AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Sharp UA-KIL60E-W

Termékkatalógus
Sharp UA-KIL60E-W
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Légtisztító - párásítóval, 408 m³/h légtisztító teljesítmény, 61 W teljesítményfelvétel, 50 m² max. ajánlott szobaméret, 20 - 61 dB(A) zajszint, HEPA szűrő, funkciók: levegő ionizálás, allergiásoknak ajánlott, levegőminőség jelzése, felszereltség: digitális vezérlőpanel, méret: 69 × 40 × 34 cm (Ma×Sz×Mé)
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  UNDIcist010 Termékszám:  Sharp UA-KIL60E-W Gyártó honlapja:
Sharp UA-KIL60E-W 369 290 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

Sharp UA-KIL60E-W

Úgy érzed, hogy nem elég tiszta a levegő a lakásban? Ebben az esetben tökéletes választás számodra egy ilyen modern Sharp légtisztító. Hatékonyan eltávolítja a levegőben lévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat. Ez a levegő tisztító allergiásoknak képes megszabadítani nem csak a különböző szennyeződésektől, hanem az összes levegőben lévő allergéntől is. Jelentősen javul a levegő minősége, és ezzel egyidejűleg csökken az allergiás reakciók kockázata. A korszerű technológia és az effektív HEPA szűrő segít, hogy minden lélegzetvétellel friss levegőt élvezhess. Erős teljesítményének köszönhetően 50 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására készült. Lenyűgöző megjelenésén kívül olyan modern funkciókat kapott, mint levegő ionizálás és párásító. iF Product Design Award dizájn díjat jutalmazták.

Légtisztító Sharp UA-KIL60E-W ...
Légtisztító Sharp UA-KIL60E-W ...

Sharp UA-KIL60E-W légtisztító alapvető tulajdonságai

  • Egy ilyen praktikus Sharp légtisztító hatékonyan eltávolítja a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Megszabadít a levegőben lévő allergénektől
  • Filter típusa: HEPA
  • 50 m² alapterületű helyiségekbe megfelelő
  • 408 m³/h teljesítményű
  • A hozzáadott levegő ionizációs funkció hatékonyabbá teszi az egész folyamatot
  • A párásító légtisztító hatékonyan megszünteti a túl száraz levegőt a lakásban
  • Digitális vezérlőpanellel
  • Levegőminőség-szenzor
  • Egy ilyen hasznos Sharp légtisztító készülék teljesítménye 61 W
  • A minimális zajszint értéke 20 dB(A), illetve az érték legfeljebb 61 dB(A)

Bátran bízd otthonod levegőjét erre a nagy teljesítményű légtisztítóra a népszerű Sharp gyártótól

Eme Sharp levegőtisztító hasznos funkcióit biztosan nagyra fogod értékelni. Hatékony szűrési rendszerének köszönhetően tökéletesen képes az allergének kiszűrésére és eltávolítására a levegőből. Minden olyan háztartás szerves része, ahol allergiások élnek. Képes pontosan érzékelni az aktuális levegőminőséget, és jelzi, ha eljött a megfelelő idő a tisztítási üzemmód aktiválására.

Légtisztító Sharp UA-KIL60E-W ...
Légtisztító Sharp UA-KIL60E-W ...

Modern felszereltség és könnyű kezelhetőség

Egy ilyen hasznos Sharp levegőtisztító nem csak könnyű kezelhetőségével vesz le majd a lábadról, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkent a por mennyisége a szobában, ezáltal kevesebbet kell takarítani. Mindent könnyedén ellenőrizhetünk a digitális vezérlőpanelen.

Eme Sharp légtisztító készülék érdekes funkciókkal teszi kellemesebbé a használatát

Eme Sharp levegőtisztító gép javítja otthonunk klímáját, miközben friss környezetet teremt. A levegő ionizálása funkcióval negatív töltésű ionokat juttat a levegőbe, amelyek aktívan küzdenek az allergénekkel. Felgyorsítja a porszemcsék összecsomósodását, ezáltal növeli a szűrési hatékonyságot. Az ionizáló feladata, hogy javítsa a folyamat általános hatékonyságát, és még azokat a részecskéket is eltávolítsa, amelyek egyébként a levegőben maradnának. A túlságosan száraz levegő irritálhatja a nyálkahártyákat és növelheti a gyakoribb fertőzések kockázatát. Ezen Sharp párásító légtisztító biztosítja az optimális páratartalom szintjét a helyiségben.

Egy kivételes szűrőrendszer gondoskodik az összes szennyeződés kiszűréséről

Egy ilyen modern Sharp levegő tisztító beszívja a levegőt, és áthalad egy szűrőrendszeren, amely felfogja a szennyeződések és gázok 99,9%-át. A HEPA-szűrő nagy hatékonysággal felfogja a szilárd részecskéket, baktériumokat, vírusokat, penészgombát, poratkákat és egyéb allergéneket. A teljesítmény kulcsfontosságú tényező. Eme Sharp légtisztító 408 m³/h kapacitással büszkélkedhet. A minimális zajszint értéke 20 dB(A), illetve a maximális érték 61 dB(A).

Méretei:

69 × 40 × 34 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
61 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
408 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
50 m2 Kész!
Maximális zajszint
61 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
20 dB(A) Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA Kész!

Méret & súly

Szélesség
40 cm Kész!
Mélység
34 cm Kész!
Magasság
69 cm Kész!

Dizájn díj

Dizájn díj
iF Product Design Award Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sharp UA-KIL60E-W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sharp UA-KIL60E-W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sharp UA-KIL60E-W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sharp UA-KIL60E-W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sharp UA-KIL60E-W.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ