30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

ROHNSON R-277

Termékkatalógus
ROHNSON R-277
Elektromos grill - teljesítmény: 2220W, mindenféle étel ideális előkészítése, 2 grill felület - sík felület, és a klasszikus rács, méret: 46x26cm, steak, hamburger, hal, zöldség, tojás, sajt stb. előállítására alkalmas, levehető állítható termosztát, 5 fok beállítása, kivehető gyűjtőtálca a zsírnak, rozsdamentes védő szél ellen, fényjelzés, mosogatógépben tisztítható, 230V ~ 50Hz, 2200W
Kód:  ROHGR009 Termékszám:  R-277

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON R-277

Szereted a grillezett ételeket? Készítsd el őket az év bármely szakaszában különösebb készülődés, és tisztítás nélkül. Ez a Rohnson elektromos grill két grillező felülettel rendelkezik: fémlapjának köszönhetően tojást, zöldségeket és olyan ételeket készíthetsz, amelyek egyébként átesnének a rácson, amelyen főként húsokat süthetsz. Az R-277 erőssége egy termosztát segítségével állítható 5 különböző szintre, a grillező felületek pedig szigetelt fűtőelemmel rendelkeznek, amelyek egyenlően osztják el a hőt rajtuk. Kültéri használat esetén bizonyára értékelni fogod a rozsdamentes acél szélvédőt, amellyel szabad levegőn is könnyedén elkészítheted kedvenc grillezett ételeidet.

A fő előnyök

  • A nagy grilltál (46 × 26 cm) ellenére kompakt méret
  • Teljesítménye 2200 W, mellyel gyorsan előkészíthető
  • Ötfokozatú hőmérséklet szabályozás
  • A grillező felületek és a zsírtartály mosogatógépben tisztíthatóak
  • Tapadásmentes PTFE lemezek (sima és bordázott)
  • Praktikus rozsdamentes acél védő a szél ellen

Elfér a konyhapulton

A grillsütő kétféle grillezési felülettel rendelkezik. Ezek közül egyik a klasszikus rácsos felület, a másik pedig egy sima, amelyen zavartalanul süthetsz palacsintát, krumplilángost vagy akár tükörtojást. A sütő rácsos felülete leginkább halak, steak, vagy zöldségnyárs sütésére alkalmas.

Ugyan a grill alapjáraton kompakt méretekkel büszkélkedhet, a 46 x 26 cm méretű rács mégis elegendő helyet biztosít egy nagycsaládos ebéd megsütésére. Az okosan kialakított grillfelületnek köszönhetően biztosan egy száj sem marad éhesen, a grillsütő pedig nem foglal el feleslegesen sok helyet a konyhában.  

Hagyd másra a piszkos munkát!

Belefáradtál az órákon át tartó sütésbe, előkészületekbe, és hosszú takarításba kültéri sütögetések után? Az R-277 elektromos grill elegánsan elkerüli ezt az egészet.  Más sütőkkel összehasonlítva ez a készülék faszén égetése helyett szinte azonnal készen áll a sütögetésre, mindössze a konnektorba kell bedugnod. A sütés közben kisülő zsírt egy kivehető tálca tárolja. A termék egyébként darabokra szedhető, így a zsíros részeketsokkal könnyebb kitakarítani, bizonyos elemeket pedig mosogatógépben is tisztíthatsz. Az otthoni grillsütő takarítása így rendkívül egyszerű, és gyors folyamattá válik.

További információk

A grill méretei:
17,5 × 29,5 × 56 cm

Súly:
6,88 kg

Paraméterek

Grill magassága
130 cm Kész!
Grill szélessége
295 cm Kész!
Mosogatógépben mosható
Igen Kész!

Grill méretei

Grill magassága
130 cm Kész!
Grill szélessége
295 cm Kész!

További tulajdonságok

Mosogatógépben mosható
Igen Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes elektromos grill kategóriánkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ROHNSON R-277 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-277. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rohnson R-277. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rohnson R-277. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rohnson R-277.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ