A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

Samsung Navibot VR5000

Termékkatalógus
Samsung Navibot VR5000
Robotporszívó SR10J5052U modell megnevezése, Visionnary Mapping System Plus dokkoló, 1xvirtuální falú tartály kapacitása 0,6 liter, idő porszívózás / töltés 120/90 perc., 70 db zajszint
Kód:  SAMVR003 Termékszám:  VR5000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Navibot VR5000

A hazai tisztítás nem a legtöbb ember nem nagyon népszerű, és ugyanez vonatkozik még a porszívózás. Akkor miért nem teszik? Samsung hoz nagy segítő, aki teszi a munka és a vyluxuje az Ön számára. Ez porzsák nélküli porszívó robot kiemelkedik innovatív térképező rendszer, intelligens szoba gyors visszatérés a kikötőbe, majd vissza az utolsó takarítás. Először térképek az egész szobát, majd értékeli, és javaslatot tesz a leghatékonyabb módja a tisztítás. Minden tettei és mozgalmak figyeli 43 érzékelők, beleértve a másik ellen esik, beburkoló kábel vagy anti-ütközésérzékelő. Mivel a puha védő övet, akkor nem a bútorokat kedvezőtlen sokkok.Minden szennyeződés rakódik le a gyűjtőedényt a megfelelő kapacitású 0,6 l bizonnyal meglepte az alacsony zajszint és a sebesség a takarítást, amely mintegy 0,3 m / s. A tápegység gondoskodik a Ni-MH akkumulátor, amely megtartja a készüléket életben akár 120 perc alatt, míg a teljes töltés 90 perc alatt. 

Egy egyszerű, mégis sokoldalú segítő

Kezelőszervek nagyon könnyen távirányítóval vagy érintőgombok található, közvetlenül a szervezetben. Jelenlétének köszönhetően a vezető értékelni fogják a gyakorlati funkciója Point tisztítása. Csak ha pont arra a helyre, ahol szívni, akkor nyomja meg és elkezdi tisztítani a kiválasztott terület nélkül, anélkül, hogy át. A készülék több mód, mint a porszívózás Teljesítmény Pet Tisztítás mód, Csendes üzemmód, illetve él mód tökéletes Helyiségek és egyéb régiókban. Azt is értékelik a különböző kiegészítők, amelyek megtalálhatók például a csere szűrőt, vagy egy virtuális falat. 

legfontosabb jellemzői

  • Navigation System Plus rendszer Visionary MappingTM
  • könnyű kezelhetőség
  • Gyors és egyszerű tisztítás
  • Több mód porszívózás
  • gyors töltés
  • késleltetett indítás

Paraméterek

Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Navibot VR5000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung NaviBot VR5000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung NaviBot VR5000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung NaviBot VR5000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung NaviBot VR5000.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ