30 dnů na vrácení Shop roku

Severin JG 3525

Termékkatalógus
Severin JG 3525
5 1 értékelés
Joghurtkészítő - automatikus, időzítővel, teljesítményfelvétel: 13 W, 7 pohár, űrtartalom: 150 ml, 3 különböző színű fedél, átlátszó burkolat fogantyúval, akár 15 órás időzítés, jelzőlámpa, automatikus kikapcsolás a beállított idő után, a készüléken található QR-kóddal azonnal hozzáférhetsz ízletes és egészséges receptekhez
Kód:  SEVEJ470 Termékszám:  JG 3525

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Severin JG 3525

Kezd a napodat egy finom házi joghurttal, amelyet az ízlésed szerint készítettél. A SEVERIN JG 3525 segítségével nagyon egyszerűen elkészítheted a kedvenc házi joghurtodat. A készülék csomagja 7 db 150 ml-es poharat és 3 különböző színű fedeleket tartalmaz, amelyeket más-más ízekből álló joghurtok készítése során fogsz értékelni. A joghurtkészítő kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, illetve beépített időzítővel rendelkezik, amelyet beállíthatsz akár 15 órás időtartamra, és ha ez letelik, a készülék automatikusan kikapcsol.

A SEVERIN JG 3525 joghurtkészítő legfontosabb jellemzői

  • Praktikus joghurtkészítő házi joghurtok készítéséhez
  • 7 db 150 ml-es joghurtos poharat tartalmaz
  • A poharakhoz 3 különböző színű fedél áll rendelkezésre az ízek megkülönböztetése érdekében
  • Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült
  • Akár 15 órás időzítés
  • Automatikus kikapcsolás a beállított idő után
  • Egyszerűen használható és a joghurtok könnyen elkészíthetők
  • A SEVERIN JG 3525 készüléken lévő QR-kóddal hozzáférhetsz számos recepthez
  • Színkivitel: fehér-ezüst

A házi joghurtok könnyen elkészíthetők

A SEVERIN JG 3525 készülékkel igazán könnyen elkészítheted a joghurtokat. Csak öntsd bele a tejet a poharakba, majd adj hozzá joghurt kultúrát. A joghurtokat megízesítheted gyümölcsökkel, gabonapelyhekkel vagy csokoládéval. Ezenkívül a készüléken lévő QR-kód beolvasása után hozzáférhetsz más ízletes és egészséges receptekhez. A SEVERIN JG 3525 készülékkel ízletes házi joghurtokat készíthetsz. 

Méretek:
23,3 x 22,7 x 11,2 cm

Tömeg:
1,37 kg


Megjegyzés:
» Böngéssz teljes joghurt készítő gép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Severin JG 3525 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEVERIN JG 3525. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Severin JG 3525. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Severin JG 3525. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Severin JG 3525.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ