A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

Samsung EP-PG920I fekete

Termékkatalógus
Samsung EP-PG920I fekete
4,4 45 értékelés
Töltő alátét - vezeték nélküli töltéshez
Kód:  SAAC0207 Termékszám:  EP-PG920IBEGWW Gyártó honlapja:

Samsung EP-PG920I fekete

A legtöbb hagyományos töltővel ellentétben, a Samsung Vezeték nélküli töltője egyedi és szép dizájnnal büszkélkedhet. A kidolgozottság és az üvegszerű részletek kifinomult külsőt kölcsönöznek ezeknek a kiegészítőknek, az egyedülálló kerek formával pedig bármely környezet tökéletes részeivé válnak.
 

Egyszerű töltés

 

A Samsung Vezeték nélküli töltőjével nincs szükséged kábelre ahhoz, hogy feltöltsd a telefonod – egyszerűen csak helyezd a mobilt a töltőpadra, és élvezd a gyors töltési sebességet.
 

Rend és kényelem

 

A Samsung Vezeték nélküli töltőjét bárhol használhatod, hiszen a készülék nem rendelkezik nagy helyigénnyel, és jól néz ki, akárhova is teszed – a nappaliban, az irodában és a hálószobában egyaránt.
 

Tökéletes kiegészítő a Galaxy S6-hoz

 

Emeld a Galaxy S6 és S6 edge stílusos megjelenését a következő szintre a Samsung Vezeték nélküli töltőjével. Ezzel a kiegészítővel nincs szükséged kábelre ahhoz, hogy feltöltsd a telefonod – egyszerűen csak helyezd a mobilt a töltőpadra, és élvezd a gyors töltési sebességet. A LED kijelző jelzi a töltés állapotát; halványkékből élénk zöldre változik, ha teljesen feltöltött az akkumulátor.
 

Rendkívül kompatibilis

 

A Samsung Vezeték nélküli töltője megfelel a WPC vezeték nélküli töltésre vonatkozó szabványainak. (Samsung Galaxy S5 és Note 4 készülékek esetén a vezetéknélküli nélküli töltésre alkalmas tok szükséges) Ezzel a megbízható készülékkel kényelmesen töltheted különböző típusú eszközeid anélkül, hogy a vezetékekkel kellene bajlódnod. * Azokkal a mobileszközökkel és vezeték nélküli töltési esetekkel kompatibilis, melyeket a WPC – vezeték nélküli töltés támogat.

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung EP-PG920I fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Wireless Charging Pad Qi EP-PG920I černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung EP-PG920I čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung EP-PG920I schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung EP-PG920I schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ