AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Sharp UA-KIN40E-H

Termékkatalógus
Sharp UA-KIN40E-H
Légtisztító - párásítóval, 240 m³/h légtisztító teljesítmény, 29 W teljesítményfelvétel, 30 m² max. ajánlott szobaméret, 17 - 46 dB(A) zajszint, HEPA szűrő, funkciók: levegő ionizálás, allergiásoknak ajánlott, levegőminőség jelzése, felszereltség: digitális vezérlőpanel, méret: 62 × 39 × 23 cm (Ma×Sz×Mé)
Változat
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  UNDIcist007 Termékszám:  Sharp UA-KIN40E-H Gyártó honlapja:
Sharp UA-KIN40E-H 245 390 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Sharp UA-KIN40E-H

Gyakori allergiás vagy felső légúti panaszaid vannak? Ebben az esetben nem hiányozhat az otthonodból egy ilyen modern Sharp levegő tisztító. Segítségével könnyedén megszabadulhatsz a levegőben lévő portól, pollenektől, atkáktól, penésztől és baktériumoktól, amelyek szennyezik a levegőt. Ez a légtisztító allergiásoknak hatékonyan semlegesíti nemcsak a különböző szennyeződéseket, hanem az összes allergént is. Jelentősen javítja a levegő minőségét, ugyanakkor csökkenti az allergiás reakciók kockázatát. A korszerű technológia és az effektív HEPA szűrő garantálja, hogy minden lélegzetvételeddel tiszta és friss levegőt élvezhet. Teljesítményének köszönhetően 30 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ideális. Kifinomult kialakításán kívül olyan modern funkciókkal látták el, mint levegő ionizálás és párásító.

Légtisztító Sharp UA-KIN40E-H ...
Légtisztító Sharp UA-KIN40E-H ...

Sharp UA-KIN40E-H légtisztító alapvető paraméterei

  • Egy ilyen Sharp légtisztító készülék hatékonyan semlegesíti a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, poratkákat, penészt és baktériumokat
  • Kiszűri a levegőben lévő allergéneket is
  • Szűrő típusa: HEPA
  • 30 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ajánlott
  • 240 m³/h mennyiségű levegőt képes megtisztítani
  • A hozzáadott levegő ionizációs funkció hatékonyabbá teszi az egész folyamatot
  • A párásító légtisztító segít megszüntetni a száraz levegő a lakásban
  • Digitális vezérlőpanellel
  • Levegőminőség-szenzorral felszerelve
  • Egy ilyen Sharp légtisztító teljesítménye 29 W
  • A minimális zajszint értéke 17 dB(A), illetve a maximális érték 46 dB(A)

Próbáld ki ezt a nagy teljesítményű levegő tisztítót a méltán neves Sharp gyártótól

Eme Sharp légtisztító számos olyan gyakorlati funkcióval rendelkezik, amelyek növelik a felhasználói kényelmet. A tökéletes szűrési képességnek köszönhetően megbízhatóan kiszűri és eltávolítja az allergéneket a levegőből. Nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem, ahol élnek allergiások. Pontosan érzékeli az aktuális levegőminőséget, és jelzi, hogy mikor van itt az ideje a tisztítási üzemmód aktiválásának.

Légtisztító Sharp UA-KIN40E-H ...
Légtisztító Sharp UA-KIN40E-H ...

Remek felszereltség a könnyű kezelésért

Eme Sharp légtisztító nem csak a nagyon felhasználóbarát működése miatt fog tetszeni, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkenti a por mennyiségét a helyiségben, így ritkábban kell port törölni. Mindent könnyedén ellenőrizhetünk a digitális vezérlőpanelen.

Ezen Sharp légtisztító modern funkciókkal kápráztat el

Egy ilyen hasznos Sharp légtisztító javítja otthonunk klímáját, miközben friss környezetet teremt. A levegő ionizálás funkcióval biztosítja a negatív ionok jelenlétét, amelyek aktívan eltávolítják az allergéneket. Javítja a porszemcsék összecsomósodását és ezáltal növeli a szűrési hatékonyságot. Az ionizáló feladata, hogy javítsa a folyamat általános hatékonyságát, és még azokat a részecskéket is eltávolítsa, amelyek egyébként a levegőben maradnának. A túl száraz levegő irritálhatja a nyálkahártyánkat és gyengítheti az immunrendszert, ami a betegségek fokozott kockázatához vezet. Ezen Sharp párásító légtisztító hozzájárul a beltéri ideális páratartalom fenntartásához.

A kiváló szűrőrendszer mindent hibátlanul kiszűr

Ezen Sharp légtisztító beszívja a levegőt, a szűrőrendszeren keresztül sikeresen felfogja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. A szilárd részecskéket, baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, allergéneket és poratkákat a HEPA-szűrő hatékonyan felfogja. A teljesítmény kulcsfontosságú tényező. Egy ilyen Sharp levegőtisztító 240 m³/h kapacitással bír. A háztartási légtisztítót úgy tervezték, hogy ne legyen zavaró hatással a nyugalmunkra. A minimális zajszint értéke 17 dB(A), illetve az érték legfeljebb 46 dB(A).

Méretei:

62 × 39 × 23 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
29 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
240 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
30 m2 Kész!
Maximális zajszint
46 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
17 dB(A) Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA Kész!

Méret & súly

Szélesség
39 cm Kész!
Mélység
23 cm Kész!
Magasság
62 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Sharp UA-KIN40E-H termékhez:

Sharp UA-KIN40E-W

Légtisztító - párásítóval, 240 m³/h légtisztító teljesítmény, 29 W teljesítményfelvétel, 30 m² max. ajánlott szobaméret, 17 - 46 dB(A) zajszint, HEPA szűrő, funkciók: levegő ionizálás, allergiásoknak ajánlott, levegőminőség jelzése, közvetlenül a készüléken vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, 1 szűrő, szilárd szennyeződések és mikroorganizmusok szűrése, felszereltség: digitális vezérlőpanel, méret: 62 × 39 × 23 cm (Ma×Sz×Mé)
Kosárba
226 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sharp UA-KIN40E-H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sharp UA-KIN40E-H. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sharp UA-KIN40E-H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sharp UA-KIN40E-H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sharp UA-KIN40E-H.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ