Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Sony ECM-LV1

Termékkatalógus
Sony ECM-LV1
4,6 5 értékelés
Mikrofon - hajtókára, lavalier, csatlakozás 3,5 mm-es Jack-en keresztül, kábel hossza 0,1 m, körirányú letapogatás, frekvencia 50-15000 Hz, forgatható csat klipszel, szélvédő (szélfogó) mellékelve, kimondott szó rögzítésére is alkalmas
13 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  OS038b Termékszám:  ECMLV1.SYU Gyártó honlapja:
Sony ECM-LV1 13 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Sony ECM-LV1

A Sony ECM-LV1 egy sztereó lavalier mikrofon 3,5 mm-es csatlakozóval

A Sony ECM-LV1 egy sztereó kardioid mikrofon, amelyet különböző típusú videokamerákkal és digitális rögzítő eszközökkel való használatra terveztek. Ez a mikrofon széles frekvenciatartományt és kiváló hangminőséget biztosít zenei előadások, konferenciák és egyéb rendezvények rögzítéséhez. A Sony ECM-LV1 a Sony ECM-W2BT mikrofonnal együtt használva még kényelmesebbé teszi a filmezést. Csatlakoztasd az ECM-LV1-et egy ECM-W2BT mikrofonhoz és egy digitális audiointerfésszel kompatibilis kamerához, és élvezd a zökkenőmentes filmezést anélkül, hogy aggódnod kellene, hogy milyen messzevan a fényképezőgép. és merre mutat.

A Sony ECM-LV1 mikrofon minőségi hangfelvételt biztosít

A lavalier mikrofon kristálytiszta hangzást biztosít a zajcsökkentéssel ellátott minden irányú érzékelésnek köszönhetően. De ha a Sony ECM-W2BT vezeték nélküli mikrofont és a több interfészes hangrögzítést támogató kamerákat használsz, az eredmények még jobbak lesznek.

A Sony lavalier mikrofon rugalmas használata

A rugalmas, csíptetővel ellátott forgatható klipsz segítségével a Sony ECM-LV1 mikrofon bármilyen kényelmes szögben felszerelhető. Lehetővé teszi a vízszintes (nyakkendő vagy hajtókar) és a függőleges (zseb) közötti bármilyen tájolást. Az egyszerű, fekete miniatűr kialakítás biztosítja, hogy a mikrofon észrevétlen maradjon a ruházaton. Kompakt és könnyen hordozható Sony ECM-LV1 mikrofon, hossza 32 mm, átmérője 11 mm.

Szélvédelem és széles körű kompatibilitás

A Sony ECM-LV1 mikrofon szélvédelemmel van ellátva, hogy csökkentse a szélzajt és a hangszóróból kiáramló zajt. Az eredmény tiszta és kiegyensúlyozott hangzás, még akkor is, ha a szabadban, szeles időben készítesz felvételeket. A 3,5 mm-es jack csatlakozónak köszönhetően a Sony ECM-LV1 mikrofon számos eszközzel kompatibilis. Legyen szó telefonokról, tabletekről, hangrögzítőkről vagy laptopokról.

A Sony ECM-LV1 lavalier mikrofon legfontosabb jellemzői

  • Omnidirekcionális lavalier/hajtóka mikrofon
  • Forgatható csat klipsszel a rögzítéshez
  • Analóg kimeneti csatlakozók 1×1/8"/3,5 mm-es TRS dugó
  • A mikrofon 1 m hosszú vezetékkel rendelkezik
  • Könnyű rögzítés szorítóval
  • Kompakt méretei és alacsony tömege megkönnyíti a használatát

Paraméterek

Összehasonlít
Irányjellemző
Gömb Kész!
Mikrofon típusa
Csiptetős Kész!
Min. frekvencia
50 Hz Kész!
Max. frekvencia
15 000 Hz Kész!
Csatlakozás
3,5 mm Jack Kész!

Mikrofon tulajdonságai

Irányjellemző
Gömb Kész!
Mikrofon típusa
Csiptetős Kész!
Min. frekvencia
50 Hz Kész!
Max. frekvencia
15 000 Hz Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
3,5 mm Jack Kész!
Kábelhosszúság
0,1 m Kész!

Tulajdonságok

Csomag része
Szélfogó Kész!
Alkalmas
Beszéd Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» További csiptetős mikrofonok
» További streamer mikrofonok

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony ECM-LV1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony ECM-LV1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony ECM-LV1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony ECM-LV1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony ECM-LV1.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ