A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Doručení zdarma MPLA317262

PlayStation 4 (PS4) kormányok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Platform
PC
(30)
PS5
(17)
Xbox Series X|S
(8)
PS4
(26)
Xbox One
(8)
PS3
(8)
Típus
Kormánykerék
(4)
Kormánykerék és pedálok
(5)
Váltókar
(2)
Pedálok
(5)
Base
(2)
Replika
(16)
Szín
Fekete
(28)
Kék
(1)
Ezüst
(3)
Szürke
(2)

A PS4 kormány valósághű vezetési élményt nyújt a versenyjátékok szerelmeseinek. A kiváló minőségű anyagok, az érzékeny vezérlés és a legújabb versenyjátékokkal való kompatibilitás biztosítja, hogy minden verseny felejthetetlen élmény legyen. Nem tudod, hogyan válassz PS4 kormány típust? Mi szívesen segítünk.

Tovább

Miért is olyan jó dolog egy PS4 kormány?

A PS4 kormány egy speciálisan versenyjátékokhoz tervezett vezérlő, amely valósághű vezetési élményt nyújt. Kíváncsi vagy, miért érdemes beruháznod egy PS4 kormány kiegészítőbe? A PS4 kormány vezérlők részletes kidolgozással rendelkeznek, amelyek nagyon gyakran szimulálják a versenyautókban használt valódi kormányt. A kormányok egyik legfontosabb szempontja a különböző játékplatformokkal való széles körű kompatibilitás. Számos modell nemcsak a PS4-gyel, hanem az újabb PlayStation 5-tel is kompatibilis, így a felhasználók a konzolok következő generációjára frissíthetnek anélkül, hogy le kellene cserélniük a kormányt. Egyes PS4 kormány változatok PC-vel is kompatibilisek.

Emellett számos olyan PS4 kormány is kapható, amely kompatibilis az Xbox 360, az Xbox One és az Xbox Series X vagy S konzolokkal. Ez különösen ideális a több konzollal rendelkező otthonok számára.

A PS 4 kormány nem csupán egy kerék

Természetesen azt is el kell döntened, hogy csak egy PS4 kormány kiegészítőt akarsz vásárolni, vagy más eszközöket is keresel, hogy saját versenyzősarkodban állítsd össze a setupot. Ráadásul egyes termékekből kedvezményt kapsz, ha többféle kiegészítőt is vásárolsz.

  • PS 4 kormány pedálokkal: az az alapkombináció, amely a szimuláció alapvető vezérlőelemeit biztosítja. A pedálok közé tartozik a gázpedál, a fék és sok esetben a kuplung is. Ez a versenykészlet lehetővé teszi a játékosok számára, hogy valósághűbb élményt éljenek át, mintha csak a PS 4 kormány állna a rendelkezésükre.
  • Sebességváltó: még hitelesebb élményét nyújt. Ez az apróság lehetővé teszi a kézi sebesség váltást, ami magasabb szintű irányítást biztosít a jármű felett, és növeli a realizmust, különösen a versenyszimulációkban. A pedálokkal és sebességváltóval ellátott PS 4 kormány máris egy olyan eszköz, amellyel ragyogni fogsz a versenypályán.
  • PS 4 kormány alapzat: egy kulcsfontosságú komponens, amely egy erővisszajelző motort és más technológiákat tartalmaz a valósághű vezetési élmény biztosítása érdekében. A minőségi alapok erős és pontos visszajelzést biztosítanak, ami elengedhetetlen a valósághű élmény megteremtéséhez.
  • PS 4 kormány állvány úgy tervezték, hogy kényelmesen és stabilan elhelyezhesd a teljes versenyfelszerelést. A kormánykerék mellett a pedálok, a váltókar és egyéb kiegészítők is rögzíthetők. Ezek az PS 4 kormány állványok gyakran lehetővé teszik a magasság és a szög állítását az ideális játékpozíció érdekében.

i

PS 4 kormány replika

A PS 4 kormány akár valódi kormánykerék másolataként is beszerezhető. Ezeket a kormánykerekeket úgy tervezték, hogy nagyon hasonlítsanak a versenyautókban használtakhoz. Ez lehetőséget ad arra, hogy a lehető leghitelesebben élhesd át a versenyzést.

PlayStation 4 kormány pedálokkal
PS 4 kormány pedálokkal

PlayStation 4 kormány sebességváltóval
Sebességváltó

PlayStation 4 kormány állvány
PS 4 kormány Állvány

PS 4 kormány alapzat
PS 4 kormány alapzat

Hogyan csatlakoztatható a PS 4 kormány?

A választás során ne felejtsd el felmérni, hogy a PS 4 kormány milyen módon csatlakoztatható a konzolhoz. Alapvetően ezek a klasszikus USB-A és USB-C portok segítségével történik. Mi a különbség köztük?

  1. USB-A: a leggyakrabban használt interfész típus a kormánykerék játékkonzolokhoz és számítógépekhez való csatlakoztatására. Jellemzője a téglalap alakú forma. Lehetővé teszi a PS 4 kormány egyszerű és megbízható csatlakoztatását, továbbá kompatibilis a számítógépekkel és a régebbi konzolokkal, például az Xbox One konzollal is.
  2. USB-C: egy újabb típusú lehetőség, amely gyorsabb adatátvitelt biztosít, és megfordítható, azaz bármelyik irányba csatlakoztatható. Bár a kormánykerekek csatlakoztatására nem annyira elterjedt, mint az USB-A, használata egyre népszerűbb a csatlakozó nagyobb rugalmassága és átviteli sebessége miatt.

Szeretnél kevesebb pénzt költeni egy PS 4 kormány kiegészítőre? A játékkormány outlet kategória segít megtalálni az olcsó termékeket.

PS 4 kormány egyéb elérhető funkciói

Számos praktikum és különleges funkció fűszerezheti a PS 4 kormány használatát. Ezek a funkciók nem csak a versenyzés élményét fokozzák, hanem a különböző szimulátorokban és más játékokban is segítenek. Milyen csábító funkciókkal rendelkezhet a PS 4 kormány, és mit kínálnak ezek a funkciók?

  • Force feedback: egy kulcsfontosságú dolog, amely vezetés közben fizikai visszajelzést ad a játékosoknak. A PS 4 kormányra ható tényleges erőket szimulálja különböző helyzetekben, például bukkanók, egyenetlen utak és járműcsúszások esetén. Ez a funkció nagyban növeli a játékélményt és az elmélyülést.
  • D-Pad: egy speciális gomb a kormánykeréken, amely lehetővé teszi a könnyű navigációt a játék menüjében, és a játék bizonyos funkcióinak gyors eléréséhez is használható. Ezzel a funkcióval a PS 4 kormány segítségével gyorsan beállíthatsz olyan dolgokat, mint például a visszapillantó tükrök vagy a kameranézet.
  • Bajuszkapcsolók: a kormánykerékbe vannak beépítve, így gyorsan és hatékonyan válthatsz sebességet. Ezek a karok lehetővé teszik a játékosok számára, hogy gyorsan felfelé és lefelé váltsanak anélkül, hogy le kellene venniük a kezüket a kormányról.
  • Maximális kormányforgatási szög: ez elérheti az 1 080 °-ot, szimulálva a versenyautókban használt tényleges kormánykerék szöget. Ez a funkció pontosabb és valósághűbb kezelhetőséget tesz lehetővé, különösen a versenyszimulációkban.
  • Programozható gombok: lehetővé teszik a játékosok számára, hogy a PS4 kormány a saját preferenciáik szerint legyen beállítva. A játékosok olyan funkciókat állíthatnak be, mint a nézetváltás, a nitro aktiválás vagy más fontos funkciók.

i

Mennyi gombbal rendelkezhet egy PS 4 kormány?

A PS 4 kormány által kínált gombok száma egy másik meghatározó paraméter lehet az ideális kiegészítő kiválasztásakor. Egyes rendkívül fejlett modellek akár 76 gombbal is rendelkezhetnek, ami hatalmas rugalmasságot biztosít a testreszabásban. A gombok szerinti szűrést a bal oldali parametrikus szűrőben láthatod.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Logitech G29 Driving Force Szállításra kész > 5 db
Játék kormány - pedállal, visszajelzés, 900° forgásszög, 14 nyomógomb, 3 pedál, D-Pad, PC, PS5, PS4 és PS3 kompatibilis
104 990 Ft

2.
Thrustmaster T300 RS GT Edition Szállításra kész > 5 db
Játék kormány - pedállal, visszajelzés, 270-1080° forgásszög, 13 nyomógomb, 3 pedál, D-Pad, programozható gombok, PC, PS5, PS4 és PS3 kompatibilis
-7 %
154 990 Ft
143 790 Ft

3.
Thrustmaster T80 Ferrari 488 GTB Edition Szállításra kész > 5 db
Játék kormány - pedállal, 240° forgásszög, 11 nyomógomb, 2 pedál, D-Pad, programozható gombok, PC, PS5 és PS4 kompatibilis, USB kapcsolat
-16 %
47 890 Ft
39 990 Ft

Még több
34 termék
4,6 402×
Logitech G29 Driving Force
Játék kormány - pedállal, visszajelzés, 900° forgásszög, 14 nyomógomb, 3 pedál, D-Pad, PC, PS5, PS4 és PS3 kompatibilis
104 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MH299h1
4,8 154×
Thrustmaster T300 RS GT Edition
Játék kormány - pedállal, visszajelzés, 270-1080° forgásszög, 13 nyomógomb, 3 pedál, D-Pad, programozható gombok, PC, PS5, PS4 és PS3 kompatibilis
Leárazás -7 %
143 790 Ft 154 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MA516h4
4,8 36×
Thrustmaster T-LCM PEDALS
Gamer pedál - a következő kormánykerekekhez: PS-hez szánt Thrustmaster T-GT, T300 és T150, Xbox-hoz szánt TS-XW, TX és TMX és bármilyen PC-hez szánt Thrustmaster kormánykerék
Szuper ár
77 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MA515t2
4,6
Thrustmaster T-GT II
Játék kormány - pedállal, visszajelzés, sebességváltó a kormány alatt, 270-1080° forgásszög, 25 nyomógomb, 3 pedál, D-Pad, programozható gombok, PC, PS5 és PS4 kompatibilis, USB kapcsolat
236 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MA516l2a
4,2 12×
Thrustmaster T128 PS
Játék kormány - pedállal, visszajelzés, sebességváltó a kormány alatt, 270-900° forgásszög, 13 nyomógomb, 2 pedál, D-Pad, programozható gombok, PC, PS5 és PS4 kompatibilis, USB-A és USB-C kapcsolat
61 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MA516l2d2
5,0
Hori: Farming Vehicle Control System - PC
Játék kormány - pedállal, 900° forgásszög, 76 nyomógomb, 3 pedál, PC kompatibilis
165 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HORHW178
4,0 39×
Thrustmaster T80 Ferrari 488 GTB Edition
Játék kormány - pedállal, 240° forgásszög, 11 nyomógomb, 2 pedál, D-Pad, programozható gombok, PC, PS5 és PS4 kompatibilis, USB kapcsolat
Leárazás -16 %
39 990 Ft 47 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MA516l6
4,2 19×
Natec Genesis Seaborg 350
Játék kormány - pedállal, 180° forgásszög, 15 nyomógomb, 2 pedál, D-Pad, PC, PS4 és Xbox One kompatibilis, USB kapcsolat, kábelhossz 2 m
Szuper ár
30 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GENES001d1
4,1 11×
Hori RWA: Racing Wheel Apex - PS4/PS5/PC
Játék kormány - pedállal, 270° forgásszög, 2 pedál, programozható gombok, PC, PS5 és PS4 kompatibilis, USB kapcsolat
42 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HORHW152
4,5 24×
Thrustmaster T.Flight Rudder
Repülőgép szimulátor pedál - pedálok S.M.A.R.T. csúszósín rendszerrel, a következőkhöz: PC és PS4
Leárazás -5 %
37 090 Ft 39 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MA515n3
4,8 69×
Thrustmaster TH8A Add-On Shifter
Kontroller - sebességváltó, két különböző mód (klasszikus kézi 7 + 1, szekvenciális automata), kivehető és cserélhető fej, valósághű fém kialakítás, PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE/ XBOX SERIES kompatibilis
61 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MA515m
4,8 43×
Wheel Stand Pro for Thrustmaster T300RS/TX/T150/TMX
Kormány állvány - kormánykerék és pedálok rögzítésére, összecsukható, a Logitech G25, G27, G29, G290 és a Thrustmaster T300RS, T300RS/GT Edition, TX, T150, T150 PRO, TMX, TMX PRO, T500RS, F430, TS PC Racer, T-GT, TS-XW Race modellekhez
40 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MH895t
4,8 154×
Kormánykerék Thrustmaster T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition
Játék kormány - pedállal, visszajelzés, 270-1080° forgásszög, 7 nyomógomb, 3 pedál, D-Pad, programozható gombok, PC, PS5, PS4 és PS3 kompatibilis
199 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MA516h3
4,2 12×
Thrustmaster T248 Xbox/PC
Játék kormány - pedállal, visszajelzés, sebességváltó a kormány alatt, 25 nyomógomb, 3 pedál, D-Pad, programozható gombok, Xbox Series X|S kompatibilis
122 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MA516l2c
4,6 13×
Thrustmaster T-GT II PACK, kormánykerék + alpa (pedálok nélkül) PC-khez és PS5, PS4 konzolokhoz
Játék kormány - visszajelzés, 25 nyomógomb, PC, PS5 és PS4 kompatibilis, USB kapcsolat
236 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MA517b2
3,9
Thrustmaster T128 X
Játék kormány - pedállal, visszajelzés, sebességváltó a kormány alatt, 270-900° forgásszög, 13 nyomógomb, 2 pedál, D-Pad, programozható gombok, PC, Xbox Series X|S és Xbox One kompatibilis, USB-A és USB-C kapcsolat
Leárazás -7 %
52 990 Ft 56 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MA516l2d1
3,3 20×
Natec Genesis Seaborg 400
Játék kormány - pedállal, 270-900° forgásszög, 15 nyomógomb, 2 pedál, programozható gombok, PC, PS4, Xbox One és PS3 kompatibilis, USB kapcsolat
Szuper ár
49 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GENES001d2
5,0
Thrustmaster T-GT II Servo Base kormánykerék és pedál alap PC-khez és PS5, PS4 konzolokhoz
Játék kormány - visszajelzés, 25 nyomógomb, PC, PS5 és PS4 kompatibilis, USB kapcsolat
191 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MA517b1
4,6 402×
Logitech G29 Driving Force
Játék kormány - pedállal, visszajelzés, 900° forgásszög, 14 nyomógomb, 3 pedál, D-Pad, PC, PS5, PS4 és PS3 kompatibilis
99 690 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MH299h1
4,8 36×
Thrustmaster T-LCM PEDALS
Gamer pedál - a következő kormánykerekekhez: PS-hez szánt Thrustmaster T-GT, T300 és T150, Xbox-hoz szánt TS-XW, TX és TMX és bármilyen PC-hez szánt Thrustmaster kormánykerék
73 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: MA515t2
4,6
Thrustmaster T-GT II
Játék kormány - pedállal, visszajelzés, sebességváltó a kormány alatt, 25 nyomógomb, 3 pedál, D-Pad, programozható gombok, PC, PS5 és PS4 kompatibilis, USB kapcsolat
224 990 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MA516l2a
5,0
Hori: Farming Vehicle Control System - PC
Játék kormány - pedállal, 900° forgásszög, 76 nyomógomb, 3 pedál, PC kompatibilis
157 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HORHW178
4,0 39×
Thrustmaster T80 Ferrari 488 GTB Edition
Játék kormány - pedállal, 240° forgásszög, 11 nyomógomb, 2 pedál, D-Pad, programozható gombok, PC, PS5 és PS4 kompatibilis, USB kapcsolat
37 990 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MA516l6
4,5 24×
Thrustmaster T.Flight Rudder
Repülőgép szimulátor pedál - pedálok S.M.A.R.T. csúszósín rendszerrel, a következőkhöz: PC és PS4
35 190 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MA515n3

PlayStation 4 (PS4) kormányok

A PlayStation 4 (PS4) kormányok kategóriában összesen 34 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 4 (PS4) kormányok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább playStation 4 (PS4) kormányok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 4 (PS4) kormányok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 4 (PS4) kormányok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ