Shop roku Akvizice ApF HU

Sharp UA-KIN50E-W

Termékkatalógus
Sharp UA-KIN50E-W
Légtisztító - párásítóval, 306 m³/h légtisztító teljesítmény, 51 W teljesítményfelvétel, 40 m² max. ajánlott szobaméret, 17 - 51 dB(A) zajszint, HEPA szűrő, funkciók: levegő ionizálás, allergiásoknak ajánlott, levegőminőség jelzése, felszereltség: digitális vezérlőpanel, méret: 62 × 39 × 23 cm (Ma×Sz×Mé)
261 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  UNDIcist009 Termékszám:  Sharp UA-KIN50E-W Gyártó honlapja:
Sharp UA-KIN50E-W 261 290 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

Sharp UA-KIN50E-W

Nem érzed eléggé tisztának a levegőt otthonodban? Akkor ideális választás otthonodba ezen Sharp levegő tisztító. Használatával kiszűrhetjük a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészgombákat és baktériumokat. Ez a légtisztító allergiásoknak eltávolítja a szennyeződéseket és a levegőben lévő összes allergént. A levegő minősége jelentősen javul, és az allergiás reakciók kockázata drasztikusan csökken. Az innovatív technológia és az effektív HEPA szűrő minden lélegzetvétellel friss és tiszta levegőt biztosít. Ez a praktikus mobil segédeszköz 40 alapterületű helyiségekbe ajánlott. Lenyűgöző kialakításán kívül olyan modern funkciói vannak, mint levegő ionizálás és párásító.

Légtisztító Sharp UA-KIN50E-W ...
Légtisztító Sharp UA-KIN50E-W ...

Sharp UA-KIN50E-W levegő tisztító legfontosabb jellemzői

  • Eme Sharp levegő tisztító használatával hatékonyan megszabadulhatsz a levegőben jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól
  • Kiszűri a levegőben lévő allergéneket is
  • Filter típusa: HEPA
  • 40 m² alapterületű helyiségekbe megfelelő
  • 306 m³/h teljesítményű
  • A levegő ionizációja növeli a hatékonyságot
  • A párásító könnyen megoldja a túl száraz levegő okozta problémákat a lakásban
  • Digitális vezérlőpanel
  • Levegőminőség-szenzorral felszerelve
  • Ezen Sharp légtisztító készülék teljesítménye 51 W
  • A minimális zajszint értéke 17 dB(A), illetve az érték legfeljebb 51 dB(A)

Bátran megbízhatsz ebben a nagy teljesítményű levegő tisztítóban a népszerű Sharp gyártótól

Ezen Sharp levegőtisztító hasznos funkcióit biztosan nagyra fogod értékelni. A kiváló szűrési képességnek köszönhetően biztosítja az allergének tökéletes befogását és eltávolítását a levegőből. Nélkülözhetetlen minden olyan háztartásban, ahol allergiások élnek. Felszereltsége révén képes pontosan felismerni az aktuális levegőminőséget, és lehetővé teszi, hogy időben elindítsuk a tisztítási üzemmódot.

Légtisztító Sharp UA-KIN50E-W ...
Légtisztító Sharp UA-KIN50E-W ...

Egyszerű kezelés és modern felszereltség

Egy ilyen Sharp levegőtisztító nem csak a nagyon felhasználóbarát működése miatt fog tetszeni, hanem azért is, mert csökkenti a por mennyiségét a szobában, így időt takaríthatunk meg a takarítás során. Mindent könnyedén ellenőrizhetünk a digitális vezérlőpanelen.

Eme Sharp légtisztító érdekes funkciókkal teszi kellemesebbé a használatát

Egy ilyen hasznos Sharp levegő tisztító nagyszerű eszköz, amellyel friss és tiszta környezetet teremthetünk otthonunkban. A levegő ionizálás funkcióval biztosítja a negatív ionok jelenlétét, amelyek aktívan eltávolítják az allergéneket. Növeli a szűrési hatékonyságot azáltal, hogy hozzájárul a porszemcsék összecsomósodásának felgyorsításához. Az ionizátor feladata a teljes folyamat hatékonyságának növelése, és még azokat a részecskéket is eltávolítani, amelyek egyébként a levegőben maradnának. A túl száraz levegő irritálja a nyálkahártyát, és gyakoribb megbetegedésekhez vezethet. Egy ilyen praktikus Sharp párásító légtisztító biztosítja az optimális páratartalom szintjét a helyiségben.

Egy kivételes szűrőrendszer gondoskodik az összes szennyeződés kiszűréséről

Egy ilyen Sharp légtisztító készülék beszívja a levegőt, a szűrőrendszeren keresztül sikeresen felfogja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. A szilárd részecskéket, baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, allergéneket és poratkákat a HEPA-szűrő hatékonyan felfogja. A készülék teljesítménye kulcsfontosságú tényező. Egy ilyen Sharp légtisztító 306 m³/h kapacitású. Nem kell aggódnunk amiatt, hogy a tisztító túlságosan zavarni fogja a nyugalmat. A minimális zajszint értéke 17 dB(A), és ez az érték legfeljebb 51 dB(A).

Méretei:

62 × 39 × 23 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
51 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
306 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
40 m2 Kész!
Maximális zajszint
51 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
17 dB(A) Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA Kész!

Méret & súly

Szélesség
39 cm Kész!
Mélység
23 cm Kész!
Magasság
62 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sharp UA-KIN50E-W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sharp UA-KIN50E-W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sharp UA-KIN50E-W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sharp UA-KIN50E-W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sharp UA-KIN50E-W.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ