A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

SENCOR SHB 4463OR

Termékkatalógus
SENCOR SHB 4463OR
Botmixer - 800 W fogyasztás, jégtörés, vágás, habverés és mixelés, 6 penge, folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával és turbo sebesség, rozsdamentes acél talapzat, aprító+aprítóedény, keverőedény, habverő és keskeny keverőrúd
Kód:  SENTM401 Termékszám:  SHB 4463OR Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR SHB 4463OR

Ezzel a mutatós SENCOR SHB 4463OR kézi mixerrel a legtöbbet hozhatod ki a konyhai tudásodból, hiszen rendkívül kompakt és egyetlen gombnyomással teszi lehetővé a pürésített, aprított ételek, szószok, egészséges turmixok vagy akár a hűsítő nyári koktélokhoz elengedhetetlen aprított jég gyors elkészítését. A kézi mixer egy aprítóedénnyel érkezik, amely nehézségek nélkül birkózik meg még a keményebb alapanyagokkal is. A hosszú élettartamról a 6 pengés kés és a 800 W teljesítményű motor gondoskodik. Turmixolás közben könnyedén állíthatod be a számodra megfelelő sebességet a gomb folyamatos nyomásával. Természetesen az abszolút komfortos munkavégzésérdekében a készülék fröccsenésvédelemmel rendelkezik, így még a forró ételeket is feldolgozhatod a segítségével.

A SENCOR SHB 4463OR kézi turmixgép főbb jellemzői

  • Funkciók: jégaprítás, aprítás, habverés és keverés
  • Turbó funkció
  • Tápellátás 800 W
  • Tartalmaz: aprítóedény, keverőedény, habverő és keskeny keverőtalp

SENCOR SHB 4463OR kézi mixer sokoldalú kiegészítőkkel

A SENCOR SHB 4463OR kézi mixer számos tartozékkal büszkélkedhet, sokféle felhasználást biztosít. Az aprító tartozéknak köszönhetően elsajátíthatod a finom pesztó elkészítését, kidekorálhatod az ünnepi desszerteket darált mandulával vagy ízlésesen szeletelheted fel a friss zöldségeket, gyümölcsöket és gyógynövényeket. Az aprító olyan erős, hogy még a jégkocka sem tudja felvenni vele a harcot. A habverő nagyszerű segítség a házi majonéz, tejszínhab és édes krémek készítésében. Továbbá meg kell említenünk a keskeny talpat is, ez egy olyan tartozékok, amellyel a koktélokat közvetlenül a pohárban készítheted el. Végül acsomagban egy keverőedényt is találsz.

Paraméterek

Funkciók
Jégtörés, Vágás, Habverés, Mixelés Kész!
A keverőpengék száma
6 Kész!
Tulajdonságok
Folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával, Turbo sebesség Kész!
Keverőszár anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Tartozékok
Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Habverő, Keskeny keverőrúd Kész!

Tulajdonságok

Funkciók
Jégtörés, Vágás, Habverés, Mixelés Kész!
A keverőpengék száma
6 Kész!
Tulajdonságok
Folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával, Turbo sebesség Kész!
Keverőszár anyaga
Rozsdamentes acél Kész!

Kiegészítők

Tartozékok
Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Habverő, Keskeny keverőrúd Kész!

Sebesség

Teljesítmény
800 W Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SHB 4463OR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SHB 4463OR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SHB 4463OR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SENCOR SHB 4463OR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SENCOR SHB 4463OR.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ