Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

RODE Riporter Mikrofon

Termékkatalógus
RODE Riporter Mikrofon
5 2 értékelés
Mikrofon - Dinamikus mikrofon interjúk készítéséhez. A membrán frekvenciatartományát kifejezetten beszédhangra szabták. Egy innovatív, több rétegben hálózott alumínium kosár védi a mikrofont a káros környezeti hatásoktól, a szélzajok is annyira lecsökkennek, hogy teljesen felesleges a csúnya szélszivacs használata. Köszönhetően a mikrofon innovatív felfüggesztési rendszerének alacsony a kézzaj. A mikrofon teste elnyűhetetlen öntött alumínium ötvözetből készül, diszkrét matt fekete festéssel. A mikrofonhoz egy feliratozható "mikrofon nyelvet" kap, azért, hogy a felvételen a TV csatorna vagy cég logója folyamatosan szem előtt lehessen. Frekvenciatartománya 70Hz - 15kHz.
Kód:  ROD009 Termékszám:  Reporter Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

RODE Riporter Mikrofon

RODE mikrofon Riporter célja az volt, pontos rögzítése egy interjú a kezéből. Körsugárzó mag úgy van kialakítva, hogy gondtalanul rögzíthesse a hangokat a tér minden irányából. A dinamikus mikrofon jellemzők pontosan és érzékenyen reagálnak minden szóra. A sziszegést és kemény hangzású mássalhangzók hallhatóak az utolsó részletig. Továbbá, a frekvenciatartomány kifejezetten emberi hangvisszaadásra van kihegyezve, annak érdekében , hogy maximalizálja a hang-tisztaságát, frissességét bármilyen körülmények között.

Innovatív, többrétegű fonott kosár védi a mikrofont a széllökésektől, ami szükségtelenné teszi a csúnya hab védelmet. A belső mag fejlett párnázott betéttel, rugós felfüggesztéssel tökéletesen elnyeli a zajt, amit a kézben tartás okoz. Az öntött alumínium test ellenáll a folyamatos használatnak, és a világos matt szín nem csak jól néz ki, de jól is fogható. Arra is gondoltak, hogy legyen hely, ahová a állomás logóját teszi.

Műszaki adatok:

Mikrofon rendszer:
dinamikus

Iránykarakterisztikájára:
mindenirányú

Frekvencia tartomány:
70 Hz ~ 15 kHz

Kimeneti impedancia:
150 Ohm

Érzékenység:
-56 Db ref. 1 V / Pa (1 mV  94 dB-nél SPL) +/- 2 db 1kHz

Csatlakozó:
XLR

Méretek:
41,5 x 272,5 x 41,5 mm

Súly:
kb 256 g

Paraméterek

Szélesség
41,5 mm Kész!
Magasság
272,5 mm Kész!
Mélység
41,5 mm Kész!
Min. frekvencia
70 Hz Kész!
Max. frekvencia
15 000 Hz Kész!

Méret

Szélesség
41,5 mm Kész!
Magasság
272,5 mm Kész!
Mélység
41,5 mm Kész!

Mikrofon tulajdonságai

Min. frekvencia
70 Hz Kész!
Max. frekvencia
15 000 Hz Kész!
Impedancia
150 Ohm Kész!

Tömeg

Tömeg
256 g Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: RODE Riporter Mikrofon Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RODE Reporter. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si RODE Reporter. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RODE Reporter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RODE Reporter.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ