AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Samsung Galaxy Tab A8 LTE Silver

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Tab A8 LTE Silver
4,5 2 értékelés
Tablet - 10,5" Full HD 1920 × 1200 TFT kijelző, Unisoc Tiger T618 2 GHz, 3 GB RAM, 32 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, 4G/LTE és 3G, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 5 Mpx szelfi kamera, Nano SIM, USB-C, 15W gyors töltés, 7040 mAh akkumulátor kapacitás, Android 11
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  SATA1026d6 Termékszám:  SM-X205NZSAEUE_HU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy Tab A8 LTE Silver

Ez a hasznos SAMSUNG Galaxy Tab A8 tablet hű segítőd lesz, és kompakt méretének köszönhetően könnyen hordozható a kezedben vagy egy kisebb táskában. Lehetővé teszi az online események figyelemmel kísérését, videók és fényképek készítését, de alkalmazásokat is használhatsz vagy játékokat játszhatsz. A tablet 10,5" méretű kijelzővel rendelkezik, amely munkára vagy tanulmányi célokra is használható. A játékok és a filmek rajongói is szeretni fogják. 8 magos Unisoc Tiger T618 processzor garantálja a rendszer zavartalan működését. A rendszermemória mérete 3 GB. 32GB belső memória áll rendelkezésre a fájlok, fényképek és videók számára. Ez a méret elegendő lesz a legtöbb felhasználó számára, és lehetővé teszi alkalmazások tucatjainak telepítését. A működéshez szükséges energiát 7040 mAh. USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) portot kínál a csatlakozáshoz. Ez a tablet a nagyszerű Samsung Galaxy Tab sorozat része.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 LTE Silver ...
Tablet Samsung Galaxy Tab A8 LTE Silver ...

Samsung Galaxy Tab A8 LTE Silver tablet - kulcsfontosságú jellemzők

  • Merülj el az audiovizuális tartalmakban Samsung tableten!
  • 8magos processzor irányítja az összes műveletet és funkciót
  • A rendszermemória mérete 3 GB
  • 10,5" kijelzővel látták el
  • USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) portot kínál a csatlakozáshoz
  • Az előnyös Samsung Galaxy Tab sorozatba tartozik
  • A fő (hátsó) kamera felbontása 8 Mpx
  • A tablet működéséhez egy akkumulátor biztosítja az energiát, amelynek kapacitása 7040 mAh
  • 15 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel büszkélkedhet
  • A játékok és a grafikaigényes alkalmazások zökkenőmentes futása érdekében a tablet Mali G52 grafikus chippel rendelkezik
  • A tablet belső tárhelye akár 1000 GB méretű Micro SD memóriakártyával bővíthető
  • WiFi és Bluetooth vezeték nélküli technológia biztosítja a kapcsolatot szeretteiddel
  • A tableten van egy foglalat egy Nano SIM típusú SIM kártya számára
  • 4G/LTE és 3G mobilhálózat teszi lehetővé, hogy gyorsan hozzáférj az internethez, e-maileket küldj és fogadj, multimédiás tartalmakat, alkalmazásokat tölts le, stb.
Tablet Samsung Galaxy Tab A8 LTE Silver Képernyő

Élvezd a nyaralási fotókat!

A tablet fényképezéshez 8Mpx felbontású hátsó kamerát és 5Mpx szelfikamerát tartalmaz. Ezen Samsung tablettel 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontású videókat készíthetsz. Amikor gyenge fényviszonyok között készítesz fényképeket vagy videókat, a LED háttérvilágítás segít a jobb eredmények biztosításában. Ez a funkció különösen hasznos esti vagy éjszakai jelenetek felvételekor, elégtelen megvilágítású helyszíneken, vagy ha jól megvilágított portrét szeretnél készíteni. 1080p (Full HD) 30fps maximális felbontásra számíthatsz.

A tablet akkumulátora tisztességes üzemidőt kínál

Ezen Samsung tablet 7040 mAh kapacitású akkumulátort kínál. 15 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel van felszerelve. A játékok vagy nagy grafikaigényű alkalmazások zökkenőmentes működése érdekében a tablet Mali G52 grafikus chippel rendelkezik, amely rendelkezik a multimédiás tartalom zökkenőmentes lejátszásához szükséges teljesítménnyel.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 LTE Silver Hátoldal
Tablet Samsung Galaxy Tab A8 LTE Silver Oldalnézet

Az előnyös Samsung tablet elég memóriával rendelkezik

Ezen Samsung tablet funkcióinak és műveleteinek működését Android 11 verziójú Google Android operációs rendszer irányítja. Az Android híres a nyitottságáról és az rendelkezésre álló programok és alkalmazások széles választékáról. A tablet rendszermemóriája 3 GB méretű, ami különösen a kevésbé igényes felhasználóknak felel meg. 32 GB belső memória áll készen a fotók, videók és egyéb fájlok számára, amely a legigényesebb felhasználókat is kielégíti, és képes a nagy adatmennyiségek és az igényes 4K videók kezelésére. Ha úgy érzed, hogy a tablet memóriája korlátoz, kiegészítheted azt egy 1000 GB maximális méretű Micro SD memóriakártya használatával.

Ez a praktikus Samsung tablet többféle kommunikációs lehetőséget kínál

WiFi és Bluetooth vezeték nélküli technológia biztosítja a kapcsolatot szeretteiddel. A tableten található WiFi támogatással kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet-hozzáférést mobil adatforgalom nélkül. A Bluetooth technológia megkönnyíti a vezeték nélküli csatlakozást különböző vezeték nélküli eszközökhöz, ami megkönnyíti a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékes kapcsolat nélkül. A 3,5 mm-es jack csatlakozó segítségével fejhallgatóval hallgathatsz zenét. A tablet rendelkezik nyílással egy Nano SIM típusú SIM kártya számára. 4G/LTE és 3G mobilhálózat teszi lehetővé az internet-hozzáférést, az e-mailek küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és alkalmazások letöltését, és még sok mást, és gyorsan és zökkenőmentesen tölthetsz le nagy fájlokat, streamelhetsz vagy kezdeményezhetsz videohívásokat.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 LTE Silver ...
Tablet Samsung Galaxy Tab A8 LTE Silver ...

A hozzáadott funkciók növelik a használat kényelmét

Élvezd az életet teljes mértékben ezzel a hasznos Samsung tablettel! A környezettel való interakció tekintetében nagyszerű bónusz az olyan praktikus érzékelők jelenléte, mint például a célszerű mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp és fényérzékelő. A digitális iránytű funkció hasznos segítség a városban vagy az úton való tájékozódásban. A tablet giroszkópot tartalmaz, amely érzékeli a készülék helyzetét és beállítja a képernyő tájolását a minél kényelmesebb használat érdekében. A fényérzékelő méri a környezeti fényszintet, majd automatikusan beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Ezzel optimális olvashatóságot nyújt, miközben energiát takarít meg, mivel az érzékelő sötét környezetben automatikusan csökkenti a fényerőt.

Csatlakozók:

USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack)

Érzékelők:

mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp és fényérzékelő

Méret:

246,8 × 161,9 × 6,9 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

508 g

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző mérete
10,5" (26,67 cm) Kész!
Felbontás - pixel
Full HD 1920 × 1200 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
216 PPI Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
10,5" (26,67 cm) Kész!
Felbontás - pixel
Full HD 1920 × 1200 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
216 PPI Kész!

Tárhely

RAM mérete
3 GB (3 072 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
32 GB Kész!
Memóriakártya max. mérete
1 000 GB (1 024 000 MB) Kész!

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Akkumulátor kapacitása
7 040 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
15 W Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2 GHz Kész!
Processzor modell
Unisoc Tiger T618 Kész!
Grafikus chip
Mali G52 Kész!

Egyéb tulajdonságok

Funkciók
Gyorstöltés Kész!

Software

Operációs rendszer
Google Android Kész!
Operációs rendszer verziója
Android 11 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
246,8 mm (24,68 cm) Kész!
Szélesség
161,9 mm (16,19 cm) Kész!
Mélység
6,9 mm (0,69 cm) Kész!
Tömeg
508 g (0,51 kg) Kész!
Szín
Ezüst Kész!

Sorozat

Tablet sorozat
Samsung Galaxy Tab Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


» Az összes Samsung Galaxy táblagép

További változatok Samsung Galaxy Tab A8 LTE termékhez:

84 200 Ft - 84 200 Ft

Samsung Galaxy Tab A8 LTE Pink Gold

Tablet - 10,5" Full HD 1920 × 1200 TFT kijelző, Unisoc Tiger T618 2 GHz, 3 GB RAM, 32 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, 4G/LTE és 3G, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 5 Mpx szelfi kamera, Nano SIM, USB-C, 15W gyors töltés, 7040 mAh akkumulátor kapacitás, Android 11
Kosárba
84 200 Ft
Szállításra kész 3 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy Tab A8 LTE Silver
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ