A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Akvizice ApF HU

Razer BlackWidow Chroma

Termékkatalógus
Razer BlackWidow Chroma
4,8 48 értékelés
Gamer billentyűzet - gamer verzió, teljesen programozható gombok, Razer Synapse 2.0 Anti-ghosting, háttérvilágítás, Razer mechanikus kapcsolók, on-the-fly makró felvétel, USB csatlakozó/fejhallgatók/mikrofon, fekete
Billentyűzet kiosztása - Angol
Kód:  MR059g8ha Termékszám:  RZ03-01220100-R3M1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Razer BlackWidow Chroma

Teljesen mechanikus billentyűzet Razer BlackWidow Chroma kiváló választ, és hihetetlenül gyors választ minden érintés. RGB háttérvilágítás minden gomb egyszerűsíti a kezelést alacsony fényviszonyok mellett, és a különböző hatások nézd lenyűgöző. Tapasztalja meg a teljesen új érzés, hála a mechanikai technológia egyértelmű választ. Kiváló minőségű kapcsoló gombok optimalizált működtető erő és a stroke-ot, lehetővé teszi, hogy be parancsokat gyorsabb, mint bármely más közönséges gaming.
 

király kulcsok


Fejlett anti-szellemkép, amely biztosítja, hogy akkor hirtelen álljon olyan sok gomb, amit ujjai mindkét kezét. Minden be van jegyezve a megfelelő sorrendben, és segít, hogy a játék megnyerése. Az intuitív szoftver Razer Synapse 2.0 az agy a hi-tech berendezések. Automatikusan szinkronizálja a felhő szerveren, és letölti a legújabb illesztőprogramok és firmware. Ezen túlmenően, hála neki, akkor könnyen menteni a játék beállításait, például a makrók és a hozzá tartozó gombot. Meg lehet váltani a 10 konfigurálható profil.
 

 

 

Prémium még kis dolgok


Minimalista design tiszta vonalak, kéz a kézben jár a hangsúlyt ergonómiai és hatékony felhasználását. Matt fekete felület rendkívül ellenálló ujjlenyomatok és a lehetséges szennyeződéseket. A test egy USB-csatlakozó, amely ideális az egeret, vagy akár egy flash meghajtót. Egyszerűen csatlakoztatható a fülhallgató fejhallgató kimenet és mikrofon bemenet a jobb oldalon.

 

 

 

Paraméterek

Interfész
USB Kész!
Billentyűzet típus
Gamer Kész!
Lokalizáció
Angol Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB Kész!

Elrendezés

Lokalizáció
Angol Kész!
Billentyűk típusa
Hagyományos (Magas profilú) Kész!
Enter billentyű
Egysoros Kész!
Backspace billentyű
Széles Kész!
Bal shift billentyű
Széles Kész!
Kurzornyilak
Széles Kész!

Billentyűzet felszerelése

Billentyűzet felszerelése
Világító gombok, USB Hub, Programozható billentyűk Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek

Szélesség
47,5 cm (475 mm) Kész!
Magasság
17,1 cm (171 mm) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben nem kerül feltüntetésre más, az alapértelmezett nyelvi kiosztás a cseh.


» Nem ezt a billentyűzetet kerested? Nézz körül teljes billentyűzet kínálatunkban, hogy megtaláld, amire vágysz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Razer BlackWidow Chroma Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer BlackWidow Chroma US. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Razer BlackWidow Chroma US. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer BlackWidow Chroma US. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer BlackWidow Chroma US.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ