Shop roku AP+ plus nový vizuál

RODE invisiLav

Termékkatalógus
RODE invisiLav
Tartó - Diszkrét mikrofontartó RODEsmartLav mikrofonhoz, segítségével elrejthető a mikrofon, két smartLav mikrofonnal alkalmazható, 3db a csomagban
Kód:  ROD012j Termékszám:  invisiLav Gyártó honlapja:

RODE invisiLav

RODE invisiLav csiptetős tartó Lavalier és smartLav mikrofonokhoz. Segítségével könnyedén elrejthető a mikrofon. Puha szerkezete teljesen elnyeli a zajokat és rezgéseket, lapos kialakítása védelmet nyújt az időjárás ellen. Könnyen telepíthető, egyszerre két mikrofonnal is alkalmazható. A kábelvezetést oldalirányú bevágások segítik.

A csomag tartalmazza az előformázott ragasztószalagokat. A ragasztófelület ártalmatlan az egészségre, bőrbarát anyagból készült, így a csiptető nyugodtan alkalmazható közvetlenül bőrre ragasztva is.

Paraméterek:

Súly:
5 g

Méretek:
18 x 25 x 6 mm

Kiszerelés:
3 db

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RODE invisiLav. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si RODE invisiLav.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ