Termékkatalógus

Samsung Galaxy A52 5G értékelés és teszt

Samsung Galaxy A52 5G (ÉRTÉKELÉS):
 a fejlesztések a középosztály élére emelik

Teszt

Aktualizálva 2021 • Szerző: Matěj Toul

A Samsung Galaxy telefonok a legnépszerűbb modellek közé tartoznak a vásárlók körében. Ez a kiváló felszereltséggel kombinált korszerű dizájnnak, a kedvező árfekvésnek és a mögöttük álló erős márkának köszönhető. Ebben az értékelésben reflektorfénybe helyeztük a Samsung Galaxy A52 5G, készüléket, amely elődje, az A51 legjobb tulajdonságait veszi át, és mellőzi annak gyengeségeit. Nem is maradt más választása, ha az árkategória legjobbjai közé szeretne bekerülni. Jogosult erre a címre? Ezt a kérdést egy 6/128 GB-os modellel fogjuk megvizsgálni.

Samsung Galaxy A52 5G (ÉRTÉKELÉS) – TARTALOM

 1. Samsung Galaxy A52 5G je v balení s pomalejší nabíječkou
 2. A 120 Hz-es AMOLED kijelző egyszerűen lenyűgöző
 3. A Samsung Galaxy A52 5G Snapdragon chipsettel rendelkezik és támogatja a legújabb hálózatokat
 4. A négy fényképezőgép jó munkát végez ezért az árért
 5. A Galaxy A52 5G a tisztességes felszerelést a szuper akkumulátorral zárja
 6. A telefon gyönyörű és gazdag hangzással rendelkezik a Dolby Atmos hangszóróknak köszönhetően
 7. Milyen a Samsung Galaxy A52 5G használata?
 8. Hogyan néz ki a Galaxy A52 5G felhasználói felülete?
 9. A Samsung Galaxy A52 modell további változatai
 10. Samsung Galaxy A52 5G – az értékelés eredménye
 11. Mit írtunk a Samsung Galaxy A52 5G modellről korábban?

A Samsung Galaxy A52 5G csomagolásában lassabb töltő található

A Samsung Galaxy A52 5G ugyanúgy érkezett hozzám, mint ahogy az összes többi vásárlóhoz, egy szabványos fehér dobozban. A fedél levétele után azonnal meglátjuk magát a telefont, alatta található egy töltőadapter és egy USB-C kábel. Bár maga a telefon támogatja 25 W-os gyorstöltést, viszont a mellékelt adapter csak 15 W teljesítményű. A maximális töltési sebesség elérése érdekében erősebb hálózati adaptert kell vásárolni. A doboz fedelében található a telefon kézikönyve.

Samsung A52 5G, doboz Samsung A52 5G, csomagolas
A Galaxy A52 5G csomagolásában megtalálhatod a kézikönyvet, az USB-C kábelt és a 15 W-os gyorstöltőt. 

A 120 Hz-es AMOLED kijelző egyszerűen lenyűgöző

A 120 Hz-es kijelzővel rendelkező telefonok simábban működnek és kellemesebb a használatuk. Ezért is választottam a magasabb frissítési frekvenciával rendelkező Samsung Galaxy A52 5G modellt, a 90Hz-es alapváltozattal szemben. A 6,5 hüvelykes AMOLED kijelző tökéletesen illeszkedik a kezembe, bár egyeseknek túl nagy lehet. Az A52 5G kijelzője egyértelműen első helyen áll a megjelenítés terén. A kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó a kezdeti beállítás után gyorsan és megbízhatóan működött. A készülék bal oldalán találjuk a hangerőgombot és a bekapcsoló gombot, a telefon USB-C portján kívül pedig megtaláljuk a jó régi 3,5 mm-es jack csatlakozót is.

Technológia szempontjából a kijelző kiváló minőségű. Bár az AMOLED kijelzők gyengébbek fényerő tekintetében, rendkívül elégedett voltam az A52 5G fényerejével. Napon is jól lehet látni a kijelzőt - úgy érzem, hogy az automatikus szabályozás kissé tompítja a fényerőt. Néha manuálisan kellett emelnem rajta, de ez csak preferencia kérdése. A kijelző színvisszaadása és felbontása szintén megbízható. Még videók vagy fotók megtekintése közben sem vettem észre semmit, ami a szememet szúrná.

Samsung A52 5G, elölnézet Samsung A52 5G, hátlap
A Samsung Galaxy A52 5G ránézésre valóban szép telefon. A tesztelt változat kék színű.

Mindenképpen plusz pontokat érdemel a telefon egyedi dizájnja. A keskeny keret és a kijelző felső részének közepén található golyónyom letisztultan és elegánsan hat. Anyagok szempontjából a telefon előlapján Gorilla Glass 5 edzett üveget, fém kereteket találunk, a hátlap pedig műanyagból készült. Bár a telefonok műanyag elemei gyakran nem hangzanak prémiumnak, a Samsung most és a múltban is megmutatta, hogy a műanyag tapintása is kellemes. Ráadásul a műanyag hátlap ellenére a mobiltelefon IP67 tanúsítvánnyal, és külső behatásokkal szembeni fokozott ellenálló képességgel rendelkezik, amit a középosztályban ritkán láthatunk. A Galaxy A52 5G jól illeszkedik a kézben és nem is csúszik ki belőle.

Samsung A52 5G, kijelző
A telefon 120 Hz-es Super AMOLED kijelzője sokat hozzáad a megjelenéshez - kár, hogy rosszabb a funkcionalitása.

Néhány szót mindenképpen megérdemel a fotómodul kialakítása. A Samsung ugyanis a jól bevált stílusnál egy kissé eltérő megközelítést mutatott be. Bár a fotómodul körvonalai jól láthatóak, a fent említett műanyag hátlap eltakarja magát a modult. Ennek köszönhetően a lencsék kihasználhatják a hozzáadott teret - így a hátlap kissé teljesebbnek tűnik. Hogy tetszik-e a dizájn, azt döntsd el magad, de én okos és meglehetősen szép megoldásnak találom.

A Samsung Galaxy A52 5G Snapdragon chipsettel rendelkezik és támogatja a legújabb hálózatokat

Középkategóriás teljesítményről beszélünk és a Galaxy A52 5G jól teljesít. Bár a Qualcomm Snapdragon 750G nem újdonság, nagyon népszerűvé vált ebben az árkategóriában elhelyezkedő telefonok körében, elsősorban az 5G támogatásnak és a megfelelő teljesítménynek köszönhetően. A tesztelt változat 6 GB RAM-ot kínál, ami általában elegendő, ráadásul elég jó váltás az előd, a Galaxy A51 modell 4 GB-jához képest. Ez a gyakorlatban is felismerhető. Az A52-et 8 GB-os változatban is gyártják, de Magyarországra nem importálják.

Összességében egyáltalán nem kell aggódnod a teljesítmény miatt. A legnehezebb játékokhoz lehet, hogy egy kicsit alacsonyabb szintre kell hangolnod a beállításokat, de a Wild Rift vagy a World of Tanks Blitz multiplayer játékok problémamentesen futnak. A rendszer futtatásáról nem is kell beszélnem, minden gyönyörűen simán fut, főleg 120 Hz-es módban.

A négy fényképezőgép jó munkát végez ezért az árért

Az Samsung Galaxy A52 5G említett kameramodulja összesen négy képviselőt lát vendégül. A vezető szerepet a 64 Mpx-es kamera kapta, optikai stabilizációval, mely kiegészül egy 16 Mpx-es ultraszéles látószögű érzékelővel, egy 5 Mpx-es makrólencsével és egy 5 Mpx-es mélységérzékelővel. A paraméterek szabványosak, de hogyan működik a kamera a gyakorlatban?

A fő kamera jól végzi a dolgát. A képek színesek és zajmentesek, a közeli fotók a legszebb. A részletesebb, mozgást rögzítő képeken kissé hamarabb vehetünk észre néhány elmosódott képpontot, de ez nem olyan szörnyű. Különösen a széles látószögű lencse volt a kellemesen meglepő. Akár 123°-os látószöget nyújt, és a jóval alacsonyabb felbontás ellenére a képek nagyon hasonlítanak a fő kamerával készültekhez, ami nem mindig van így. A Samsung Galaxy A52 5G fotói szépek és konzisztensek.

i Ezeket és ehhez hasonló képeket találhatsz teljes minőségben a Google Drive-on.
Samsung A52 5G, fő kamera fotó Samsung A52 5G, széles látószögű fotó Samsung A52 5G, makrófotó
A Samsung Galaxy A52 5G objektívek teljes arzenáljával rendelkezik. Balról: fő, széles látószögű, makró.

Bár nem vagyok nagy rajongója a makrokameráknak, ebben az esetben nem működik olyan rosszul. Személy szerint úgy gondolom, hogy még a nagyon közeli képek is sokkal jobban néznek ki, amikor a fő kamerával készítjük őket, de ez preferencia kérdése. A telefonok esetében sokkal jobban örülök egy optikai zoomos teleobjektívnek, amely itt hiányzik. A digitális zoomos képek pontosan úgy néznek ki, mint amire számítani lehetett.

Samsung Galaxy A52 5G, zoom 2× Samsung Galaxy A52 5G, zoom 4× Samsung Galaxy A52 5G, zoom 10×
Az optikai zoom-mal ellátott teleobjektív minden bizonnyal jól jönne, a telefon csak digitális zoom-mal rendelkezik. Balról jobbra: 2 × zoom, 4 × zoom, 10 × zoom.

A kamera alkalmazásban megtalálod az összes olyan funkciót, amelyet ismersz és kedvelsz, például a lassított felvételt, time-lapse felvételt stb. Természetes dolog a videórögzítés - a Samsung Galaxy A52 5G akár a 4K felbontást is képes kezelni, de az említett optikai stabilizáció kissé akad a videó során. Ennek ellenére szép felvételeket is készíthetünk.

A Galaxy A52 5G a tisztességes felszerelést a szuper akkumulátorral zárja

A Samsung Galaxy A52 5G egyike azoknak a telefonoknak, amelyek papíron és a gyakorlatban is jól néznek ki. Az akkumulátor 4500 mAh kapacitást kínál, ami nekem két nap aktív használatra elegendő volt. Kissé kiábrándító a már említett töltő, amely nem használja ki a telefon maximális potenciálját. De még a 15 W-os adapterrel is kevesebb mint másfél óra alatt feltöltheted a telefonod.

i Ha a 15 W-os gyorstöltés nem lenne elég, válassz 25 W-os adaptert a Samsungtólu vagy az Alzához tartozó márkától, az AlzaPower-től.

A telefon gyönyörű és gazdag hangzással rendelkezik a Dolby Atmos hangszóróknak köszönhetően

A Galaxy A2 5G telefon esetében a hangszórók is kellemes meglepetésnek számaítanak. A Dolby Atmos által tanúsított sztereó szett biztosan csúcsminőségű, de a zene meglepően hangos és jó minőségű. A legtöbb esetben valószínűleg még mindig a fejhallgatód után nyúlsz majd, de a hangos hallgatás lehetősége mindenképpen megvan, és legalább egy próbát megér.

Milyen a Samsung Galaxy A52 5G használata?

A Samsung Galaxy A52 5G készüléket az Android 11 és a Samsung One felhasználói felület hajtja. Ez a felület az idő múlásával szinte ikonikussá vált, és sok Samsung rajongó nem cserélné el semmiért. A felület sima és jól szervezett. Egyesek számára előny, de hátrány is lehet, hogy a Samsung hozzáadta a sajátját a Google-alkalmazásokhoz (Bixby asszisztens, Galaxy Store, ...). Ez az ismert szolgáltatások duplikációja, de lehetőség van annak használatára. A bloatware-rel is találkoztam. Bár a One UI nem telepíti automatikusan, mint néhány más bővítmény, ugyanakkor az első indítás során legalább háromszor megkér arra, hogy telepítsd az egyik szponzorált alkalmazást vagy játékot.

Hogyan néz ki a Galaxy A52 5G felhasználói felülete?

Samsung Galaxy A52 értékelés, fényképezőgép alkalmazása Samsung Galaxy A52 értékelés, fényképezőgép funkciója
A kamera áttekinthető alkalmazással rendelkezik, mely különféle szoftverfunkciókkal ellátott.
Samsung Galaxy A52 értékelés, homescreen Samsung Galaxy A52 értékelés, homescreen Samsung Galaxy A52 értékelés, app tray
Az Android 11 a One UI felülettel ikonikus külsőt kapott.
Samsung Galaxy A52 értékelés, naptár Samsung Galaxy A52 értékelés, névjegyzék
Számos alkalmazást a Samsung alapvető Android formában hagyott.
Samsung Galaxy A52 értékelés, Samsung alkalmazás Samsung Galaxy A52 értékelés, Galaxy Store Samsung Galaxy A52 értékelés, Samsung Free
Azonban a sajátjait is hozzáadja. Pl. a Galaxy Store alkalmazás áruházat, és a Samsung Free híroldalat.

A Samsung Galaxy A52 modell további változatai

Bár a Samsung Galaxy A52 modellnek sok változata van, Magyarországon nem mindegyik érhető el. Ezenkívül az A52 5G változata a felszereltségében is kissé eltér a nem 5G-től. Az áttekintés érdekében tehát leírjuk:

Az alapfelosztás 5G és 4G verziókra oszlik. A hálózati támogatás mellett a kijelzők is különböznek. Míg a Samsung Galaxy A52 5G 120 Hz-es kijelzővel rendelkezik, addig a 4G verzió "cmindössze" 90 Hz-es értékkel kénytelen megelégedni. Az összes Samsung A52 telefon fekete, fehér, kék és lila színben kapható. Magyaroszágon a következő változatok közül választhatunk:

*Az árak 2021.6.2-ával érvényesek

Samsung Galaxy A52 5G – az értékelés eredménye

Samsung Galaxy A52 5G - eredmény

Samsung Galaxy A52 5G

Mobiltelefonok

A Samsung Galaxy A52 5G a kategóriájában nagyon jó telefonnak számít, árkategóriájában pedig kétségtelenül az egyik legjobb. Bár a kijelző hangulatfüggő működése időnként bosszantó lehet, a telefon kiegyenlíti ezt a hátrányt egy olyan frissítési gyakorisággal, amely biztosan örömet okoz a telefon használójának. Ha olyan telefont keresel, amely a középosztály élvonalában van mind erő, mind fényképezőgép szempontjából, és azt szeretnéd, hogy ráadásul még jól nézzen ki, a Samsung Galaxy A52 5G mindenképpen felkínálja ezeket a tulajdonságokat. Az 5G egy vezető gyártó hírnevével is jár, ami nagyon jó támogatottságot eredményez például szoftverfrissítések formájában.

Előnyök

 • Nagyszerű 120 Hz-es AMOLED kijelző
 • A hátlap és a kijelző újszerű kialakítása
 • Ideális főkamera és széles látószögű objektív
 • A szolid teljesítmény szinte mindenre elég
 • 5G hálózat támogatása
 • IP67 tanúsítvány a megnövelt ellenállásról
 • Nagyszerű hangzás a Dolby Atmos sztereó hangszóróknak köszönhetően
 • Nagyszerű ár-érték arány

Hátrányok

 • Az optikai stabilizáció nem túl folyamatos
 • A telefon támogatja a 25 W-os töltést, a mellékelt adapter azonban mindössze 15 W-os teljesítményt nyújt
i Érdekelhet még

Mit írtunk a Samsung Galaxy A52 5G modellről korábban?

Aktualizálva  • Szerző: Ondřej Chabr

A Samsung Galaxy A sorozat mobiltelefonjai büszkék lehetnek érdekes paramétereikre és kellemes végösszegükre. Nincs ez másként a Samsung által most bemutatott újdonságokkal sem. A Samsung Galaxy A52 és Galaxy A52 5G modellek valóban komoly felszereltséggel rendelkező mobiltelefonok, amelyek vonzóak lesznek a számodra. Vajon hiányzik belőlük egyáltalán valami?

Samsung Galaxy A52, bevezetés

Samsung Galaxy A52 (PREVIEW) – TARTALOM

 1. A Samsung Galaxy A52 könnyen modernizálta a dizájnt
 2. A Samsung Galaxy A52 kijelzője kellemes újdonságot kínál
 3. A Samsung Galaxy A52 teljesítménye egyáltalán nem rossz
 4. A kamera szinte ugyanaz marad, de a felbontás fejlődött
 5. A Samsung Galaxy A52 készüléket még gyorsabban töltheted

A Samsung Galaxy A52 könnyen modernizálta a dizájnt

A Samsung két változatban (4G és 5G) mutatta be a Galaxy A52 modellt egy felszereltebb testvérrel, a Galaxy A72 modellel együtt. Ezeknek a modelleknek a célcsoportja mindenki, aki komoly felszereltségű okostelefonra vágyik, de nem tervez többet költeni a Galaxy S21 modellekre. Sokak számára biztosan elegendő lesz a Galaxy A52. Ez a modell rálép egy olyan útra, amelyet az elődje már kitaposott. Ez volt a Galaxy A51, amely a felhasználók körében nagyon népszerű választássá vált. Röviden, bevált Samsung Galaxy márka volt, 145 000 Ft alatti áron.

Samsung Galaxy A52, dizájn
Az egyszerű kialakítás a felső részen elhelyezkedő "golyónyommal" megmarad. Nem kell változtatni egy bevált klasszikuson.

Az új modell megosztja a vizuális jellemzőket az elődjével. Az előlapot egy nagyméretű kijelző uralja, amelynek tetején, középen tipikus "golyónyom" helyezkedik el. A kijelző körül egy keret található, amely ezúttal egy hajszálnyival vastagabbnak tűnik, mint a Galaxy A51 esetében. A hátlapon megváltozott a lencsék elrendezése. Most már nem "L" betű alakban, hanem egymás alatt helyezkedik el 3 lencse, mellettük a 4. lencse és a vaku. Ezen felül a lencsék hátsó elrendezése markánsabb, a Galaxy S sorozat mintájára.

i Samsung Galaxy S21 (PREVIEW): új design és fejlesztések minden irányban

Az egész mobiltelefon az új tanúsítványa szerint IP67-es védelmi szintet élvez, ezért nem történik baja, ha a vízfelszín alá merül. Az okostelefon teljes hátlapja matt műanyagból készült. A Samsung a színváltozatokra is nagy hangsúlyt fektetett. Jobban kedveled a klasszikus fekete vagy fehér színt? De a lila vagy a kék finom árnyalataiban is fürdőzhetsz. A hátlappal a fém keret is megosztja a színt. A készülék bal oldalán találunk egy hangerőgombot és egy bekapcsológombot. Alul található a töltésre szolgáló USB-C csatlakozó és egy 3,5 mm-es jack fejhallgató-csatlakozó.

Samsung Galaxy A52, színek
A Samsung Galaxy A52 színváltozatai kellemesek. A lencsék észrevehetőek.

A Samsung Galaxy A52 kijelzője kellemes újdonságot kínál

Az új Galaxy A52 mindkét változata azonos méretű kijelzőt kínál. Ez egy 6,5"-es Super AMOLED panel, amelynek felbontása 1080 x 2400 képpont. Ezek ugyanazok a paraméterek, mint az A51 modell esetében. Azonban ahol az új modell fejlődött a paraméterek tekintetében, az a kijelző frissítési frekvenciája. Az alapvető Galaxy A52 változat 90 Hz-es frissítési gyakorisággal kedveskedik, a Galaxy A52 5G változat pedig 120 Hz-es frissítéssel örvendeztet meg minket. Ezért az összes tartalom érezhetően simábban fog mozogni a finom kijelzőn.

A Samsung Galaxy A52 teljesítménye egyáltalán nem rossz

Ami megkülönbözteti a Galaxy A-t az S szériától, az természetesen nagyrészt a teljesítmény. Röviden: a Samsung Galaxy A52 egy középosztályban elhelyezkedő modell, amelynek futtatásához nincs szükség rekordértékű paraméterekre. Ez azonban természetesen nem korlátozza a felhasználók által támasztott magas követelményeket. A Galaxy A52 modell a Qualcomm Snapdragon 720G processzorra támaszkodik 2,3 GHz frekvenciával, a Galaxy A52 5G modellben a Snapdragon 750G-t találjuk 2,2 GHz frekvenciával. Ezeket a nyolcmagos chipeket 6 GB RAM támogatja, a fekete és kék Galaxy A52 változatok esetében 8 GB RAM memóriát is választhatunk.

Samsung Galaxy A52, processzor
Az 5G csatlakozással rendelkező modell minőségi Snapdragon 750G chipet kínál. Forrás: theverge.com

A nagyobb teljesítményű Galaxy A52 5G változat, ahogy már a nevéből is látszik, magában foglalja az 5G hálózatok támogatását. A régiónk 5G hálózattal történő nagyszabású lefedésének idején azonban érdemes megfontolni az ezzel a technológiával rendelkező telefon kiválasztását. Az új Galaxy A52 alapvetően az Android 11 rendszer One UI 3.1 felületével fut, így a felhasználó megkapja az operációs rendszer legújabb funkcióit. A Samsung Galaxy A52 elegendő tárhelyet kínál - 128 GB-os vagy 8 GB memória esetén 256 GB-os verzióval.

A kamera szinte ugyanaz marad, de a felbontás fejlődött

Az új Samsung Galaxy A52 a fényképezés terén is javult. A fő érzékelő 64 Mpx felbontásban rögzíti a jelenetet, összehasonlítva a Galaxy A51 korábbi 48 Mpx-es érzékelőjével. A három megmaradt objektív tartalmaz egy 12 Mpx-es ultraszéles-látószögű lencsét, 123 °-os látószöggel, egy 5 Mpx-es makró kamerát, valamint egy 5 Mpx-es mélységélesség-érzékelőt. A kamera optikai képstabilizátorral is rendelkezik.

Samsung Galaxy A52, fényképezőgép
Így van megoldva a 4 érzékelő és a vaku elrendezése.

A maximális videófelbontás 4K felbontású marad, és akár 240 képkocka/mp képkockasebességű lassított jelenet felvétele is lehetséges. Az elülső szelfikamera a kis méretének ellenére is megtartja nagy, 32 Mpx-es felbontását. Arra számítunk, hogy a fotók minősége jó hírnevet lesz a Galaxy számára, és az egyik legjobb helyre kerül a kategóriájában.

A Samsung Galaxy A52 készüléket még gyorsabban töltheted

Az új Samsung Galaxy A52 más technológiákat is tartalmaz, például NFC-t, dual SIM-et, és értékelni fogod a már említett fejhallgató-csatlakozót is. A mobiltelefont a 4500 mAh kapacitású akkumulátor tartja működésben, amelyet nagy sebességgel, 25 W teljesítmény mellett is újratölthetsz. Az új Samsung Galaxy A52 okostelefon ujjlenyomat olvasóval is ellátott, hogy az adataidhoz senki se férhessen hozzá illetéktelenül. Ez mindenképpen hasznos abban az időszakban, amikor kénytelenek vagyunk szájmaszkot viselni.

Az alábbi táblázat összehasonlítja az újdonság mindkét változatát, és összehasonlítja őket elődjükkel, a Galaxy A51 modellel. A kialakításon kívül a fő módosítások elsősorban a processzor területén vagy a kamera felbontásában történtek. A kijelző jobb frissítési gyakoriságát és gyorsabb töltést is kiélvezheted. Ezenkívül a Galaxy A52 5G felkészült a mai leggyorsabb mobilinternetre is.

Paraméterek/Modell Samsung Galaxy A52 Samsung Galaxy A52 5G Samsung Galaxy A51
Kijelző 6,5" (20 : 9) 6,5" (20 : 9) 6,5" (20 : 9)
2 400 × 1 080 px, 407 ppi, 90 Hz 2 400 × 1 080 px, 407 ppi, 120 Hz 2 400 × 1 080 px, 407 ppi, 60 Hz
Super AMOLED Super AMOLED Super AMOLED
Hátlapi kamera fő: 64 Mpx, f/1,8, 4K videó 30 fps, HD 240 fps
fő: 64 Mpx, f/1,8, 4K videó 30 fps, HD 240 fps
fő: 48 Mpx, f/2,0, 4K videó 30 fps, HD 240 fps
ultraszéles-látószögű: 12 Mpx, f/2,2
ultraszéles-látószögű: 12 Mpx, f/2,2 ultraszéles-látószögű: 12 Mpx, f/2,2
makró: 5 Mpx, f/2,4
makró: 5 Mpx, f/2,4
makró: 5 Mpx, f/2,4
mélységélesség-érzékelő: 5 Mpx, f/2,4 mélységélesség-érzékelő: 5 Mpx, f/2,4 mélységélesség-érzékelő: 5 Mpx, f/2,2
Előlapi kamera 32 Mpx, f/2,2, Full HD videó 30 fps
32 Mpx, f/2,2, Full HD videó 30 fps
32 Mpx, f/2,2, Full HD videó 30 fps
Chipset Qualcomm Snapdragon 720G, 8-magos Qualcomm Snapdragon 750G, 8-magos Samsung Exynos 9611, 8-magos
GPU Adreno 618 Adreno 619 Mali G72 MP3
RAM 6/8 GB 6 GB 4 GB
Belső tárhely 128/256 GB, microSD akár 1 TB 128 GB, microSD akár 1 TB 128 GB, microSD akár 512 GB
Operációs rendszer Android 11 Android 11 Android 10
5G hálózat támogatása
Akkumulátor 4 500 mAh 4 500 mAh 4 000 mAh
Gyorstöltés/vezeték nélküli töltés: 25 W/- Gyorstöltés/vezeték nélküli töltés: 25 W/- Gyorstöltés/vezeték nélküli töltés: 15 W/-
USB-C
3,5 mm jack
Védettségi szint IP67 IP67 -
Méretek 159,9 × 75,1 × 8,4 mm 159,9 × 75,1 × 8,4 mm 158,5 × 73,6 × 7,9 mm
Súly 189 g 189 g 172 g
Ár 139 990 Ft 169 990 Ft 94 990 Ft
           
i Érdekelhet még

Úgy tűnik, hogy a Samsung meg tudta tartani az erős beállításokat a szép árhoz mérten, és hasznos újításokkal tudta javítani őket - egy simább működésű kijelző, 5G támogatás vagy egy jobb processzor bevezetésével. Törekszik arra, hogy elődje nyomdokaiba lépjen, és újabb értékesítési slágerré váljon.

Nyomtatás
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ