30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex

Termékkatalógus
SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex
5 2 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Beépíthető sütő - mérete 59,6 × 59,5 × 57 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 76 l, felszereltség grill, felső, alsó sütés, körkörös fűtőelem, forrólevegős, sütési útmutató, kiolvasztás funkció, teleszkópos sütősín, 4-rétegű ajtóüveg, időzítő, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés, hűtőrendszer, hőérzékelő és csillapított ajtózárás, Wi-Fi kapcsolat, SmartThings kompatibilis, pirolitikus tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  SAMTR014 Termékszám:  NV7B6795JAK/U3 Gyártó honlapja:
SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex 514 690 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex

SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

A beépített sütő, a hasznos és hatékony kialakításának hála, minden modern konyha alaptartozékává vált. Ezen SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex beépíthető forrólevegős sütő grillfunkcióval nemcsak elegáns és esztétikus megjelenést kölcsönöz konyhádnak, hanem csúcsfunkciókat és hatékony teljesítményt is biztosít. Klasszikus stílusa összhangot teremt a belső térrel, és elegáns megjelenést kölcsönöz konyhádnak. Annak érdekében, hogy kedvenc fogásainkat a lehető legkényelmesebben tudjuk elkészíteni, a rendelkezésünkre álló belső térfogat 76 l. Ezen Samsung beépíthető sütő A+ típusú energiaosztályba esik.

Beépíthető sütő SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex ...
Beépíthető sütő SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex ...

SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex beépíthető sütő legfontosabb paraméterei

  • Ez a konkrét Samsung beépíthető sütő tökéletesen megfelel a funkcionalitás és a klasszikus megjelenés követelményeinek
  • A sütő belső térfogata 76 l
  • A minőségi Samsung beépíthető sütő A+ energiaosztályba tartozik
  • A teleszkópos kihúzható rácsnak hála az étel könnyedén kivehető a sütőből
  • A sütő tisztítása: pirolitikus
  • Beépíthető sütő forrólevegős funkcióval
  • Gyorsan és könnyedén kiolvaszthatjuk a pékárut és egyéb ételeket is
  • Nem jelent problémát számára az ízletes grillezett ételek készítése sem
  • Féltétlenül próbáld ki a gőzzel sütést a nagyszerű ízek és az egészséges ételek érdekében
  • A melegítésen és a grillezésen kívül mindenféle étel egyszerűen és kényelmesen elkészíthető az alsó és felső sütés kombinálásával
  • Imádni fogod a sütési segédlet funkciót, amely biztosítja a tökéletes sütési élményt
  • A beépíthető sütő a következőkkel kompatibilis: SmartThings
  • A csatlakozáshoz megoldható Wi-Fi segítségével

Az ételek elkészítése mindig sikerül

Eme SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex beépíthető sütő a tulajdonságainak köszönhetően szórakoztatóvá varázsolja a sütést. A sütőrács teleszkópos meghosszabbítása egy remek megoldás, amely megakadályozza, hogy a tepsi kiessen a sütőből, ezáltal a készülő fogás fűszerezése rendkívül egyszerű lesz. A pirolitikus tisztítási folyamat során a sütő magas hőmérséklet segítségével égeti le a zsíros szennyeződést és az ételmaradékokat a belső falakról.

Beépíthető sütő SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex ...
Beépíthető sütő SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex ...

Ez az adott Samsung beépíthető sütő számos funkciót kínál

Nem számít mit készítesz, ez az okos SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex beépíthető sütő mindig segít kiválasztani a legjobb programot az ételek tökéletes elkészítéséhez. Biztos imádni fogod, hogy nem csak sütni, de melegíteni is tudsz majd ezzel a lenyűgöző forrólevegős sütővel. A sütő kiváló funkciói közé tartozik a pékáruk és egyéb élelmiszerek gyors kiolvasztása. Ez a grillfunkcióval rendelkező sütő lehetővé teszi az ételek gyors és egyszerű elkészítését. Az egészséges ételek készítésének egyik legjobb alternatívája a gőzzel való sütés, különösen, ha ügyelsz arra, hogy mit eszel.

Hatékony ételkészítés és mesteri tálalás a lenyűgöző SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex segítségével

Ez a lenyűgöző Samsung beépíthető sütő megkönnyíti az ételek elkészítését, és hozzájárul a tökéletes tálaláshoz. Ezzel a nagyszerű, alsó és felső sütési funkcióval rendelkező sütővel kényelmesen készítheted el kedvenc fogásaidat. Az előre beállított receptekkel biztos lehetsz a sikeres végeredményben. Az étel súlyának megadása után a sütő tudni fogja melyik programot válassza, és automatikusan beállítja a kellő hőmérsékletet és időt. Imádni fogod a sütési segédlet funkciót, amely biztosítja a tökéletes sütési élményt.

Beépíthető sütő SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex ...
Beépíthető sütő SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex ...

A beépített sütő biztonságos és könnyen karbantartható

Eme Samsung beépíthető sütő olyan technológiával készült, amely fokozza a biztonságot és egyszerűvé teszi a karbantartást. A sütő minőségi belső ajtaja négyrétegű biztonsági üveget tartalmaz. Nagy előnye az ajtó gyors és egyszerű karbantarthatósága. Köszönhetően a speciális zsanéroknak, a sütő ajtaja rendkívül könnyen és halkan záródik. A legkisebb szakácsok is biztonságban vannak a gyerekzárnak köszönhetően. A sütő nem használható, amíg a kezelőpanel blokkolva van. A hűtőrendszer garantálja, hogy a sütő hője nem tesz kárt a konyhapultban.

Az elsőosztályú SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex a következő tulajdonságaival nyeri el tetszésed

Ez az okos Samsung beépíthető sütő nagyfokú kényelmet és rugalmasságot kínál. A sütő beépített modern kijelzője folyamatosan tájékoztat róla, mikor készül el kedvenc fogásunk. Az időzítő biztosítja, hogy kedvenc ételeink ne égjenek oda a sütőben. A modern és maximálisan letisztult érintőkijelző összeképét a minimális számú mechanikus gomb teszi tökéletessé. Az ételek belsejében lévő hőmérséklet figyelésére a maghőmérő áll rendelkezésünkre. Amint a maghőmérséklet eléri a kívánt szintet, a sütő automatikusan kikapcsol. A csomagolásban található hálózati kábel is csatlakozóval.

Beépíthető sütő SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex ...
Beépíthető sütő SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex ...

Az intelligens funkciók minden modern háztartásban megtalálhatók

A sütőt a mobilalkalmazáshoz csatlakoztatva, használhatjuk annak okos funkcióit. Lehetőségünk van olyan okos technológiákhoz csatlakoztatni, mint SmartThings. A sütő okos funkcióit használhatjuk Wi-Fi kapcsolaton keresztül. Ez a konkrét Samsung okos sütő megállja a helyét minden modern háztartásban.

A sütők és tűzhelyek energetikai tanúsítványán feltüntetett adatok:

  • A beépíthető sütő gyártója és modellje a fejlécben található
  • A bal felső részben található piktogram jelzi, hogy gáz- vagy elektromos készülékről van-e szó
  • Energetikai skála (balra), az adott készülék energetikai osztálya (jobbra)
  • Liter: a sütőtér térfogata (négy vagy többtagú család esetén a 70 literes vagy annál nagyobb ideális)
  • kWh/ciklus: energiafogyasztás ciklusonként hagyományos / légkeveréses sütés esetén

__________________________________________________________________

A megengedett diferecnia a feltüntetett és a valós értékek között mint, súly, térfogat és ciklusonkénti energiafogyasztás (gáz), a sütők esetében 5%. A maximális zajszintnek azonosnak vagy alacsonyabbnak kell lennie.

Beépíthető sütő SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex Energia címke

Programok:

Grill, felső sütés, körkörös fűtőelem, gőzölős sütés, hőlégbefúvás, sütési segédlet, kiolvasztás és alsó sütés

Szín:

Fekete

Méretei:

59,6 × 59,5 × 57 cm (ma×szé×mé)

Paraméterek

Összehasonlít
Energiaosztály
A+ Kész!
Telepítés
igen Kész!

Telepítés

Telepítés
igen Kész!

Tulajdonságok

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás
Wi-Fi Kész!
Kompatibilitás
SmartThings Kész!

Sütő méretei

Magasság
59,6 cm Kész!
Szélesség
59,5 cm Kész!
Mélység
57 cm Kész!

Sütő színe

Szín
Fekete Kész!

Sütő felszerelése

Felszereltség
4-rétegű ajtóüveg, Időzítő, Gyerekzár, Kijelző, Érintéses vezérlés, Hűtőrendszer, Hőérzékelő, Csillapított ajtózárás Kész!
Hálózati kábel
Igen, csatlakozóval Kész!

Sütő energetikai címkéje

Energiaosztály
A+ Kész!

Sütő térfogata

Űrtartalom
76 l Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ