Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Sharp UA-HD40E-L

Termékkatalógus
Sharp UA-HD40E-L
Légtisztító - párásítóval, 216 m³/h légtisztító teljesítmény, 19 W teljesítményfelvétel, 30 m² max. ajánlott szobaméret, 23 - 47 dB(A) zajszint, HEPA szűrő, funkciók: levegő ionizálás, allergiásoknak ajánlott, levegőminőség jelzése, felszereltség: digitális vezérlőpanel, méret: 61 × 39 × 23 cm (Ma×Sz×Mé)
Változat
146 890 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  UNDIcist001 Termékszám:  Sharp UA-HD40E-L Gyártó honlapja:

Sharp UA-HD40E-L

Allergiával vagy egyéb felső légúti megbetegedéssel küzdesz? Akkor tökéletes lesz számodra egy ilyen Sharp légtisztító. Hatékonyan eltávolítja a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat. Ez a légtisztító készülék allergiásoknak nemcsak a különböző szennyeződéseket, hanem az allergéneket is képes semlegesíteni. Jelentősen javul a levegő minősége, és ezzel egyidejűleg csökken az allergiás reakciók kockázata. A fejlett technológia és az effektív HEPA szűrő biztosítja a tiszta és friss levegőt minden lélegzetvételkor. Elegendő teljesítményének köszönhetően 30 alapterületű helyiségek levegőjét képes megtisztítani. Stílusos megjelenésén kívül olyan modern funkciókat biztosít, mint levegő ionizálás és párásító.

Légtisztító Sharp UA-HD40E-L ...
Légtisztító Sharp UA-HD40E-L ...

Sharp UA-HD40E-L légtisztító legfontosabb jellemzői

  • Eme Sharp levegőtisztító hatékonyan eltávolítja a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Kiszűri a levegőben lévő allergéneket is
  • Filter típusa: HEPA
  • 30 m² alapterületű helyiségekbe ajánlott
  • 216 m³/h mennyiségű levegőt képes megszűrni
  • A levegő ionizációja növeli a hatékonyságot
  • A párásító nagy segítség a lakás száraz levegőjének megszüntetésében
  • Digitális vezérlőpanel
  • Levegőminőség-szenzorral felszerelve
  • Eme Sharp levegő tisztító teljesítménye 19 W
  • A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 23 dB(A), illetve a maximális érték 47 dB(A)

Próbáld ki ezt a nagy teljesítményű légtisztítót a népszerű Sharp gyártótól

Egy ilyen hasznos Sharp légtisztító készülék olyan gyakorlati funkciókat biztosít, amelyek megkönnyítik a mindennapi használatát. Kiváló szűrési képességével hatékonyan gondoskodik az allergéneknek a levegőből való kiszűréséről és eltávolításáról. Nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem, ahol élnek allergiások. Pontosan érzékeli az aktuális levegőminőséget, és jelzi, hogy mikor van itt az ideje a tisztítási üzemmód aktiválásának.

Légtisztító Sharp UA-HD40E-L ...
Légtisztító Sharp UA-HD40E-L ...

Remek felszereltség a könnyű kezelésért

Egy ilyen Sharp légtisztító készülék nem csak a nagyon felhasználóbarát működése miatt fog tetszeni, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkenti a por mennyiségét a helyiségben, így ritkábban kell port törölni. Mindent könnyedén ellenőrizhetünk a digitális vezérlőpanelen.

Eme Sharp légtisztító modern funkciókkal vesz le a lábadról

Eme Sharp légtisztító készülék nagyszerű eszköz, amely hozzájárul a friss és tiszta környezetet megteremtéséhez otthonunkban. A levegő ionizációs funkció negatív töltésű ionokat hoz létre, amelyek ellensúlyozzák az allergéneket és növelik a levegő tisztaságát. Növeli a szűrési hatékonyságot azáltal, hogy hozzájárul a porszemcsék összecsomósodásának felgyorsításához. Az ionizátor célja, hogy növelje a folyamat hatékonyságát, és eltávolítsa még azokat a részecskéket is, amelyek egyébként szabadon maradnának a térben. A túl száraz levegő irritálja a nyálkahártyát, és gyakoribb megbetegedésekhez vezethet. Egy ilyen modern Sharp párásító légtisztító segít fenntartani az optimális páratartalmat a szobában.

A tökéletes szűrőrendszer teljes és alapos szűrést garantál

Egy ilyen modern Sharp légtisztító beszívja a levegőt, és áthalad egy szűrőrendszeren, amely felfogja a szennyeződések és gázok 99,9%-át. A nagy hatékonyságú HEPA-szűrő biztosítja az összes szilárd részecske, baktérium, vírus, penész, atka és egyéb allergén eliminálását. Nagyon fontos tényező a készülék teljesítménye. Egy ilyen hasznos Sharp légtisztító 216 m³/h kapacitással bír. A háztartási légtisztítót úgy tervezték, hogy működése ne zavarjon minket. A minimális zajszint értéke 23 dB(A), és ez az érték legfeljebb 47 dB(A).

Méretei:

61 × 39 × 23 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
19 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
216 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
30 m2 Kész!
Maximális zajszint
47 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
23 dB(A) Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA Kész!

Méret & súly

Szélesség
39 cm Kész!
Mélység
23 cm Kész!
Magasság
61 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Sharp UA-HD40E-L termékhez:

Sharp UA-HD40E-T

Légtisztító - párásítóval, 216 m³/h légtisztító teljesítmény, 19 W teljesítményfelvétel, 30 m² max. ajánlott szobaméret, 23 - 47 dB(A) zajszint, HEPA szűrő, funkciók: levegő ionizálás, allergiásoknak ajánlott, levegőminőség jelzése, felszereltség: digitális vezérlőpanel, méret: 61 × 39 × 23 cm (Ma×Sz×Mé)
Infó
129 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sharp UA-HD40E-L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sharp UA-HD40E-L. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sharp UA-HD40E-L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sharp UA-HD40E-L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sharp UA-HD40E-L.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ