AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

QNAP TS-i410X-8G

Termékkatalógus
QNAP TS-i410X-8G
Ingyenes
szállítás boltjainkba
NAS - külső keret 4× 2,5" SSD számára, Intel Atom 3 GHz CPU, 8 GB DDR4, 8 GB max. RAM, 4× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), ház
590 390 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  Qnap22_34 Termékszám:  TS-i410X-8G Gyártó honlapja:
QNAP TS-i410X-8G 590 390 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

Akciós szettek

594 290 Ft
Szett megvásárlása

QNAP TS-i410X-8G


A passzív hűtésű QNAP TS-i410X-8G NAS alkalmas kemény munkakörülmények közé

Minőségi és megbízható NAS adattárolóra van szükséged, amely még igényes munkakörnyezetben sem hagy cserben? A QNAP TS-i410X-8G pontosan erre készült, nagyszerű funkciókkal és átlagon felüli teljesítménnyel megfizethető áron. Az Intel Atom processzor 8 GB RAM-mal és 4 GB flash memóriával kombinálva nagy megbízhatóságot és stabilitást biztosít a hosszú távú működéshez. A tárhely a négy 2,5"-es meghajtó segítségével könnyen méretezhető és bővíthető a variálhatóságnak köszönhetően. A rendszer emellett egy pár különösen gyors LAN csatlakozóval van felszerelve, amelyek támogatják a 10GbE átviteli szabványt. Az eredmény egy egyszerűen használható és költséghatékony adattároló lesz, amely alkalmas adatmentésre, fájlszinkronizálásra és -megosztásra, távoli hozzáférésre és multimédiás alkalmazások számára. A QNAP TS-i410X-8G NAS használható gyárakban, raktárakban, szállítmányozási és más igényes munkakörnyezetben.



Az átviteli sebesség 10 GbE sávszélességet használ

A QNAP TS-i410X-8G eszköz a beépített 10 GbE hálózati kártyapárral teljesen lenyűgöző olvasási/írási teljesítményt nyújt. Konkrétan, az értékek 2,129 MB/s olvasási és 1,057 MB/s írási sebesség körül mozognak, ami adatintenzív vállalatoknak is megfelel.

A QNAP TS-i410X-8G adattároló kemény környezetben is jól teljesít

A MIL-STD-810H katonai szabvány követelményeinek megfelelő robusztus házzal és ventilátor nélküli kialakítással rendelkező szerkezetű QNAP TS-i410X-8G -40 és 70 °C közötti környezetben is képes működni. A széles, 9 V-36 V DC terjedelmű tápegységnek köszönhetően a TS-i410X alkalmas ipari és szállítási alkalmazásokhoz, amelyek bemeneti feszültségigénye széles skálán mozog.

Stabil és biztonságos QTS operációs rendszer

A QNAP TS-i410X-8G adattároló a QTS operációs rendszerrel van felszerelve. Ez egy egyértelmű felhasználói felület, amely webböngészőn keresztül használható. A QNAP TS-i410X-8G adattároló a frissített rendszermaggal, az optimalizált felhasználói felülettel és a fejlett biztonsági funkciókkal új generációs adattárolási környezetet kínál.

A QNAP TS-i410X-8G NAS mint streamelő és rögzítő eszköz

Szeretsz filmeket és sorozatokat nézni? Élvezd a nagyszerű vizuális élményt azáltal, hogy a QNAP TS-i410X-8G NAS-t HDMI-n keresztül közvetlenül a tévéhez csatlakoztathatod. Emellett az adattároló központi pontként is használható két IP-kamera felvételeinek tárolására 24/7 üzemmódban. A QVR Pro Client alkalmazás segítségével pedig védett módon közvetlenül hozzáférhetsz a kamera streamjéhez, amit biztosan értékelni fogsz. A kamerák száma szerény díj ellenében természetesen növelhető.

Biztonságos hozzáférés a NAS-hoz bárhonnan

Nemcsak a számítógépedről, hanem távolról, az okostelefonodról is biztonságos hozzáférésre van szükséged a fájljaidhoz? Ebben az esetben értékelni fogod a myQNAPcloud szolgáltatást, amely mindenről gondoskodik. És még csak konfigurálnod vagy beállítanod sem kell semmi bonyolultat. Mindössze egy mobilalkalmazásra és az online szolgáltatások aktiválására van szükség a QNAP TS-i410X-8G-n.

A QNAP NAS segítségével hatékonyabban kezelhetsz és oszthatsz meg bármilyen fájlt

Minden QNAP márkájú NAS-ra hasznos alkalmazások széles skálája telepíthető, amelyek lehetővé teszik a fájlok egyszerű elérését különböző eszközökről, a fájlok azonnali szinkronizálását a barátaid vagy kollégáid eszközeivel, az egyes fájlok gyors keresését, valamint a dokumentumok és médiafájlok automatikus rendszerezését. A QNAP TS-i410X-8G megosztott mappáit a számítógépek hálózati meghajtóiként is leképezheted, így a NAS-fájlok elérése egyszerű és intuitív lesz. A QNAP TS-i410X-8G adattároló segít időt megtakarítani, hatékonyabbá és produktívabbá tenni a munkát.

A QNAP TS-i410X-8G adattároló legfontosabb jellemzői

  • Ipari lemezes adattároló számos intelligens funkcióval
  • Szabad pozíciók 4×2,5"-es meghajtó számára
  • Biztonságos Linux-alapú QTS operációs rendszer egyszerű kezelhetőséggel
  • -40 és 70 °C közötti hőmérsékletű környezetben is működőképes
  • Gyors csatlakoztathatóság 2× 10GbE segítségével
  • Bővítő alkalmazások és funkciók telepítésének lehetősége
  • Elérhető portok: 4× USB 3.2 Gen 2, 1× HDMI 1.4b

Paraméterek

Összehasonlít

Méret

Szélesség
180 mm (18 cm) Kész!
Magasság
65 mm (6,5 cm) Kész!
Mélység
254 mm (25,4 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
2 540 g (2,54 kg) Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Ausztria, Horvátország, Románia Kész!

Tárhely

Fiókok száma
4 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5, RAID 6, JBOD Kész!

Támogatott lemezek

Kompatibilis lemez típusa
2,5" SATA SSD Kész!

Szolgáltatások

Támogatott szolgáltatások
Media server (DLNA), Fájlmegosztás (SAMBA, HFS, CIFS), Cloud server, Felvétel IP kamerákról, FTP server, Web server, iSCSI Kész!

Teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB (8 192 MB) Kész!
RAM memória bővíthetősége
8 GB (8 192 MB) Kész!
Processzor frekvencia
3 GHz Kész!
Processzor
Intel Atom Kész!

Interfész

LAN
2 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Kész!
HDMI
1 × Kész!

Méret és tömeg

Mélység
254 mm Kész!
Magasság
65 mm Kész!
Szélesség
180 mm Kész!
Tömeg
3,73 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes NAS
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: QNAP TS-i410X-8G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si QNAP TS-i410X-8G. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si QNAP TS-i410X-8G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte QNAP TS-i410X-8G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte QNAP TS-i410X-8G.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ