Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Scarecrow - 18

Termékkatalógus
Scarecrow - 18
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Légtisztító - 200 W teljesítményfelvétel, 500 m² max. ajánlott szobaméret, UV lámpa, antibakteriális, HEPA, vírusölő, karbon szűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, automatikus üzemmód, levegőminőség jelzése, felszereltség: UV lámpa
2 083 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  AUPR277673 Termékszám:  SC18
Scarecrow - 18 2 083 590 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

Scarecrow - 18

Nem érzed eléggé tisztának a levegőt otthonodban? Akkor tökéletes lesz számodra egy ilyen modern SCARECROW levegő tisztító. Hatékonyan eltávolítja a levegőben lévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat. A korszerű technológia és a hatékony UV-lámpás szűrő, antibakteriális, antivírus, HEPA, szén szűrő garantálja, hogy minden lélegzetvétellel tiszta és friss levegőt szívhass be. Teljesítményének köszönhetően 500 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására megfelelő. Lenyűgöző kialakításán kívül olyan modern funkciói vannak, mint automatikus üzemmód, időzítő és teljesítmény-szabályozás.

Légtisztító Scarecrow - 18 Lifestyle
Légtisztító Scarecrow - 18 Lifestyle

Scarecrow - 18 levegő tisztító leglényegesebb tulajdonságai

  • Eme SCARECROW légtisztító használatával kiszűrhetjük a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészgombákat és baktériumokat
  • Filter típusa: HEPA, szén, antibakteriális, UV sugárzás és vírusölő
  • 500 m² alapterületű helyiségekbe ideális
  • A teljesítményét igény szerint szabályozhatjuk
  • Az időzítőnek köszönhetően a légtisztító automatikusan kikapcsol
  • UV sterilizáló lámpával is felszerelték
  • Levegőminőség-szenzorral felszerelve
  • Egy ilyen hasznos SCARECROW levegő tisztító teljesítménye 200 W

Mindig számíthatsz erre a nagy teljesítményű levegő tisztítóra a neves SCARECROW gyártótól

Egy ilyen modern SCARECROW légtisztító számos olyan praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mindennapi használatát. A levegő tisztító optimális teljesítményét az automatikus üzemmód a levegőminőségnek megfelelően állítja be. Minden automatikusan kerül beállításra, így nem kell aggódnunk a vezérlés miatt. Lehetőség van a teljesítmény beállítására, így kiválaszthatjuk az adott igényeinknek megfelelő legjobb tisztítási szintet. A beépített időzítővel pontosan beállíthatjuk a légtisztító aktivitási intervallumait az egyéni igényeinknek megfelelően. Képes pontosan érzékelni az aktuális levegőminőséget, és jelzi, ha eljött a megfelelő idő a tisztítási üzemmód aktiválására.

Könnyű használat és fejlett technológia

Egy ilyen modern SCARECROW légtisztító nem csak a nagyon felhasználóbarát működése miatt fog tetszeni, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkenti a por mennyiségét a helyiségben, ezáltal kevesebbet kell takarítani. A légtisztítóba beépített UV-sterilizáló lámpának köszönhetően sikeresen elpusztítja az összes gyakori vírust, baktériumot és szerves szennyeződést.

Egy kivételes szűrőrendszer gondoskodik az összes szennyeződés kiszűréséről

Eme SCARECROW levegő tisztító beszívja a levegőt, a szűrőrendszeren keresztül sikeresen felfogja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. A HEPA-szűrő nagy hatékonysággal felfogja az összes szilárd részecskét, baktériumot, vírust, penészt, poratkát és egyéb allergént. A szénszűrő a szagok megszüntetésére és a mérgező füst, például a kén-dioxid eltávolítására lett kifejlesztve. A légtisztítóban lévő antibakteriális és vírusölő szűrő hatékonyan semlegesíti a levegőben lévő baktériumokat és vírusokat.

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Scarecrow - 18 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Scarecrow - 18. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Scarecrow – 18.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ