A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Sony STR-DH190

Termékkatalógus
Sony STR-DH190
4,9 12 értékelés
AV-rádióerősítő - 2.0, teljesítmény 100 W/csatorna, minimális impedancia 8 Ohm, 2 × hangszóró kimenet, RCA/Cinch 4 × bemenet és 1 × kimenet, 1 × lemezjátszó bemenet, 1 × antenna bemenet, 1 × 3,5 m-es Jack bemenet, 1 × fejhallgató kimenet, Bluetooth, FM Tuner és RDS , okoseszközzel történő vezérlés
114 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  GS482g Termékszám:  STRDH190.CEL Gyártó honlapja:
Sony STR-DH190 114 190 Ft Kérés esetén megrendeljük 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

116 840 Ft
Szett megvásárlása
115 880 Ft
Szett megvásárlása

Sony STR-DH190

Élvezd a legendás bakelit lemezeket digitális hangminőségben. Az STR-DH190 erősítő tökéletesen kiegészíti a PS-HX500 vagy a PS-LX300USB lemezjátszókat. Elég egy érintés, és máris hallhatod analóg zenédet digitális hangminőségben, sőt a Bluetooth technológia támogatásának köszönhetően mobileszköz is könnyen csatlakoztatható hozzá. Ezenkívül számos analóg bemenettel rendelkezik, a robusztus kialakítás pedig hatékonyan javítja a hangminőséget. Nem hiányzik az FM tuner sem, és akár 30 állomás is tárolható a memóriában.

A Sony STR-DH190 legfontosabb jellemzői

  • A Sony lemezjátszó tökéletes kiegészítője
  • Kiváló hang stúdió minőségben
  • Számos analóg bemenet
  • Bluetooth technológia támogatása
  • FM tuner, előre beállított 30 digitális csatorna és RDS
  • Robusztus váz a még jobb hangzás érdekében
  • Egyszerű működtetés

Használd ki a Bluetooth kapcsolatot, valamint az analóg bemenetek széles skáláját

Az integrált Bluetooth funkcióval nemcsak mobileszközről hallgathatsz zenét, hanem a párosító funkciónak köszönheteőn távolról is bekapcsolhatod a lemezjátszót. Ezen túlmenően az STR-DH190 négy analóg bemenettel és egy kimenettel rendelkezik. Így különféle audio eszközökkel igazi multimédiás zenei állomást alakíthatsz ki. Rendkívül hasznos funkciója az A + B technológiának köszönhetően a két elülső hangsugárzócsoport csatlakoztatása. Ezután egyszerűen válthatsz az A ill. a B között, valamint működhetnek akár egyszerre is. Ideális megoldás, ha két helyiségben, vagy kinn a teraszon szeretnél zenét hallgatni.

A Sony STR-DH190 robosztus házat kapott

Ez a remek erősítő a kiváló zenei hangzás mellett tiszta hangot és minimális torzítást garantál. A minőségi hangot támogatja a robosztus felépítés, amely csökkenti az akusztikus hangzás során természetesen előforduló rezgéseket. A hatékony és erős hűtő hasonlóképpen működik. A felesleges hő eltávolítása mellett a saját súlyával stabilizálja az egységet. Végül, de nem utolsó sorban az erősítő beépített, nagy teljesítményű transzformátort kapott. A stúdió szintű hangminőség így garantált. Semmi sem fogja eltorzítani kedvenc előadód fantasztikus hangját.

Paraméterek

Összehasonlít
Csatornák száma
2.0 Kész!
Teljesítmény csatornánként
100 W Kész!
Impedancia
8 Ohm Kész!
Antenna bemenet
1 × Kész!
Jack 3,5 mm
1 × Kész!

Jellemző

Csatornák száma
2.0 Kész!
Teljesítmény csatornánként
100 W Kész!
Impedancia
8 Ohm Kész!

Bemenetek

Antenna bemenet
1 × Kész!
Jack 3,5 mm
1 × Kész!
Phono (lemezjátszó)
1 × Kész!
RCA/Cinch
4 × Kész!

Kimenetek

RCA/Cinch
1 × Kész!
Hangfal kimenet
2 × Kész!
Fejhallgató csatlakozó
1 × Kész!
2. zóna (hangfal kimenet)
2 × Kész!

Kapcsolódás

Kapcsolódás
Bluetooth Kész!

Méret

Szélesség
430 mm Kész!
Magasság
133 mm Kész!
Mélység
284 mm Kész!
Tömeg
6,7 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony STR-DH190 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony STR-DH190. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony STR-DH190. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony STR-DH190.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ