Shop roku Akvizice ApF HU

Pioneer DDJ-RR fekete

Termékkatalógus
Pioneer DDJ-RR fekete
5 1 értékelés
MIDI kontroller - hordozható USB, integrált hangkártya, háttérvilágítású vezérlők, mellékelt szoftver Rekordbox DJ, harmonikus torzítás 0,003%, mikrofon bemenet, 2x RCA, 1x RCA kimenet, 1x XLR + 2x monitor kimenet
Kód:  PIO955l Termékszám:  DDJ-RR Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer DDJ-RR fekete

A DDJ-RR egy kompakt, hordozható 2 csatornás MIDI kontroller, melyet a Recordbox DJ szoftver használatához fejlesztettek ki. Vékony dizájnnal és intuitív elrendezéssel büszkélkedhet, nagyméretű keverőkkel. Háttérvilágítással rendelkeznek, csak úgy, mint a PAD. Ez egy továbbfejlesztett verzió, mely egy 6 mm-es, egy háttérvilágítással ellátott keverővel rendelkezik, amely szerkeszthető a Rekordbox DJ szoftverben. A szoftver a készlet része. A DDJ-RR nagyfokú rugalmasságot és a Sequence Call funkciót kínálja a tárolt szekvenciák betöltéséhez a PAD-ból. Nagy testreszabhatóságot biztosít a számos kimeneti lehetőséggel - egy pár XLR Master kimenet az RCA Master kimenettel és egy 1/4"Booth kimenettel kombinálva.

A Pioneer DDJ-RR fekete MIDI kontroller előnyei

  • Integrált hangkártya
  • Ideális a Recordbox DJ szoftverrel való használathoz
  • Állítható háttérvilágítású vezérlők
  • Különféle hanghatásokkal
  • Hot Cue, Slicer, PAD PLUS, Roll, Sampler stb.
  • Rekordbox DJ szoftver ingyen

Többfunkciós PAD és számos funkció

A Pioneer DDJ-RR saját hangkártyával, alsó joystickkal, beépített PAD-ekkel és a PAD PLUS funkcióval rendelkezik, amely 4 további hanghatást kölcsönöz a meglévő PAD-nak. Megtalálható még a Hot Cue, Slicer, Roll, Sampler vagy a dinamikus hangerőszabályozás funkciók is. Egyéb elérhető funkciók a Beat indikátor, a Chanel Fader Starter, a Crossfader Curve Adjust, a Master Level és a Channel Level Meters.

Számos csatlakozó és széleskörű vezérlés

A Midi DDJ-RR kontroller a csatlakozók széles választékát kínálja, beleértve az AUX bemenetet, egy 6,3 mm-es jack bemenetet, egy 6,3 mm-es master kimenetet, egy RCA master bemenetet, két fejhallgató kimenetet (6,3 mm-es jack, mini jack) és egy USB B típusú B portot is. 4 irányú vezérléssel és FX hajtásszabályozással is rendelkezik. Cue gombok találhatók mindegyik részen, emellett szinkronizálható 6 csatornás sample bank, Auto Loops, Manual Loops vagy Loop Roll is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pioneer DDJ-RR fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer DDJ-RR černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pioneer DDJ-RR čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer DDJ-RR schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer DDJ-RR schwarz.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ