Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samyang 135 mm F2.0 Nikon AE

Termékkatalógus
Samyang 135 mm F2.0 Nikon AE
Objektív - szűrő átmérő: 77 mm, f/2.0-22 nyílástartomány, manuális élességállítás a fókusz megerősítésével, levehető objektívtető, lekerekített 9 pengével ellátott membrán
Kód:  SYG2001h5 Termékszám:  F1112203101

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samyang 135 mm F2.0 Nikon AE

Készíts lenyűgöző, bokeh hatású képeket akár alacsony fényviszonyok között is, a Samyang 135 mm-es UMC teleobjektívjével, mely AE chippel rendelkezik, és mellyet Nikon F foglalatú teljes képernyős kamerákhoz terveztek. Ez a teljesen manuális teleobjektív, egy csábító perspektívát kínál portrék illetve más érzékeny témák fotózásához. Sőt mi több az f/2.0 maximális rekesznyílás garantálja, hogy a képek élénkek legyenek, rendkívül alacsony fókuszmélységgel. A lencse ezen kívül tartalmaz még egy rendkívül alacsony diszperziós elemet, mely csökkenti a kromatikus aberráció mértékét az elkészült fotón, továbbá egy UMC bevonatot, mely csökkenti a tükröződést és a szellemkép hatást.

Legfontosabb jellemzők

  • 11 elemből álló optikai felépítés 7 csoportban
  • Gyors f/2.0 maximális rekesznyílás a gyenge fényviszonyok és az alacsony fókuszmélység miatt
  • 9 lamellás, kör alakú rekesznyílás
  • UMC objektív bevonat, mely elősegíti a fényáteresztést és csökkenti a tükröződést valamint a szellemkép hatást 

Okos formatervezés

Az objektív tömör és kompakt, továbbá nagy szilárdságú alumínium ötvözetből készült, és a hozzátartozó levehető védőfólia megvédi a tükröződéstől és a szellemkép hatástól. Hatalmas manuális fókuszgyűrűvel, valamint rekesznyílás-gyűrűvel is rendelkezik, a kényelmes és személyreszabható beállíthatoság érdekében. A beépített AE chip lehetővé teszi a fókusz megerősítését, valamint az Auto/P/A/S/M felvételi módok használatát a lencse adatainak, a fényképezőgép felé történő továbbításával. A lencse legkisebb fokusztávolsága 2,6', szűrőjének átmérője pedig 77 mm. A kör alakú, 9 pengével ellátott membrán a sima, kellemes, fókuszból kiesett elemek segítésére szolgál. A lencséhez tartozik egy levehető objektívtető, valamint egy puha táska is.

A színek új dimenziója

A lencse , 7 csoportban, 11 elemmel rendelkezik, beleértve az alacsony diszperziót (ED), mely a képeknek nagy felbontást biztosít. A Samyang UMC bevonata elősegíti a fényáteresztést, miközben csökkenti a tükröződést és a szellemkép hatást.

 

Paraméterek

Bajonett
Nikon F Kész!
Érzékelőhöz
Full Frame, APS-C Kész!
Min. gyújtótávolság
135 mm Kész!
Max. gyújtótávolság
135 mm Kész!
Fényerő min. fókusztávolság esetén
f/22 Kész!

Bajonett

Bajonett
Nikon F Kész!

Tulajdonságok

Érzékelőhöz
Full Frame, APS-C Kész!
Min. gyújtótávolság
135 mm Kész!
Max. gyújtótávolság
135 mm Kész!
Fényerő min. fókusztávolság esetén
f/22 Kész!
Fényerő max. fókusztávolság esetén
f/22 Kész!
Maximális rekesznyílás
2,2 Kész!
Szűrőátmérő
77 mm Kész!
Min. fókusztávolság
80 cm Kész!

Méret

Hossz
119,6 mm Kész!
Átmérő
82 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
815 g Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samyang 135 mm F2.0 Nikon AE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samyang 135mm F2.0 Nikon AE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samyang 135mm F2.0 Nikon AE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samyang 135 mm F2.0 Nikon AE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samyang 135 mm F2.0 Nikon AE.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ