Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Sony ECM-W2BT

Termékkatalógus
Sony ECM-W2BT
5 2 értékelés
Mikrofon - kamerához, összecsukható, vezeték nélküli, Bluetooth, csatlakozás 3,5 mm-es jack csatlakozón keresztül, mindenirányú pásztázás, frekvencia 20-20000 Hz, szélvédelem (deadcat) mellékelve, kimondott szó rögzítésére is alkalmas
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  OS038a Termékszám:  ECMW2BT.CE7 Gyártó honlapja:
Sony ECM-W2BT 85 690 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Sony ECM-W2BT

Tetszeni fog

Sony ECM-W2BT prémium kategóriás vezeték nélküli mikrofon vlogoláshoz

A Sony ECM-W2BT vezeték nélküli mikrofon kristálytiszta hangot rögzít, függetlenül attól, hogy készíted a felvételt. A számos funkció és a három különböző felvételi mód azt jelenti, hogy a Sony ECM-W2BT vezeték nélküli kameramikrofon valóban mindenre készen áll, akár profi, akár amatőr vagy. A webináriumok, interjúk és sportkommentárok még sosem hangzottak ilyen tisztán. A Sony ECM-W2BT mikrofon még kétszemélyes felvételek során is kielégíti az összes hangszükségletet (egy személy a kamera előtt, egy a kamera mögött). A vezeték nélküli fő mikrofonon kívül a vevőegységben egy belső mikrofon is található, így nemcsak a kamera előtt álló személy hangja rögzíthető, hanem a kamera kezelőjének hangja is. A csomag egy praktikus szélvédőt is tartalmaz.

A Sony ECM-W2BT vezeték nélküli mikrofon legfontosabb jellemzői

Vezeték nélküli Bluetooth mikrofon

Technológia a nem kívánt zajok csökkentésére

Stabil kommunikációs átvitel 200 m-ig

3 üzemmód

Nagyfokú ellenállás a porral és nedvességgel szemben

Nagyszerű akkumulátor-üzemidő (akár 3 óra)

Csíptethető adó/vevő mikrofonnal

Mikrofon 3,5 mm-es bemenettel

MI aljzat támogatása

Teljesen kábelek nélküli felvételek készítése

A Sony ECM-W2BT mikrofon megszünteti a véletlen szétkapcsolás, a kezelési zajok és az összegabalyodott kábelek okozta gondokat. Az MI aljzattal felszerelt Sony fényképezőgépek által biztosított kényelmes hang- és tápcsatlakozókkal élvezheted a kábelek nélküli fényképezés előnyeit. Az ECM-W2BT mikrofonvevőhöz számos kamera és egyéb eszköz csatlakoztatható. A vevőkészülék egy 3,5 mm-es sztereó mini-csatlakozón keresztül csatlakoztatható olyan eszközökhöz, például számítógépekhez és digitális hangrögzítőkhöz, amelyek rendelkeznek hangbemenettel, de nem rendelkeznek MI-csatlakozóval.

Kis méret, könnyű kialakítás és rugalmas lehetőségek

A Sony ECM-W2BT mikrofon kompakt méretének köszönhetően ideális kültéri forgatáshoz. A mikrofonegység (adó) mindössze 27 grammos és a vevőegység 28 grammos tömegének köszönhetően a mikrofon nem nehezít el felvétel közben. A mikrofon három hangfelvételi móddal rendelkezik, amelyeket a környezettől függően választhatsz ki.

–Mic only: egyirányú kommunikáció esetén
–Mix: kétirányú kommunikáció
–RCVR: csak a vevővel való kommunikációra

Magas hangminőség

A Sony ECM-W2BT Bluetooth mikrofon kiváló hangminőséggel rendelkezik. Ezért olyan funkciókkal van felszerelve, amelyek csökkentik a környezetedből származó nem kívánt zajokat. Ez nagyobb tisztaságot és még jobb hangzást biztosít a vlogok vagy podcastok számára.

A Sony ECM-W2BT akár 200 m vezeték nélküli hatótávolsággal rendelkezik

A stabil vezeték nélküli kapcsolat jelentősen csökkenti a hangjelzés megszakadásának kockázatát, még nagy forgalmú, sok vezeték nélküli aktivitással járó környezetben is. A Sony ECM-W2BT mikrofon akár 200 m-es hangátvitelt is támogat jó látási viszonyok között. Ha a Sony ECM-W2BT mikrofont olyan kamerával használod, amely támogatja az MI aljzaton keresztül történő áramellátást, akkor akár 9 órán keresztül is képes leszel vezeték nélkül rögzíteni. Ha olyan kamerákkal használod együtt, amelyek nem támogatják az MI aljzaton keresztül történő áramellátást, a vevőegység akkumulátorának élettartama körülbelül három órára csökken.

Paraméterek

Összehasonlít
Irányjellemző
Gömb Kész!
Mikrofon típusa
Csiptetős Kész!
Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Csatlakozás
3,5 mm Jack Kész!

Mikrofon tulajdonságai

Irányjellemző
Gömb Kész!
Mikrofon típusa
Csiptetős Kész!
Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
3,5 mm Jack Kész!

Tulajdonságok

Csomag része
Zajszűrő Kész!
Alkalmas
Beszéd Kész!

Tömeg

Tömeg
27 g Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» További csiptetős mikrofonok
» További streamer mikrofonok

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony ECM-W2BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony ECM-W2BT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony ECM-W2BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony ECM-W2BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony ECM-W2BT.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ