30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

SEVERIN WK 3458

Termékkatalógus
SEVERIN WK 3458
4,6 15 értékelés
Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, űrtartalma 0,5 l, 1100 W energiafogyasztás, utazó szett, forgótalp, háttérvilágítású kapcsoló és rejtett spirál, automatikus fedélnyitás, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, hőbiztosíték, hőmérséklet megtartása, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga üveg
20 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SEVRK764 Termékszám:  WK 3458

Akciós szettek

24 980 Ft
Szett megvásárlása

SEVERIN WK 3458

Az elektromos vízforraló mára minden háztartás szerves része. A kiváló minőségű SEVERIN vízforraló 0,5 l űrtartalmat és könnyű kezelhetőséget biztosít. Előállításához a gyártó kiváló minőségű anyagokat használt, mint például üveg. Nemcsak ízléses kialakításával vonzza a szemet, hanem tisztítása és karbantartása is egyszerű, nem tartalmaz egyészségre ártalmas anyagokat, továbbá használatakor nem alakulnak ki kellemetlen szagok és mellékízek, még akkor sem, ha gyakran és hosszútávon használjuk. Karcolásmentes, valamint a magas hőmérsékletekkel és vegyszerekkel szembeni ellenállása is kitűnő. A kiváló minőségű SEVERIN vízforraló teljesítménye 1100 W. A praktikus kivehető szűrő visszatartja a szennyeződéseket kiöntéskor. Az ízléses kialakítású és megbízható SEVERIN elektromos vízforraló temérdek hasznos tulajdonságot és funkciót garantál az egész családnak.

Vízforraló SEVERIN WK 3458 Tartozékok
Vízforraló SEVERIN WK 3458 Jellemzők/technológia

A dizájnos SEVERIN WK 3458 vízforraló legfontosabb tulajdonságai

  • Ezen SEVERIN vízforraló egyszerű használatot és hatékony működést kínál
  • Befogadóképessége 0,5 l
  • A vízforraló anyaga üveg
  • A praktikus SEVERIN vízforraló teljesítménye 1100 W
  • A készülék kivitelezésének része a praktikus kivehető szűrő
  • A forgótalp kényelmes és gondtalan használatot garantál
  • A fűtőspirál a vízforraló feneke alatt van elhelyezve
  • Kulcs funkciói közé tartozik a hőmérséklet szabályozás
  • A víz mennyisége jól látható a vízszintjelzőnek köszönhetően
  • A tartályban lévő víz hőmérsékletét a beállított értéken tartja
  • A vízforraló működésére kellemes LED világítás figyelmeztet
  • A gondtalan használatot az automatikus fedélnyitás funkció biztosítja
  • Sokoldalúságának köszönhetően otthon és utazáskor is használható

Egy gyors és mindenekelőtt biztonságos vízforraló

A vízforraló felszereltségét olyan kulcsfontosságú biztonsági funkciók alkotják, mint például hőbiztosíték, automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor. A fűtőspirál a vízforraló aljában helyezkedik el, így védve van a vízkőlerakódástól.

Vízforraló SEVERIN WK 3458 Jellemzők/technológia
Vízforraló SEVERIN WK 3458 Jellemzők/technológia

Megbízhatóság és hosszú élettartam garancia vízforraló

Az elegáns SEVERIN vízforraló nem csak a minőségi anyagokkal büszkélkedhet, amelyekből készült, hanem praktikus forgótalpával is. A vízforraló bármilyen szögből a talpra helyezhető. Praktikus funkciói közé tartozik a hőmérséklet szabályozás, így nem jelenthet gondot a kávé, tea, kakaó vagy forró csoki készítése. A vízszintjelző pontos információt nyújt a vízforralóban található víz mennyiségéről. Ha más dolgod akad és elterelődik a figyelmed a vízről, nem lesz muszáj újonnan felmelegíteni. A beállított vízhőmérsékletet a vízforraló bizonyos ideig a felmelegítés után is tartja. A melegítés LED világítás mellett zajlik, amely a vízforraló üzemelésére figyelmeztet. Minden használó örülni fog az automatikus fedélnyitás funkciónak, amely megkönnyíti a vízforraló megtöltését.

Paraméterek

Összehasonlít
Anyag
Üveg Kész!
Űrtartalom
0,5 l Kész!
Funkciók
Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa, Hőbiztosíték Kész!
Energiafelhasználás
1 100 W Kész!

Anyag

Anyag
Üveg Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
0,5 l Kész!
Funkciók
Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa, Hőbiztosíték Kész!
Energiafelhasználás
1 100 W Kész!
Szűrő típusa
Kivehető Kész!

Szín

Szín
Rozsdamentes acél Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.
» Szeretnéd szabályozni a teád hőmérsékletét? Válassz hőfokszabályzós vízforralóink egyikéből, amelyeket kiváló ár-érték arányban vásárolhatsz meg.
» Kalandjaid során kiváló társad lesz egy mini vízforraló, amelyet kedvező áron vásárolhatsz meg.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SEVERIN WK 3458 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEVERIN WK 3458. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SEVERIN WK 3458. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SEVERIN WK 3458. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SEVERIN WK 3458.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ