Shop roku Siguro kuchyňský robot

SENCOR SRV 6485BK

Termékkatalógus
SENCOR SRV 6485BK
4,0 11 értékelés
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, HEPA szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, kábelek gubancolása elleni funkció, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, távirányító, megtelt tartály kijelzés, akadály észlelése, teljesítmény szabályozás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés távirányítással, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, 2 oldalkefe, 1,6 cm magas szintkülönbséget is leküzd, giroszkópos navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 140 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 68 dB, kompatibilitás Bluetooth, Wi-Fi, 26 W teljesítmény, mérete 7,5 × 32,5 × 32,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 6,4 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Változat
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SENrbv28 Termékszám:  SENCOR SRV 6485BK robotický vysavač Gyártó honlapja:
SENCOR SRV 6485BK 122 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

SENCOR SRV 6485BK

A népszerű Sencor Robotporszívó felporszívóz neked, hogy neked több energiád maradjon. Bármilyen felületen használható. Padlótisztító funkciók felszívás, törlés és száraz tisztítás. Könnyedén eltávolítja még a háziállatok szőrét is. A megtisztított terület baktériummentes lesz, amelyek amellett, hogy pikk-pakk elszaporodnak, még károsak is. Az allergiások is értékelik, mivel rendkívül jól szűr. Nemcsak a funkciói modernek, hanem kiemelkedő funkcióival is meglepetést szerez. Ha a szennyeződéstartály megtelik, automatikusan kiüríti azt. Az okos robotporszívó automatikus újratöltési funkcióval rendelkezik, így képes feltölteni magát, és képes kiüríteni a tartályt. Okostelefonhoz vagy tablethez való csatlakoztatást kínál, így akkor is módosíthatod a beállításokat, vagy elindíthatsz egy takarítást, ha épp nem vagy otthon. Természetesen rendelkezésedre áll a hasznos giroszkópos navigáció. A giroszkópos navigáció megoldja a helyiség részletes feltérképezését, így a porszívó takarítási útvonala a lehető leghatékonyabb lesz. A takarítás befejezésekor visszatér a kiindulási pontra.

Robotporszívó SENCOR SRV 6485BK ...
Robotporszívó SENCOR SRV 6485BK ...

A neves SENCOR SRV 6485BK robot porszívó legfontosabb tulajdonságai

  • A praktikus Sencor robot porszívó nagyszerű választás minden padlóhoz
  • Takarítás típusa: felszívás, törlés és száraz tisztítás
  • Azon kívül, hogy játszi könnyedséggel birkózik meg az állatszőrrel, még a felületet is megszabadítja a baktériumoktól
  • Remek választás, ha a családban van olyan, aki allergiában szenved
  • Természetesen rendelkezésedre áll a hasznos giroszkópos navigáció
  • Li-ion típusú akkumulátorral gyártották, amely kapacitása 2600 mAh, és a feszültsége pedig 19 V
  • 5 óra alatt éri el a teljes feltöltést és a feltöltést követően 140 perc üzemidővel rendelkezik
  • A maximális kényelem érdekében a robotporszívó lehetővé teszi a szennyeződés automatikus ürítését a tisztítóállomásba egy zsák segítségével, amelynek térfogata 3 l
  • A jelzőfény tájékoztat, ha ki kell üríteni a tartályt
  • Lehet csak adott helyiség felporszívózására is használni
  • Vezérlés: készüléken, távirányítóval és mobil alkalmazással
  • Kompatibilis: Wi-Fi és Bluetooth
  • Mivel ellátták egy speciális érzékelővel, nem kell aggódnod amiatt, hogy leesik a lépcsőn, vagy hogy nekimegy a bútoroknak
  • HEPA szűrő típusú szűrőt kapott Minőségi
  • Ütközővel van felszerelve, hogy megakadályozza a sérüléseket
  • Lehetővé teszi a kívánt szívóteljesítmény beállítását
  • 1,6 cm szintkülönbséget képes áthidalni
  • Az alapos porszívózás érdekében a robot porszívó 2 darab forgó oldalsó kefével rendelkezik

A porszívó takarít, te pedig bármi mást csinálhatsz - ezt kínálja a népszerű Sencor készülék

Ez az okos robot porszívó egyrészt felporszívóz, másrészt fel mos, így makulátlanul tiszta lesz a padló a lakásban, és sok időt spórolhatsz. A száraz takarítás során a kefék segítik a szennyeződések maradéktalan eltávolítását. A készülék a feltörléshez a tisztítóoldattal együtt nedves törlőkendőt használ. Azok számára a legmegfelelőbb, akiknél vízzel nem érintkezhető padló van a lakásban. Fapadlókhoz remek választás.

Robotporszívó SENCOR SRV 6485BK ...
Robotporszívó SENCOR SRV 6485BK ...

Csak jól felszerelt porszívóval lehet jól takarítani

A népszerű Sencor robotporszívó a tökéletes takarítást a minőségi kialakítással társítja. Li-ion típusú akkumulátort kapott. Miután feltöltődik, a működési ideje 140 perc. Ha az akkumulátor közel áll a lemerüléshez, a robot porszívó az ismert Sencor gyártótól visszamegy a töltődokkolóra. Semmire sem kell odafigyelned, a porszívó teljesen függetlenül működik. A teljes feltöltési idő: 5 óra. A porszívót könnyedén tudod vezérelni a mobilalkalmazás segítségével, ahol megválaszthatod, hogy hol és milyen takarítási ütemtervvel dolgozzon a porszívó. Alkalmazható a népszerű Wi-Fi és Bluetooth technológiával. Klasszikus módon, közvetlenül a készüléken található gombokkal, vagy a hozzá járó távirányítóval vezérelhető. A precíz takarítás érdekében a készüléken elhelyezett forgó, oldalsó kefék száma 2.

A szuper Sencor robot porszívó érdekes funkciókkal örvendeztet meg

A jól kihasználható Sencor robot porszívó olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek kényelmesebbé és könnyebbé teszik a munkát. A maximális kényelem érdekében a porszívó lehetőséget biztosít a gyűjtőkosár automatikus ürítésére a dokkolóállomásba, amely eldobható porzsákot tartalmaz, űrtartalma pedig 3 l. Az okos feltérképezés funkcióval tárolhatod a helyiség térképét a memóriában, így megadhatod, hogy mely helyiséget választod ki a takarításhoz.

Robotporszívó SENCOR SRV 6485BK ...
Robotporszívó SENCOR SRV 6485BK ...

A robotporszívó a tisztítás során is ügyel a biztonságra

A szuper Sencor robot porszívó nagyon megbízható, mindig számíthatsz rá. A biztonságos takarítás érdekében a készülékre érzékelők is kerültek., hogy megakadályozzák a bútoroknak való nekiütközést, illetve a lépcsőről, vagy más magasabban lévő helyekről való leesést. A gubancgátló funkció biztosítja, hogy a szőnyegrojtok és kábelek nem gubancolódnak össze. Ehhez létrehozhatod saját takarítási ütemtervedet meghatározott napokra és órákra, vagy beállíthatod a halasztott takarítást. Az akadályokat kikerüli, a strapabíró kerekeknek köszönhetően pedig arra is képes, hogy áthaladjon a küszöbökön és dilatációs síneken akár 1,6 cm magasságig.

Megbízható robot porszívó a közismert Sencor gyártótól

Nem kell a bútorok miatt aggódnod. Az ütközőnek köszönhetően a robotporszívó nem okoz sérülést. Értékelni fogod, hogy a szívóteljesítménye szabályozható, a preferenciáidnak megfelelően. A fényjelzés tájékoztat arról, ha ki kell üríteni a porzsákot. A porzsák térfogata 3 l. Természetesen, puha kerekekkel rendelkezik, hogy ne károsítsa a padlót. A közismert Sencor robotporszívó méretei 7,5 × 32,5 × 32,5 cm (ma x szé x mé). A robot porszívó tömege 6,4 kg.

Robotporszívó SENCOR SRV 6485BK ...
Robotporszívó SENCOR SRV 6485BK ...

A minőségi szűrőrendszer nem okoz majd csalódást

HEPA szűrő típusú, minőségi szűrőrendszert kapott. Az allergiában és asztmában szenvedők számára a HEPA-szűrő nagyszerű választás, mivel hatékonyan felfogja az allergéneket, köztük a porszemcséket, a polleneket és a poratkákat. Ezáltal a levegőminőség is javul.

Töltési mód:

töltőállomás

Kefék:

padlóra/szőnyegre, állati szőrre, készülék tisztításához, finom sörtés, kombinált, oldal, por, forgó és univerzális

További kiegészítők:

felmosó textil, víztartály, szűrő, virtuális fal, portartály, tisztító állomás, kefe és szűrőtisztító eszköz és felmosó tartozék

Motor típusa:

BLDC

Teljesítmény:

26 W

Zajszint:

68 dB

Paraméterek

Összehasonlít
Navigáció módja
Giroszkópos Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,6 cm Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Giroszkópos Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,6 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Automata kiürítés, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Kábelek gubancolása elleni funkció, Késleltetett tisztítás funkció, Időzíthető takarítás Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Készüléken, Távirányítóval, Mobil alkalmazással Kész!
Kábel hosszúsága
1,2 m Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi, Bluetooth Kész!
Motor típusa
BLDC Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló, Sima padlók Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Töltőállomás Kész!
Kefék
Padlóra/szőnyegre, Állati szőrre, Készülék tisztításához, Finom sörtés, Kombinált, Oldal, Por, Forgó, Univerzális Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
26 W Kész!

Zaj

Zajszint
68 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
3 l Kész!

Méret & súly

Szélesség
32,5 cm Kész!
Magasság
7,5 cm Kész!
Mélység
32,5 cm Kész!
Tömeg
6,4 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Szlovénia Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok SENCOR SRV 6485BK termékhez:

SENCOR SRV 6450BK

Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, HEPA szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, kábelek gubancolása elleni funkció, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, távirányító, akadály észlelése, teljesítmény szabályozás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés távirányítással, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 2 oldalkefe, 1,6 cm magas szintkülönbséget is leküzd, giroszkópos navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 140 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 68 dB, kompatibilitás Bluetooth, Wi-Fi, 26 W teljesítmény, mérete 7,5 × 32,5 × 35,2 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,8 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
Kosárba
93 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SRV 6485BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SRV 6485BK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SRV 6485BK.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ