Shop roku AP+ plus nový vizuál

Samsung Galaxy Buds FE, grafit

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Buds FE, grafit
4,7 73 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, hangsegéd, hangerőszabályzás, IPX2 tanúsítvány, 30 óra akkumulátor üzemidő (8,5 óra+21,5 óra)
42 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SAAW0010g1 Termékszám:  SM-R400NZAAEUE Gyártó honlapja:
Samsung Galaxy Buds FE, grafit 42 590 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Akciós szettek

56 520 Ft
Szett megvásárlása
48 190 Ft
Szett megvásárlása

Samsung Galaxy Buds FE, grafit

Samsung Galaxy Buds FE, grafit egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Ismerd meg a Galaxy AI új korszakát

Utazz nyelvi akadályok nélkül a Galaxy AI támogatással. A tolmács alkalmazás a Galaxy Buds FE fülhallgatóval működik, így élőben közvetlenül a füledbe képes tolmácsolni, és az okostelefonod hangszóróján keresztül még a szavaidat is lefordítja. A Live Translate pedig segít a telefonhívások lebonyolításában úgy, hogy hangfelismerő algoritmusával egyszerre fordítja és átírja a hívásokat, így mindent láthatsz a kijelződön. Így gondtalanul felfedezheted a világot.

Samsung Galaxy Buds FE fülhallgató grafit kivitelben

A Galaxy Buds FE kompakt kialakítása ellenére tökéletes hangzással rendelkezik

A Galaxy Buds FE fülhallgató a reggeli futástól a hektikus ingázáson át az esti podcast hallgatásáig mindig ott van melletted. Az ergonomikus kialakítás maximális kényelmet biztosít, dacol a gravitációval, és biztosítja, hogy a fülhallgató a füledben maradjon, bosszantó kiesés és kényelmetlen nyomkodás nélkül. A mellékelt tartozékokkal testre szabhatod a Samsung Galaxy Buds FE vezeték nélküli fülhallgató méretét, és pontosan megtalálhatod a neked legmegfelelőbbet. Merülj el a kiváló minőségű hangzásban és a kristálytiszta hívásokban az aktív zajszűrés (ANC) lenyűgöző varázsával. Felejtsd el a kábeleket és az állandó beállításokat - a Samsung intelligens rendszere gyorsan és egyszerűen tud váltani a Galaxy készülékek között, így mindig mozgásban maradsz.

Ergonomikus formázás stílusos kivitelben

Élvezd a stílus és a modern technológia harmonikus keverékét a Galaxy Buds FE fülhallgatóval. A kis méretű, ergonomikus kialakítás a kényelem extra dimenzióját adja, finoman illeszkedik a füledhez, és biztosítja, hogy a fülhallgató biztonságosan a helyén maradjon. A Samsung Galaxy Buds FE vezeték nélküli fülhallgató akkor sem esik ki, ha futópadon futsz vagy elmerülsz egy lebilincselő hangoskönyvben - úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen. A még jobb illeszkedés érdekében többféle szilikon fülpárnabetét közül választhatsz.

A Samsung Galaxy Buds FE fülhallgatóval pontosan azt hallod, amit szeretnél

Lépj be a hamisítatlan béke birodalmába. A prémium kategóriás aktív zajszűrés (ANC) funkcióval egy gombnyomással egy másik világba kerülhetsz. Ki kell tisztítanod a fejed? Játszd le kedvenc dalodat a Samsung Galaxy Buds FE fülhallgatón, és a sétád teljesen új dimenzióba kerül. Fontos hívást kell lebonyolítanod, de egy olyan irodában vagy, ahol zaj van? Ez a fejlett technológia lehetővé teszi, hogy a környezetedet lehalkítsa, így tisztán megértheted a másik oldalon beszélő személyt.

A Samsung Galaxy Buds FE kristálytiszta hangzást biztosít

A nyugtató dallamoktól a táncos slágerekig olyan zenei élményben lehet részed, mint még soha. A Galaxy Buds FE a hang szimfóniáját adja egy egyutas hangszóróból, amelyben minden basszus hang soha nem látott intenzitással és mélységgel rezonál.

Samsung Galaxy Buds fülhallgató hosszú üzemidővel

A megbízható akkumulátor a fülhallgató kompakt mérete ellenére hihetetlenül sokáig, 30 órán át bírja egyetlen feltöltéssel. Így kedvenc zenéid, podcastjaid és videóid végre zöld utat kapnak, és igazán hosszú ideig élvezheted őket zavartalanul.

Mindig tiszta hangátvitel

A gondosan elhelyezett mikrofonok hármasa - fő, másodlagos és belső - a Galaxy Buds FE fülhallgatóval kombinálva a lehető leghitelesebben és tisztábban rögzíti a hangodat. Minden szó csengő tisztasággal érkezik, amely a másik oldalon visszhangzik. Akár a forgalomban ragadtál, akár a bevásárlóközpontban telefonálsz vagy a játszótér mellett sétálsz, a DNN csúcstechnológiája könnyedén kiszűri a háttérzajt, így szavaid hangosan és tisztán jutnak el a hallgatósághoz.

A Samsung Galaxy család tökéletes tagja

Annyira lenyűgözött a cselekmény, hogy már nem figyeltél a körülötted lévő világra, és türelmetlenül vártad, hogy mi fog történni? A fejlett Auto Switch funkció zökkenőmentesen irányítja a hangot, amikor a Galaxy Buds FE fülhallgatót egyik eszközről a másikra váltoda, így soha nem maradsz le semmi fontosról. Az automatikus váltás minden Galaxy eszközön szinkronizálva van, így ha közvetlenül a Samsung TV képernyőjéhez szeretnéd csatlakoztatni a fülhallgatódat, egyszerűen használd a Smart View funkciót, és élvezd kedvenc filmjeidet vagy sorozatmaratonjaidat hosszú éjszakákon át anélkül, hogy bárkit is zavarna.

Találd meg a tűt a szénakazalban

Gyakran előfordul, hogy az emberek ottfelejtik valahol a fülhallgatójukat, és nem emlékeznek, hol hagyták. Egy étteremben? A kocsiban? A munkahelyen? Vagy kiesett a zsebedől valahol a városban? Nem kell aggódnod - a Samsung fedezi a hátad! A praktikus keresési funkció lehetővé teszi, hogy bárki, aki megtalálja, azonnal kapcsolatba lépjen veled. Az elérhetőségeid felvillannak a telefonjuk képernyőjén, így kedvenc fülhallgatód visszatalál hozzád, bárhol is hagytad el.

A Samsung Galaxy Buds FE fülhallgatót mindig megtalálod

Ha sietsz, hogy elhagyd a házat, és nem emlékszel, hová tetted utoljára a Samsung Galaxy Buds FE fülhallgatót, imádni fogod a jól bevált "csengetés" megoldást. Egy egyszerű parancs a telefonodon azonnal felfedi a rejtekhelyét, és így késedelem nélkül, kedvenc zenéddel a füledben indulhat utadra.

*A Galaxy AI (mesterséges intelligencia) funkciók legalább 2025 végéig ingyenesen állnak rendelkezésre a támogatott Samsung Galaxy készülékeken. A harmadik féltől származó mesterséges intelligencia funkciók elérhetősége változhat, illetve a szolgáltató saját feltételeinek függvényében.



Paraméterek

Összehasonlít
Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!
Bluetooth verzió
5.2 Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!
Bluetooth verzió
5.2 Kész!

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció
Integrált Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
30 óra Kész!
Akkumulátor üzemideje (fülhallgató)
8,5 óra Kész!
Akkumulátor üzemideje (tok)
21,5 óra Kész!
Akkumulátor töltése
USB-C Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Tömeg

Tömeg
40 g Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Bluetooth headsetek
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
» További Bluetooth fülhallgatók és Bluetooth fejhallgatók

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

rendesen volt használva vagy csak fel van bontva? ha használva volt akkor mennyire használt?

Kiegészítők: Samsung Galaxy Buds FE, grafit
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ