AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

Sencor STM 3760WH

Termékkatalógus
Sencor STM 3760WH
5 1 értékelés
Konyhai robotgép - multifunkciós, bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, műanyag burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 4,5 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, lengőkar, biztosíték, habverés, keverés, dagasztás, őrlés és keverés funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár, ballon habverő, flexi habverő, turmix feltét, húsdaráló, habverő kar, keksz készítő és fedél, zajszint 85 dB, kábel hossza 1,05 m, tömege 4,85 kg, mérete 34 × 23 × 38 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
60 790 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SENKR323 Termékszám:  STM 3760WH Gyártó honlapja:

Sencor STM 3760WH

Sencor STM 3760WH egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Próbálj ki új főzési technikákat, és készíts tökéletes ételeket az új Sencor STM 3760WH konyhai robotgéppel. 1000 W-os motorral rendelkezik, amely megbízható teljesítményt nyújt még a legigényesebb alapanyagok gyors feldolgozása során is. A motor teljesítményét könnyedén tudjuk állítani 6 lehetséges fokozatban, így a szükséges sebesség könnyen beállítható. Köszönhetően a bolygómozgásnak, amikor is az alapanyagok keverése közben a robotfej és a keverőfej egymással ellenkező irányban mozog, a robotgép az egyes összetevők tökéletes keverékét garantálja. A kényelmes tésztával való munka érdekében a robotgép rendelkezik egy tállal rozsdamentes acélból, melynek kapacitása 4,5 l, amely remekül megfelel a többszemélyes háztartások számára. Az ügyes Sencor konyhai robotgép megjelenését fehér szín egészíti ki.

Konyhai robotgép Sencor STM 3760WH ...
Konyhai robotgép Sencor STM 3760WH ...

Sencor STM 3760WH konyhai robotgép legfontosabb jellemzői

  • A tartós Sencor konyhai robotgép óriási segítség lesz az ételek készítése során
  • 1000 W teljesítményű motorral szerelték
  • 6 fokozat közül választhatjuk ki a megfelelőt
  • A bolygómozgás biztosítja a tökéletes keverést
  • Keverőtál rozsdamentes acélból 4,5 l térfogattal
  • Olyan funkciói vannak, mint habverés, keverés, dagasztás, őrlés és keverés
  • Az ügyes Sencor konyhai robotgép egy tökéletes segítőtárs
  • A lengőkarnak köszönhetően nagyon egyszerűen tudjuk cserélni a különböző tartozékokat, és nem mellesleg kivételes kényelmet is biztosít használat során
  • Sokkal alaposabban és gyorsabban tudjuk összedolgozni az alapanyagokat a pulzáló funkciónak köszönhetően
  • Igény szerint állíthatjuk be a munkatempót a folyamatos sebességszabályozásnak köszönhetően
  • Természetesen rendelkezik biztosítékkal
  • Fehér szín hangsúlyozza ki nagyszerű külalakját

A nagyszerű Sencor STM 3760WH konyhai robotgép funkciói

A remek Sencor konyhai robotgéppel a sütés-főzés szakértőjévé válhatsz. Használhatjuk tojás vagy tojásfehérje, tejszínhab vagy habkrémek felverésére. Tökéletesen alkalmas öntetek, krémek vagy töltelékek készítésére. Gondoskodik róla, hogy a tökéletesen összedolgozott tészták kellően könnyűek és levegősek legyenek. Bármilyen nehéz tésztát könnyedén elkészíthetünk a dagasztó funkciónak köszönhetően. Tökéletesen összedolgozza kedvenc kenyerünk, pizzánk vagy desszertünk tésztáját. Hasznos tulajdonságai közé tartozik a mixer funkció. Készíthetünk vele leveseket, zabkását vagy egészséges turmixokat, amelyek megőrzik tápanyagukat, ezenkívül tökéletes jég és diófélék összemixeléséhez is. Így tényleg a legfinomabb ízekkel kényeztethetjük magunkat. A daráló képes teljesen finomra aprítani a húst, de akár megőrizhetjük durvább textúráját is. Ha házilag készítjük a darált húst, garantált a minőség és a jó ízek.

Konyhai robotgép Sencor STM 3760WH ...
Konyhai robotgép Sencor STM 3760WH ...

Ismerd meg a nagyszerű Sencor konyhai robotgép extra funkcióit

Az ügyes Sencor STM 3760WH multifunkciós konyhai robotgép egy tökéletes segítőtárs az ételek készítése során. A lengőkarnak köszönhetően nagyon egyszerűen tudjuk cserélni a különböző tartozékokat, és nem mellesleg kivételes kényelmet is biztosít használat során. Egy gombnyomásra automatikusan felemelkedik, hogy lehetővé tegye a robotgép egyszerű beállítását. A pulzáló funkció lehetővé teszi, hogy sokkal gyorsabban és alaposabban dolgozzuk össze az alapanyagokat. Saját igényeink szerint állíthatjuk be a munkatempót a folyamatos sebességszabályozásnak köszönhetően. A biztonsági biztosíték megakadályozza a veszélyes helyzeteket. Ezen Sencor Konyhai robotgép segítségével könnyebben és gyorsabban végzünk a feladatokkal.

A remek Sencor konyhai robotgép tartozékai

Olyan praktikus tartozékokkal rendelkezik, mint keverőszár, dagasztószár, ballon habverő, flexi habverő, turmix feltét, húsdaráló, habverő kar, keksz készítő és fedél. Ilyen gazdag felszereléssel ezen Sencor STM 3760WH konyhai robotgép egyszerre több különálló készülék munkáját végzi el, így rengeteg helyet és pénzt spórolhatunk meg.

Kábel hossza:

1,05 m

Zajszint:

85 dB

Burkolat anyaga:

műanyag

Belső áttétel anyaga:

műanyag

Méretek:

34 × 23 × 38 cm (Ma×Szé×Mé)

Súlya:

4,85 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Tartozékok
Keverőszár, Dagasztószár, Ballon habverő, Flexi habverő, Turmix feltét, Húsdaráló, Habverő kar, Keksz készítő, Fedél Kész!
Keverőtál űrtartalma
4,5 l Kész!
Teljesítmény
1 000 W Kész!
Sebességfokozatok
6 Kész!

Tartozékok

Tartozékok
Keverőszár, Dagasztószár, Ballon habverő, Flexi habverő, Turmix feltét, Húsdaráló, Habverő kar, Keksz készítő, Fedél Kész!
Keverőtál űrtartalma
4,5 l Kész!

Anyag

Keverőtál anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Burkolat anyaga
Műanyag Kész!
Belső áttétel anyaga
Műanyag Kész!

Méret & súly

Mélység
38 cm Kész!
Szélesség
23 cm Kész!
Magasság
34 cm Kész!
Tömeg
4,85 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Sencor konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor STM 3760WH
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ