AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

PocketBook 634 Verse Pro Passion Red - piros

Termékkatalógus
PocketBook 634 Verse Pro Passion Red - piros
4,6 19 értékelés
Ebook olvasó - 6" érintős háttérvilágítású E Ink kijelző, Full HD 1448 × 1072 felbontás, 16 GB belső memória, WiFi és Bluetooth csatlakozás, memóriakártya nélkül, USB-C csatlakozó, 1500mAh akkumulátor, zenelejátszás, IPX8 védelemmel
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MD050i70 Termékszám:  PB634-3-WW Gyártó honlapja:
PocketBook 634 Verse Pro Passion Red - piros 59 990 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

PocketBook 634 Verse Pro Passion Red - piros

PocketBook 634 Verse Pro Passion Red - piros egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

A vízálló ebook olvasó képes a szöveget beszéddé alakítani

Minden olyan olvasó számára, aki egy napot sem bír ki olvasás nélkül, az ebook olvasó ideális eszköz az otthoni és az útközbeni olvasáshoz. A vékony és könnyen hordozható kialakítású, 6 hüvelykes képernyővel ellátott készülékkel otthon vagy útközben is olvashatod kedvenc könyveid. A PocketBook 634 Verse Pro könnyen elfér a kézitáskádban, hátizsákodban vagy a zsebedben is. A nyomtatott oldalhoz hasonlóE Ink Carta™ kijelző SMARTlight technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi a fényerő és a színhőmérséklet beállítását a meleg és hideg elülső fénytónusok közötti választási lehetőséggel. Az ebook olvasó 16 GB-os kapacitással rendelkezik. A készülék 6 hangformátumot támogat hangoskönyvek vagy zenék hallgatásához, és értékelni fogod, hogy Bluetooth-on keresztül vezeték nélküli fejhallgatóhoz vagy más eszközökhöz csatlakoztathatod. A hangoskönyvek rajongói számára a szövegből beszéddé funkció bármilyen írott szöveget beszéddé alakít. A PocketBook Verse Pro Wi-Fi-n keresztül csatlakoztatható az internethez, így gond nélkül böngészhetsz az interneten, és online könyvesboltokba látogathatsz, hogy megtaláld a következő könyvet. Az ebook olvasó 25 könyv- és grafikai formátumot támogat, valamint előre telepített szótárakat kínál. A könyveket víz közelében is nyugodtan olvashatod, mivel az olvasó IPX8 vízálló, tehát 2 méteres mélységig is kibírja a vízbe merülést.

A PocketBook 634 Verse Pro Passion Red e-book olvasó legfontosabb jellemzői

  • Az olvasó 6 hüvelykes E Ink Carta™ érintőképernyővel rendelkezik, 1448×1072 felbontással és 300 PPI finomsággal
  • Szemkímélő és tükröződésmentes kijelző
  • Hangoskönyv hallgatás Bluetooth-on keresztül
  • A szövegről beszédre funkció a szöveges fájlokat hangoskönyvvé alakítja át
  • 6 hangformátum támogatása
  • Meleg vagy hideg kijelzőtónus a SMARTlight segítségével
  • 25 formátum támogatása, beleértve az Adobe DRM-et is (21 könyv és 4 grafikus)
  • Az IPX8 vízálló minősítés lehetővé teszi, hogy víz közelében is gond nélkül olvashass
  • Egyszerű kezelés az érintőképernyőn és az alsó panelen található mechanikus gombokon keresztül
  • A PocketBook 634 Verse Pro 16 GB belső memóriával rendelkezik
  • Wi-Fi-n keresztül szörfözhetsz az interneten és hozzáférhetsz online könyvesboltokhoz
  • PocketBook Cloud, Dropbox és Send-to-PocketBook támogatás
  • A beépített akkumulátor akár egy hónapig is kitart az aktív olvasás során
  • Az ebook olvasóhoz 11 ingyenes szótárat kapsz
  • A kompakt készülék könnyen hordozható hátitáskában, kézitáskában vagy zsebben
  • Vonzó, vékony kialakítás piros színben (Passion Red)

A PocketBook 634 Verse Pro 6 hüvelykes érintőképernyővel rendelkezik HD felbontással

A 6 hüvelykes E Ink Carta™ érintőképernyőt úgy tervezték, hogy a szemet kímélje. Sok órányi lebilincselő olvasást élvezhetsz szemfáradtság nélkül, amelyhez hozzájárul, hogy az olvasó képernyője közel áll egy hagyományos nyomtatott oldalhoz. Kényelmed érdekében a SMARTlight funkcióval választhatsz a meleg vagy hideg képernyőszín között a PocketBook ebook olvasón. Beállíthatod a képernyő színhőmérsékletét, és a különböző beállítások sablonjait is mentheted, hogy a jövőben bármikor gyorsan válthass köztük. A kijelző nem tükröződik a napsütésben, így kényelmesen olvashatsz akkor is, amikor kint vagy a szabadban.

Az olvasó képes a szöveget beszéddé alakítani

Szeretnél időnként hangoskönyveket vagy zenét hallgatni? A PocketBook Verse Pro lehetővé teszi mindezt. 6 hangformátumot támogat (M4A, M4B, OGG, OGG. ZIP, MP3 és MP3. ZIP) és képes az írott szöveget szavakká alakítani. Választhatsz női vagy férfi hang közül. Ez a funkció angol nyelven, valamint 15 további nyelven érhető el.

Számos formátum támogatása

A PocketBook 634 Verse Pro könyvolvasó Wi-Fi segítségével csatlakoztatható az internethez. így gyorsan és egyszerűen adhatsz hozzá új könyveket elektronikus könyvtáradhoz. Könnyedén vásárolhatsz bármelyik könyvesboltban, böngészhetsz az interneten vagy frissítheted a szoftvert is. A PocketBook ebook olvasó előnye, hogy széles körben támogatja a népszerű formátumokat, így nem kell időt vesztegetned a fájlok konvertálására. 25 könyv- és grafikai formátumot használhatsz, amelyek magukban foglalják az AZW, DJVU, DOC, EPUB, FB2, MOBI, PDF, TXT, JPEG, BMP, PNG és TIFF formátumokat is. A PocketBook 634 Verse Pro megnyitja a DRM-védett EPUB- és PDF-fájlokat, így online könyvtárakból is kölcsönözhetsz könyveket. A PocketBook Cloud és a PocketBook Reader mobilalkalmazás segítségével nemcsak egy helyen tárolhatod a teljes könyvtárad, hanem azonnal szinkronizálhatod a PocketBook Verse Pro-t okostelefonoddal vagy tableteddel. A könyvek néhány kattintással könnyen áthelyezhetők a Send-to-PocketBook és a Dropbox között. Az ebook olvasó 11 előre telepített szótárral és 42 további nyelvi kombinációval érkezik ingyenesen.

Modern és ergonomikus kialakítás

A PocketBook 634 Verse Pro olvasó egy kompakt, modern kialakítású készülék, amelyet mindig magaddal vihetsz, hiszen könnyen elfér a kézitáskádban, a hátizsákodban vagy akár a zsebedben is. Az alacsony profil biztosítja, hogy a könyvolvasó kényelmesen kézben tartható legyen. A kényelmes kezelést a PocketBook 634 Verse Pro alsó panelén található érintőképernyő és mechanikus elemek biztosítják. Ha a vízparton szeretnél olvasni, hangoskönyvet vagy zenét hallgatni, nincs miért aggódnod. A PocketBook olvasó IPX8 vízálló, és akár 2 méteres mélységig is kibírja a vízbe merülést.

A PocketBook 634 Verse Pro nagy akkumulátorral és memóriakapacitással rendelkezik

A lelkes olvasók értékelni fogják, hogy bármikor maguknál tarthatják teljes könyvtárukat függetlenül attól, hogy több tucat, több száz vagy akár több ezer könyvről van szó. A PocketBook 634 Verse Pro e-book olvasó 16 GB beépített memóriával rendelkezik. Az energiatakarékos kijelző biztosítja, hogy a PocketBook Verse Pro akár egy hónapig is használható aktív olvasás mellett.

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző technológia
E Ink Kész!
Kijelző mérete
6" (15,24 cm) Kész!
Kijelző világítás
Igen Kész!
Felbontás - pixel
Full HD 1448 × 1072 Kész!
Kijelző típusa
Fekete-fehér Kész!

Kijelző

Kijelző technológia
E Ink Kész!
Kijelző mérete
6" (15,24 cm) Kész!
Kijelző világítás
Igen Kész!
Felbontás - pixel
Full HD 1448 × 1072 Kész!
Kijelző típusa
Fekete-fehér Kész!

Támogatott formátumok

Támogatott formátumok
PDF, MOBI, EPUB, DOC, HTML, DOCX, TXT, RTF Kész!

Nyelv

Felhasználói felület nyelve
Cseh, Szlovák, Angol, Magyar, Német, Francia Kész!

Funkciók

Funkciók
Zenelejátszás, Szótár, Beépített játékok Kész!
Felszerelés
Érintőképernyő, Mozgásérzékelő Kész!
Akkumulátor kapacitás
1 500 mAh Kész!

Memória

Belső memória
16 GB Kész!
Memóriakártya típusa
Memóriakártya nélkül Kész!

Kommunikáció és portok

Vezeték nélküli
WiFi, Bluetooth Kész!
Csatlakozók
USB-C Kész!

Konstrukció

Szín
Piros Kész!
Szélesség
108 mm (10,8 cm) Kész!
Magasság
156 mm (15,6 cm) Kész!
Mélység
7,6 mm (0,76 cm) Kész!
Tömeg
186 g Kész!
Védelmi fokozat
IPX8 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PocketBook 634 Verse Pro Passion Red - piros
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ