Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Shop roku

ProfiCare PC-PW 3006

Termékkatalógus
ProfiCare PC-PW 3006
Személymérleg - digitális diagnosztikai, terhelhetőség 180 kg, testzsír mérés, izomtömeg mérés, testvíz mérés, adattárolás, csontszövet mérése, bazális anyagcsere sebességének mérése, automata be- és kikapcsolás, bmi mérés és napi kalóriafogyasztás mérése, mérőfelület anyaga fém, mérési pontosság 100 g, tápellátás AAA elemek, ezüst kivitel
14 390 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PROPC305 Termékszám:  PC-PW 3006
ProfiCare PC-PW 3006 14 390 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

ProfiCare PC-PW 3006

A rozsdamentes acélból készült ProfiCare PC-PW 3006 diagnosztikai személymérleg számos remek funkcióval rendelkezik. Elemzi a testsúlyt, a testzsírszázalékot, a víztartalmat, az izomtömeget vagy akár a csontokat. A ProfiCare akár egészen 10 felhasználó számára is kínál memóriát, és 5-180 kg közötti súlyt mér 100 g pontossággal. Érintésérzékelővel, valamint automatikus kikapcsolási funkcióval van felszerelve az akkumulátor kímélése érdekében.

A ProfiCare PC-PW 3006 személymérleg legfontosabb jellemzői

  • 7 analitikus funkció
  • A ProfiCare PC-PW 3006 akár 10 felhasználó számára is rendelkezik memóriával
  • Érintésérzékelő
  • Automatikus kikapcsolás funkció
  • Terhelhetőség 180 kg-ig
  • A ProfiCare PC-PW 3006 személymérleg rozsdamentes acélból készült

ProfiCare PC-PW 3006 személymérleg 7 az 1-ben funkciókat kínál

A ProfiCare PC-PW 3006 személymérleg LCD-kijelzővel rendelkezik, amely akár 10 felhasználó adatait is kényelmesen megjelenítheti. A mérleg olyan funkciókkal rendelkezik, mint a súlyelemzés, testzsírszázalék, víztartalom, izomtömeg vagy csonttartalom kiértékelése. Ezenkívül a mérleg kijelzi a napi kalóriafogyasztást (BMR) és a testtömegindexet, az úgynevezett BMI-t. A mérlegelés tetszőlegesen beállítható különböző mértékegységekben - kg, lb, st.

Átgondolt Proficare PC-PW 3006 személymérleg

A ProfiCare személymérleg automatikus bekapcsolási funkcióval rendelkezik, miután ráléptünk, a csúszásmentes lábak pedig biztonságossá és stabillá teszik a mérleget. A leállítási folyamat is automatizált, hogy kímélje a mérleg akkumulátorát. A ProfiCare személymérleg mérete 31 × 33 cm, és 4 × 1,5 V-os (AAA) elemmel működik.

Paraméterek

Összehasonlít
Szín
Ezüst Kész!
Mérleg típusa
Digitális diagnosztikai (plusz funkciókkal) Kész!
Terhelhetőség
180 kg Kész!
Funkciók
Testzsír mérés, Izomtömeg mérés, Testvíz mérés, Adattárolás, Csontszövet mérése, Bazális anyagcsere sebességének mérése, Automata be- és kikapcsolás, BMI mérés, Napi kalóriafogyasztás mérése Kész!
Tulajdonságok
Háttérvilágítású kijelző, Csúszásgátló lábak Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Tulajdonságok

Mérleg típusa
Digitális diagnosztikai (plusz funkciókkal) Kész!
Terhelhetőség
180 kg Kész!
Funkciók
Testzsír mérés, Izomtömeg mérés, Testvíz mérés, Adattárolás, Csontszövet mérése, Bazális anyagcsere sebességének mérése, Automata be- és kikapcsolás, BMI mérés, Napi kalóriafogyasztás mérése Kész!
Tulajdonságok
Háttérvilágítású kijelző, Csúszásgátló lábak Kész!
Mérési pontosság
100 g Kész!

Anyag

Mérőfelület anyaga
Fém Kész!

Konnektivitás

Elem típusa
AAA Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ProfiCare PC-PW 3006 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ProfiCare PC-PW 3006. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ProfiCare PC-PW 3006. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ProfiCare PC-PW 3006.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ