Shop roku 30 dnů na vrácení

RODE iXY - lightning

Termékkatalógus
RODE iXY - lightning
4,7 3 értékelés
Kameramikrofon - Professzionális sztereó mikrofon iPhone-hoz vagy iPad-hez, kiváló minőségű 0.5" kondenzátor kapszulákkal, kardioid karakterisztikával rögzített X/Y elrendezéssel, 24-bit/96kHz kimenettel
Kód:  ROD009j2 Termékszám:  MROD071 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

RODE iXY - lightning

A Rode iXY sztereó mikrofon tökéletes kiegészítő a Lightning csatlakozóval rendelkező iPhone / iPad számára. 24 bites/96 kHz-es, kiváló minőségű közvetlen felvételt kínál. A felvétel tökéletes minőségéről a 90°-os szögben rögzített kondenzátoros mikrofonok gondoskodnak. Az iXY kiválóan alkalmas előadások, találkozók, zenei ötletek és egyéb lehetőségek rögzítésére. Tökéletes felvételi minőséggel fogsz rendelkezni anélkül, hogy újabb felvevőt kellene magaddal cipelni.

A mikrofon tartozéka egy szivacs szélfogó helyszíni felvételekhez és egy cipzáras csomagolás. A mikrofon bármilyen audioalkalmazással működik. A RODE Rec előnye az, hogy lehetővé teszi a 24 bites/96 kHz minőségű felvételek rögzítését. Ezenkívül könnyedén szerkesztheted és feltöltheted a felvételeket a SoundCloud vagy a DropBox segítségével. A RODE Rec letölthető az App Store-ból 5,99 $-ért, de a 24 bit/96 kHz minőség elérhető az ingyenes RODE Rec LE változattal is, ami biztosítja az alapvető felvételi funkciókat.

Legfontosabb tulajdonságai:

  • Kiváló minőségű 0.5" kondenzátor kapszulákkal, kardioid karakterisztikával rögzített X/Y elrendezéssel.
  • A csomag tartalmaz egy beépített előerősítőt és A/D átalakítót.
  • Alacsony zajszint és kiváló hangminőség.
  • A robusztus fém kivitel garantálja a hosszú élettartamot és a nagyobb ellenállást a rádiófrekvenciás interferenciával szemben.
  • Szoftverszintű bemeneti jelszint állítás és 72 Hz-es magasáteresztő szűrő aktiválási lehetőség a nem kívánt alacsonyabb frekvenciák eltávolítására.

Kompatibilitás:
iPhone / iPad Lightning csatlakozóval

Paraméterek

Szélesség
46 mm Kész!
Magasság
55 mm Kész!
Mélység
40 mm Kész!
Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!

Méret

Szélesség
46 mm Kész!
Magasság
55 mm Kész!
Mélység
40 mm Kész!

Mikrofon tulajdonságai

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Impedancia
0 Ohm Kész!

Tömeg

Tömeg
40 g Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RODE iXY - lightning. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si RODE IXY - lightning. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RODE iXY - Lightning. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RODE iXY - Lightning.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ