AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Rohnson M8 Mamba Ultimate

Termékkatalógus
Rohnson M8 Mamba Ultimate
4,4 5 értékelés
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 140 perc, töltési idő 2 óra, HEPA 12 szűrő, 560 W teljesítmény, zajszint 80 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 0,7 l, kábel hossza 2,07 m, töltöttségjelző, LED kijelző, LED beállított teljesítményszint jelző, LED akkumulátor töltöttségi állapot jelző, LED világítás, teljesítményszabályozás, lehajtható markolat és puhított kerekek, hosszabbító cső, mérete 111,5 × 25,5 × 22,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 6,08 kg, fali tartó a csomag része, fekete kivitel
Kód:  ROHTV478 Termékszám:  M8Ultimate

Rohnson M8 Mamba Ultimate

Kényelmes porszívózás zavaró kábelek nélkül

Ne vesztegesd az időt konnektor keresésére és a hagyományos porszívó bedugására. A Rohnson M8 Mamba Ultimate egy 2 az 1-ben álló porszívó, amely egyszerűvé, gyorsabbá és hatékonyabbá teszi otthonod porszívózását. A kisebb szennyeződések feltakarításához az álló porszívó belsejében található kézi egységet használja. Az egész porszívó középpontjában egy 560 W teljesítményű szénkefe nélküli digitális motor áll, amely 190 AW szívóerőt képes létrehozni. Az összes szennyeződés a ciklon technológiának köszönhetően egy 0,7 literes tartályba kerül. Ürítése a higiénia csúcsát jelenti, mivelegy gombnyomással kinyílik, és megszabadulhatsz a szennyeződéstől. A Rohnson M8 Mamba Ultimate álló porszívóhoz két kiváló minőségű akkumulátort kapsz. Három sebességfokozat áll rendelkezésedre: Eco, Medium és Max. A tartozékok széles választékának köszönhetően mindenféle padlót felporszívózhatsz - egyszerűen és gyorsan.

A Rohnson M8 Mamba Ultimate akkumulátoros álló porszívó legfontosabb jellemzői

  • Nagy teljesítményű digitális BLDC motor 560 W-os teljesítménnyel
  • Akár 140 perces porszívózási idő
  • Tartalmaz 2 hosszú élettartamú 32 V-os lítium-ion akkumulátort
  • Gyors automatikus töltés (120 perc)
  • Hatékony ciklon technológia
  • A felporszívózott szennyeződés egy 0,7 literes tartályba kerül
  • A rugalmas, hajlékony szívófej lehetővé teszi a bútorok alatti porszívózást
  • A szívóteljesítmény eléri a 190 AW-t (Air Watts)
  • A Rohnson M8 Mamba Ultimate magas, 28 kPa vákuumerővel rendelkezik
  • A készülék zajszintje eléri a 80 dB-t
  • Egyéb célokra szolgáló szívófejeket is tartalmaz: motoros kefés szívófej, motoros puha szívófej, motoros kis Power Brush szívófej, résszívófej, kombinált szívófej, bútorszívófej, matracszívófej, állatszőrszívófej
  • Fali tartó + porszívó adapter tartókkal a tartozékok számára
  • Választható 3 sebességfokozat
  • LED-es állapotjelzés
  • A Rohnson M8 Mamba többlépcsős HEPA 12 mosható szűrővel rendelkezik

A Rohnson M8 Mamba Ultimate nagy teljesítményű digitális motorral és két akkumulátorral rendelkezik

Az álló porszívó egy 560 W-os szénkefe nélküli BLDC-motort használ, amely akár 125 000 fordulat/perc sebességgel is képes működni. Ez 190 AW állandó szívóerőt hoz létre, akár 28 kPa vákuumértékkel. A ciklon technológiának köszönhetően a szennyeződések hatékonyan elkülönülnek, és a Rohnson M8 Mamba Ultimate porszívó egyenletesen magas teljesítményt nyújt, függetlenül attól, hogy mennyire van tele a portartály. A Rohnson M8 Mamba Ultimate álló porszívó csomagjában két kiváló minőségű, 2500 mAh kapacitású és hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátor található. Ezekkel akár tekintélyes 140 percre is meghosszabbíthatod a porszívózási időt. A gyorstöltési funkciónak köszönhetően egy akkumulátor teljes feltöltése körülbelül 2 órát vesz igénybe.

A Rohnson álló porszívó 2 motoros tartozékkal és 6 további szívófejjel rendelkezik

A Rohnson M8 Mamba Ultimate porszívóval átfogó tisztítást végezhetsz otthonodban. 2 motoros tartozékkal rendelkezik, amelyek a forgó görgők erejét használják a mélytisztításhoz. A mellékelt kiegészítő szívófejekkel például a szűk fugákba is bejuthatsz, vagy kiporszívózhatod a szennyeződéseket a kárpitokból vagy a bútorokról.

Rohnson M8 Mamba Ultimate álló porszívó

Motoros kefés tartozék szőnyegekhez és lábtörlőkhöz

Rohnson M8 Mamba Ultimate álló porszívó

Motoros puha tartozék fapadlókhoz és érzékeny felületekhez

Az átfogó tartozékok az alkalmazások széles skáláját kínálják

A mellékelt tartozékokkal könnyedén porszívózhatod az egész otthonodat és az autódat. A Rohnson M8 Mamba Ultimate lehetővé teszi a kárpitok, bútorok, szűk helyiségek és még a háziállatok szőrének porszívózását is. Mindezek a tartozékok az álló porszívóról levehető kézi egységhez csatlakoztathatók.

  • Power Brush motoros kis tartozék kárpitokhoz és autóülésekhez
  • Résszívófej szűk helyekre, a radiátorok és a sarkok közé
  • Kombinált szívófej a nagyobb törmelékek felporszívózását teszi lehetővé
  • Szívófej matracokhoz, kanapékhoz, párnákhoz és kárpitokhoz
  • Szívófej bútorokhoz, könyvekhez, lámpákhoz és polcokhoz
  • Háziállatszőr szívófej és háziállatszőr kikefélése a kárpitokból

Mindig legyen kéznél egy Rohnson álló porszívó

A Rohnson M8 Mamba Ultimate porszívóhoz egy praktikus fali tartó és egy adapter is tartozik a készülék és a tartozékok tárolásához. Mind a tartó, mind az adapter bővelkedik különböző tartozékfogantyúkban. Így mindig kéznél lesz a Rohnson M8 Mamba Ultimate porszívóhoz szükséges összes tartozék. A fali tartó felszereléséhez szükséges összes alkatrészt tartalmazza.

Ergonomikus kialakítás a könnyű porszívózáshoz

Porszívózni szeretnél a bútorok alatt, de eleged van a görnyedésből vagy a térdelésből? A Rohnson M8 Mamba Ultimate álló porszívó ergonomikus kialakítással és rugalmas, minden oldalra és szögbe elforgatható szívófejjel rendelkezik, hogy a szobák sarkaiba és a bútorok alatti nehezen elérhető helyek alá is bejusson. A Rohnson M8 Mamba Ultimate porszívó motoros keféje LED-világítással rendelkezik, így a szennyeződések nem kerülhetik el a porszívót.

A Rohnson M8 Mamba Ultimate antiallergén HEPA szűrővel és mosható tartállyal rendelkezik

A porszívó többlépcsős szűréssel rendelkezik, amelyben a fejlett HEPA-szűrő játszik főszerepet. Ez megbízhatóan felfogja a legfinomabb port is. Használati ideje kb. 1 év, és meleg vízzel mosható. A Rohnson M8 Mamba Ultimate zsák nélküli ciklon technológiát használ, amely nagy hatékonysággal választja le a szennyeződéseket. A por és a szennyeződés ezután a 0,7 literes tartályban gyűlik össze. Ha végeztél a porszívózással, egyszerűen ürítsd ki a tartályt, és akár vízzel is kimoshatod.

Akkumulátor töltöttségi szintjének és 3 működési sebességnek kijelzése LED segítségével

A Rohnson M8 Mamba Ultimate álló porszívó egyszerűen kezelhető a kis LED kijelző alatti gombokkal, ahol látható a kiválasztott szívóteljesítmény és a porszívó töltöttségi állapota. A gombok segítségével kiválaszthatod a három szívási mód (Eco/Medium/Max) egyikét, és válthatsz a felülettípusok között is.


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
2,07 m Kész!
Tulajdonságok
Töltöttségjelző, LED kijelző, LED beállított teljesítményszint jelző, LED akkumulátor töltöttségi állapot jelző, LED világítás, Teljesítmény szabályozás, Lehajtható markolat, Puhított kerekek Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
2,07 m Kész!
Tulajdonságok
Töltöttségjelző, LED kijelző, LED beállított teljesítményszint jelző, LED akkumulátor töltöttségi állapot jelző, LED világítás, Teljesítmény szabályozás, Lehajtható markolat, Puhított kerekek Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Puha felületek, Kárpit Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Padló Kész!
Töltési módok
Töltő adapter Kész!
Nyél
Szívócső hosszabbító Kész!
További kiegészítők
Fali tartó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA 12 szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
560 W Kész!

Zaj

Zajszint
80 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
0,7 l Kész!

Méret & súly

Szélesség
25,5 cm Kész!
Magasság
111,5 cm Kész!
Mélység
22,5 cm Kész!
Tömeg
6,08 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rohnson M8 Mamba Ultimate Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson M8 Mamba Ultimate. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rohnson M8 Mamba Ultimate. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rohnson M8 Mamba Ultimate. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rohnson M8 Mamba Ultimate.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ