciát alkalmaz és csatlakozik a Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige szónikus fogkeféhez, ezáltal egyedülálló tisztítási élményt kínál. Használd ki teljes mértékben az alkalmazás előnyeit és próbáld ki, milyen valós idejű és személyre szabott tanácsokkal lát el a fogkefe a fogmosás közben gyűjtött adatok alapján. Az alkalmazástájékoztat a nyomásról, mozgásról, a megtisztított fogak és fogíny lefedettségéről, a fogmosás idejéről és annak gyakoriságáról.

Philips Sonicare Prestige HX9992/11 szónikus fogkefe

Visszajelzés a fogmosásról

Te is rendelkezel olyan problémás területekkel a szádban, amelyre a fogorvos vagy a szájhigiéniai szakember már felhívta a figyelmedet? Az alkalmazás 3D-s térképet készít a szádról és kiemeli ezeket a területeket, így nagyobb figyelmet fordíthatsz rájuk. A Philips Sonicare fogkefe tájékoztat, ha teljeskörű tisztítást végeztél és tanácsokkal lát el,hogyan tehetnéd még hatékonyabbá és alaposabbá a fogmosást. Hogyha kihagynál egy területet fogmosás közben, a TouchUp funkció megmutatja, melyik részre érdemes visszatérni a teljesen tiszta fogak eléréséhez. A fogmosásról szóló jelentéseket az alkalmazás tárolja, így bármikormegtekintheted azokat a napi, heti, havi, sőt még az éves fejlődést mutató jelentésekkel együtt. Az alkalmazás adatait automatikusan szinkronizálja és frissíti még akkor is, hogyha nincs veleda mobiltelefonod fogmosás közben.

Philips Sonicare Prestige HX9992/11 szónikus fogkefe

Személyre szabott tisztítás

A 9900 DiamondClean Prestige fogkefe háza csupán egyetlen gombbal rendelkezik a fogkefe ki- vagy bekapcsolásához (ennek megnyomása nélkül 2 perces tisztítást követően automatikusan kikapcsol). Nem szükséges amiatt aggódnod, hogy melyik fogmosási módalegjobb választás számodra: az, amelyikkel eltávolíthatod a legtöbb elszíneződést, amelyikkelmegszabadulhatsz a lepedéktől vagy amelyik gyengéd fogápolást biztosít. A 9900 DiamondClean Prestige szónikus fogkefe ugyanis a SenseIQ technológiával megfigyeli minden egyes mozdulatodat és az igényeidnek megfelelően állítja be a számodra alkalmas üzemmódot. Összesen 5 tisztítási móddal igazodik automatikusan hozzád kézi beállítás nélkül. A Clean és a DeepClean tisztítási módok a lepedék eltávolítására fókuszálnak, a White+ üzemmód alkalmas a fogakelszíneződésének megszüntetéséhez, a GumHealth segít a fogíny egészségének javításában, a Sensitive üzemmód pedig gondoskodik a gyengéd tisztításról.

Philips Sonicare Prestige HX9992/11 szónikus fogkefe

Hasznos időzítők

A Smartimer időzítő megfigyeli az ajánlott 2 perces minimális tisztítási időt és tájékoztat, amikor az letelt. A BrushPacer időzítő megmutatja, haelegendő időttöltöttél a száj minden egyes részén, ezt összesen négy negyedre osztja fel. Ezeknek köszönhetően a fogmosás maximálisan hatékony és helyesen időzített is.

Philips Sonicare Prestige HX9992/11 szónikus fogkefe

BrushSync technológia

A fogkefefej idővel elhasználódik, a hatékonysága pedig a lepedék eltávolításában fokozatosan csökken. A fogkefefejet felismerő intelligens BrushSync technológia segítségével soha nem felejted elkicserélni a fogkefefejet. A fogkefében található érzékelők megfigyelik, hogy milyen régóta és milyen intenzitással mosod a fogaidatés figyelmeztetnek, amikor elérkezett a fogkefefej kicserélésének az ideje. A Philips Sonicare mobilalkalmazással is nyomon követheted a fogkefefejek élettartamát. A legjobb eredmények érdekében javasoljuk, hogy háromhavontacseréld ki a fogkefefejed egy újra.

Philips Sonicare Prestige HX9992/11 szónikus fogkefe

Praktikus töltés

A stílusos töltést egy elegáns korong alakú töltőalap garantálja, amely csak minimális helyet foglal és igazán modern kiegészítője lehet a fürdőszobának. Egyetlen teljes töltéssel a fogkefe akár 2 hétig is használható.**** A fogkefe házán található alacsony töltöttséget jelző fény tájékoztat, hogyha merül az akkumulátor.

Philips Sonicare Prestige HX9992/11 szónikus fogkefe

Stílusos tárolás és töltés

Amennyiben a fogkefe utazás közben lemerülne, használhatod a stílusos és kompakt utazótokot is töltőként. Helyezd a fogkefét az USB töltőtokba és csatlakoztasd például a laptopodhoz vagy dugd be egy elektromos aljzatba. A puha vegán bőrből készült letisztult formatervezésű tokban biztonságos a fogkefe elhelyezése.

Philips Sonicare Prestige HX9992/11 szónikus fogkefe
Philips Sonicare Prestige HX9992/11 szónikus fogkefe
Philips Sonicare Prestige HX9992/11 szónikus fogkefe
Philips Sonicare Prestige HX9992/11 szónikus fogkefe
Philips Sonicare Prestige HX9992/11

Műszaki adatok

SenseIQ technológia

Nyomásérzékelő

Figyelmeztetés a túlzott nyomásra fogmosásnál; utasítás a súrolás mérséklésére

Pozíció érzékelő

Minden fogmosás során figyeli a fogmosás lefedettségét

Adaptív intenzitás

Az intenzitás mértékének beállításához (amikor túl nagy a nyomás)

3D szájtérkép

Figyelmeztet a kihagyott területekre

Mesterséges intelligencia

Észleli és szinkronizálja a tisztítást

A csomag tartalmaz

Fogkefe háza

1 × Sonicare 9900 DiamondClean  Prestige

Fogkefefej

1 × A3 Philips Sonicare Prestige

Prestige újratölthető USB tok

1 ×

Töltőalap

1 ×

USB kábel

1 ×

Csatlakozási lehetőségek

Bluetooth® vezeték nélküli technológia

Fogtisztító alkalmazások

Kompatibilitás

Kompatibilis az Android rendszerrel

Android OS 8.0 vagy újabb

Kompatibilis az iOS rendszerrel

iPhone iOS 13.0 vagy újabb verzióval

Sonicare A.I. technológiával

Valós idejű tanácsadás

Személyes ajánlások, napi/havi/éves jelentés az elért eredményekről

Testre szabható módok

Clean, White+, Gum Health, Deep Clean, Sensitive

Tervezés és kivitelezés

Szín

Champagne

Tisztítási teljesítmény

Frekvencia

Percenként 62 000 mozdulat

Nyomásszabályozás

Lila színű gyűrű, vibráló fogkefe markolat figyelmeztet

Súrolás visszajelzés

Narancssárga színű gyűrű, vibráló fogkefe markolat figyelmeztet, be- / kikapcsolási lehetőség az alkalmazásban

Időzítők

BrushPacer és Smartimer

Könnyű HASZNÁLAT

Fogkefe markolat

Zökkenőmentes érintésvezérlés

BrushSync technológia csere emlékeztető

Az emlékeztető ikon világítani kezd

Akkumulátor jelzőfény

Az ikon világít.

Specifikációk

Akkumulátor típusa

Lítium-ion

Üzemidő

2 hét****

Tápegység

110–220 V

szolgáltatás

Garancia

2 éves korlátozott garancia

További jellemzők

* egy kézi fogkeféhez képest
** laboratóriumban tesztelték egy kézi fogkeféhez hasonlítva
*** egy kézi fogkeféhez képest 6 hetes időtartam alatt
**** két kétperces tisztítási periódus alapján, normál módban


Paraméterek

Összehasonlít

Sorozat szerint

Sorozat
Philips Sonicare Prestige Kész!

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban
1 db Kész!
Töltők száma
1 db Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige HX9992/11 termékhez:

Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige HX9992/12

Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 mozgások/perc, 5 tisztítási mód, bluetooth, időzítő, nyomásérzékelő, akkumulátor kijelző és 3D tisztítás, 1 fej a csomagban, mobilalkalmazással
Kosárba
129 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige HX9992/31

Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 mozgások/perc, 5 tisztítási mód, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 2 fej a csomagban, mobilalkalmazással
Kosárba
130 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Philips HX9992/42 Sonicare 9900 DiamondClean Prestige

Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 mozgások/perc, 5 tisztítási mód, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 2 fej a csomagban, mobilalkalmazással
Kosárba
130 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige HX9992/11 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige HX9992/11. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige HX9992/11. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige HX9992/11. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige HX9992/11.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ