Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Sony UBP-X700B

Termékkatalógus
Sony UBP-X700B
4,8 16 értékelés
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: AVCHD, JPEG, MPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4 és XviD, ethernet, HDMI és USB
95 490 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  GS505j1 Termékszám:  UBPX700B.EC1 Gyártó honlapja:

Sony UBP-X700B

Sony UBP-X700B egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

 UBP-X700BBLU-RAYlejátszó

Nézz 3D-s filmeket 4K Ultra HD felbontással

Láss még többet a filmekből a 4K HDR-nek köszönhetően

A Sony UBP-X800 Blu-Ray lejátszó mindennel rendelkezik, amire szükséged van a 3D HDTV-hez, Ultra HD felbontás mellett. Kiválóan éles képeket biztosít 3D Blu-ray lemezekről, miközben 3D képátalakítást szimulál 2D-ről. Ez azt jelenti, hogy a régi film- és tündérmesék új értelmet kapnak.

Élvezd kedvenc filmjeid


Élvezd kedvenc filmjeid a hagyományos felbontás négyszerese mellett. Az új Blu-ray lejátszó 4K Ultra HD képet nyújt HDR támogatással és rengeteg extrával.

Élvezz minden hangjegyet

Mostantól egyetlen apró hangot sem fogsz hiányolni. Az LDAC technológia kiváló minőségű hangot továbbít Bluetooth-on keresztül, a DSEE HX pedig növeli az audio formátumok felbontását. Ha igazán jó felszerelést szeretnél televíziódhoz, akkor a Sony SoundBar a megfelelő választás.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


HDR10

Az új HDR10 technológia akár 100-szor annyi fényerőt nyújt, mint az SDR által használt szabvány.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


DOLBY VISION

Hozz létre mozit a nappali közepén. Élettel teli jelenetek, sötétebb fekete és világosabb fehér. Ezek mind ezen technológia fő előnyei.

A természet színei

A Sony UBP-X700B egy új BT.2020 színtartományt támogat, amely szélesebb színpalettát tesz lehetővé. Jobban szaturált és reálisabb színeket fogsz látni.

4K felbontás mellett streamelhetsz filmeket

A Sony UBP-X700B Blu-ray lejátszó Wi-Fi vezeték nélküli technológiával rendelkezik. Ez megkönnyíti  kedvenc videóid és filmjeid Youtube-ról vagy NetFlix-ről történő streamelését.

Egyszerű vezérlés

Az intelligens operációs rendszer és az intuitív környezet segítségével könnyedén válthatsz az alkalmazások vagy filmek között,illetve böngészhetsz kedved szerint.

Összhangzáshoz tervezték

A Sony UBP-X700B készen áll a Sony SoundBar csatlakoztatására. Szerezz be egy új hangprojektort, és élvezd a hihetetlen térhangzást.

Széleskörű kompatibilitás


Paraméterek

Lejátszó típusa
Asztali Kész!
Funkciók
3D támogatás Kész!
Támogatott média
Blu-ray, CD, DVD Kész!
Interfész
Ethernet, HDMI, USB Kész!
Videó formátumok
AVCHD, JPEG, MPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4, XviD Kész!

Típus

Lejátszó típusa
Asztali Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
3D támogatás Kész!

Csatlakozás és lejátszás

Támogatott média
Blu-ray, CD, DVD Kész!
Interfész
Ethernet, HDMI, USB Kész!
Videó formátumok
AVCHD, JPEG, MPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4, XviD Kész!
Audió formátumok
AAC, AIFF, ALAC, Dolby Digital, DSD, FLAC Kész!

Méret & súly

Szélesség
320 mm Kész!
Magasság
45 mm Kész!
Mélység
210 mm Kész!
Tömeg
3,8 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» Összes videólejátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony UBP-X700B
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ