Shop roku Shop roku

Prestigio Roadrunner 507 fekete-ezüst

Termékkatalógus
Prestigio Roadrunner 507 fekete-ezüst
Autós kamera 2 megapixeles CMOS-érzékelő, 4x zoom, Full HD 1920x1080px, 2 "TFT LCD, fotó 12MP, látószöge 120 °, G-szenzor, ciklikus felvétel, mozgás érzékelés, képstabilizátor, egy mikrofon, micro SD / SDHC 32GB, micro USB, mágneses tartóval
Kód:  DX082n2 Termékszám:  PCDVRR507 Gyártó honlapja:

Prestigio Roadrunner 507 fekete-ezüst

Kamerák a Roadrunner sorozat kompakt, stílusos és nagy kamerák lő tökéletes videó és fotó rekordot a kirándulások. A kiváló minőségű CMOS-érzékelő és az üveg optika stabilizáció értesítést minden részlet élesen. Részletes processzor mozgásérzékelés videofelvétel csak abban az esetben, ha valami tényleg történik, így nem pazarolja felesleges kapacitás. Feljegyzésével a hurok van szinte korlátlan teret rögzíteni fontos helyzeteket, mert a kamera automatikusan felülírja a legrégebbi fájlokat. 

Legfontosabb jellemzők

  • Széles látószögű, 120 °
  • Éles Full HD felvétel (1920 x 1080 pixel)
  • Az elektronikus képstabilizátor
  • Beépített akkumulátor
  • Mágneses tartó tápegységgel
  • mozgásérzékelés
  • Felvétel hurok

érintőképernyős vezérlés

A fényképezőgép-vezérlés szolgál finom és ropogós képernyő átlója 2 ", ami megkönnyíti a célzást a kamera, és lehetővé teszi, hogy játsszon a rögzített eseményeket. Az audio oldal tart mikrofon és hangszóró. A támogatás Mass Storage fájlokat lehet letölteni bármilyen számítógép vagy laptop USB-csatlakozóval.

Paraméterek

Típus és funkció

Jellemzők
Vezeték nélküli Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemideje
0,33 óra Kész!
Akkumulátor-kapacitás
230 mAh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Prestigio Roadrunner 507 fekete-ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio Roadrunner 507 černo-stříbrná. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Prestigio Roadrunner 507 čierno-strieborná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio Roadrunner 507 schwarz-silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio Roadrunner 507 schwarz-silber.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ