A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Shop roku

Sony Xperia X Compact Univerzum fekete

Termékkatalógus
Sony Xperia X Compact Univerzum fekete
4,8 33 értékelés
Mobiltelefon - 4,6" IPS 1280x720, Qualcomm Snapdragon 650 Hexa Core 64bit processzor, 3GB RAM, 32 GB-os belső memóriája, microSDXC akár 256 GB, 23Mpx + 5 Mpx kamerák, GPS, WiFi, Bluetooth, NFC, 3G / LTE, USB Type-C, ujjlenyomat-olvasó, Nano SIM, gyors töltés, 2700mAh akkumulátor, Android 6.0
Kód:  SOM0711a2b Termékszám:  1304-2037 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony Xperia X Compact Univerzum fekete

A telefon tulajdonágai

129 mm

le
Sony Xperia X Compact

65 mm

le
Sony Xperia X Compact

9,5 mm

Tömege: 135g

Úhlopříčka displeje

4.6"

képátló

Typ operačního systému

Google Android 6.0 Marshmallow

operációs rendszer

Výdrž akkumulátor

2700 mAh

akkumulátor

MicroSim

nano SIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

65 × 129 × 9,5 mm

méretek (Sz x H x V)

Vnitřní paměť

32 GB

belső memória

Typ kamerau

23 MP + 5 MP

kamera

Připojení

LTE (4G)

leggyorsabb internet

SD karta

microSD (256)

memóriakártya-nyílás

Váha

135 g

a telefon tömege

le
Sony Xperia X Compact

Azok számára, akik a legjobbat akarják. Nem a legnagyobbat.

A Sony Xperia X Compact elsősorban azoknak lett tervezve, akik kisebb mobiltelefont keresnek de nem szeretnék elveszíteni a teljesítményt. A kis méret és a nagy teljesítményű hardver mellett ez a modell, amely a berlini IFA 2016 kiállításon lett bemutatva, hozzáadott értéket is képvisel okos funkciók és a pompás loop design formájában.

le
Výkonný hardware

Erős hardver folyamatos használatra

A hatmagos Qualcomm Snapdragon 650 processzor nagy teljesítményt szolgáltat, amely elegendő a legújabb játékoknak valamint az igényes alkalmazásoknak, mindeközben elegendő erőt biztosítva a Google Android 6.0 Marshmallow operációs rendszer zökkenőmentes működéséhez. A 32 GB-os belső memóriát bővítheti egy akár 256 GB nagyságú microSD kártyával. Nem hiányzik az ujjlenyomat-olvasó sem, amely a Sony cég szokásához híven az oldalfalon levő nyomógombon található

le
4,6" Triluminos displej

HD kijelző élethű színekkel

A Sony Xperia X Compact domináns eleme egy 4,6" Triluminos kijelző HD felbontással és 320 ppi lágysággal. A háttérvilágítást a hagyományos IPS technológia szolgáltatja, amelynek köszönhetően a kijelző tiszta és éles képet ígér még erős napfényben is. A speciális szűrő, amely az LCD réteg és a világítás között helyezkedik el biztosítja a hihetetlen kontrasztot és a valódi fekete színt.

le
adaptív töltés

Adaptív töltés

A töltés hátrányos hatással lehet az akkumulátorra, de az Xperia X Compact a legtöbb okostelefonnal ellentétben intelligens töltést használ, igy akadályozva az akkumulátor kapacitásának csökkenését. Megtanulja, hogyan szokott tölteni és alkalmazkodik hozzá. Az eredmény az akkumulátor kétszeres élettartama.

le
Fotoaparát s Triple Image Sensing Technology

Csúcsminőségű Sony kamera kompakt testben

Ez a kompakt modell egy fejlett kamerával van szállítva. A hátlap ugyanis a 23Mpx-es Triple Image Sensing Technology-val, vagyis a kamera alatti szenzorok csoportjával ellátott kameráé. Ezek az érzékelők elemeznek, adaptálnak és segítenek a tökéletes képek készítésébem még előnytelen körülmények között is. A korábbi modellekhez hasonlóan nem hiányzik prediktív autofókusz sem. Az 5-tengelyes optikai stabilizáció és az 5 Mpx elülső szelfi kamera már temészetesség.

le
Smart Cleaner

Intelligens takarítás

Az Xperia X Compact megtanulja, mely alkalmazásokat használja leggyakrabban. Hála a Smart Cleanernek a használatlan alkalmazások automatikusan hatástalanítva vannak, így a gyorsítótár ürítésre kerül, emiatt az okostelefonja mindig optimális sebességgel működik.

le
Hi-Res Audio

Hallgasson magas hangfelbontásban

Hála Hi-Res audio technológiának és a digitális zajcsökkentő támogatásának úgy hallgathat zenét ahogy hangzania kéne és közben kikapcsolhatja környezete zavaró hatásait. A csomagolás szintén tartalmaz egy pár kiváló minőségű Sony fejhallgatót.

le
Dokonalý design a ergonomie

A részévé válik

A az Xperia modell célja tökéletes harmónia létrehozása a megjelenés, a technológia, az ember és életmódja között. Hála a fényezett felületi kidolgozásnak úgy néz ki, mintha az Xperia X Compact okostelefon minőségi kerámiából készült volna. A kivitelezést a felület jellemzi, amely folyamatosan, megszakítás nélkül fogja közre a teljes telefont. Tisztaság és egyszerű megjelenés benyomását kelti és puhán rejlik tenyerében.

Paraméterek

Kártya konfiguráció
Single SIM Kész!
Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Mélység
9,5 mm Kész!
Súly
135 g Kész!
Kijelző mérete
4,6" (11,68 cm) Kész!

Alapvető paraméterek

Kártya konfiguráció
Single SIM Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Mélység
9,5 mm Kész!
Súly
135 g Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
23 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Maximum memóriakártya kapacitás
256 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
6 × Kész!
Processzor frekvencia
1,8 GHz (1 800 MHz) Kész!

Kommunikáció és hálózat

Csatlakozók és érzékelők

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 6.0 Marshmallow Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Xperia X Compact Univerzum fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Xperia X Compact Universe Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Xperia X Compact Universe Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Xperia X Compact Universe Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Xperia X Compact Universe Black.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ